Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•  

dublekslerin çatısına site görevlilerimizi 
    yok çatı aktı kiremit değiştir
    yok anten  çekmiyor yönünü değiştir
    gibi  nedenlerle site görevlilerimizi kimse çatıya davet etmesin

çünkü yönetimin beyanına göre
    sitemizin tehlike sınıfı belli olmuş
    mazzallah site görevlierimizden biri  çatıdan düşüp aşağıda ayağını kırsa
    siteye verilecek ceza dubleks başına 3.250 liramış 120 le çarp sonuç ortaya çıkar. kanun  çatıya izinsiz çıkılmamasını çıkılsa bile yazılı görev emri alıp çıkılmasını öneriyormuş.

paylaşan
    eskişehir yolu dublekslerinden birisi
    Tarih: 26 Nisan 2013 00:56 Ekleyen:
  •   Türkkonu örgütleniyor
    Tarih: 24 Nisan 2013 09:32 Ekleyen:
  •   Milliyetçi Cephe Hükûmetleri

ÇILGIN TÜRKLER
    YAŞAR 'IN KONUK EVİNDE 
    3.MC HÜKÜMETİNİ KURDU!

VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN

•   sayın sayın bizlerde parkımızda kuğular dolaşsın istemezmiyiz ama
    gelin görün ki bahçeyi istimlak eden erkek ördeklerden
    kuğuları düşünmeye sıra gelmiyor

vak kaz
  •   Geçenlerde torunumla birlikte alışveriş yaparken hem parama hem çocuğa sahip çıkmayı beceremedim para cüzdanımı düşürdüm. 
    Paramı köy içindeki Orhan kırtasiyede düşürmüşüm. Aklıma gelen en muhtemel yerleri aradım bulamadım. Kırtasiyecide alışveriş yapmadım aradığım şey yokmuş hemen geri çıktım. Onun için orasını 2 gün sonra umutsuzca öylesine aradım. Demezler mi cüzdan burada. İçinde bana ait bir bilgi olmadığı için beni arayamamışlar.

Teşekkürler Orhan kırtasiye sadece param için değil. İnsanlık için, yaşama sevinci için, verdiğin güven için.
    Tarih: 22 Nisan 2013 23:27 Ekleyen:
  •   Bu güzel çayyolumuzun en önemli eksiği şöyle çocukların gitmekten hiç bıkmayacağı bir park. Mesela şöyle kuğulu park gibi biraz su, birkaç ördek çok mu zor bir şey. Çocukları mutlu etmek için  buradan kimi zaman otobüsle, kimi zaman arabayla  taaa kalkıp oralara gidiyoruz. Geçen zaman kaybına mı yanarsın, Yapılan fuzuli yol masrafına mı yanarsın. Madalyonun öteki bir yüzü de orada sohbet ettiğin insanlara taaa çayyolundan geldik deyince buraları hakkında sadece duydukları ile kalanlar çok şaşırıyorlar.
    İlgliler bilsinler ki; o plastikten yapılan salıncaklı kaydıraklı oyuncaklardan artık hemen her sitenin bir köşesinde var. Çocuklar çok da mutlu olmuyorlar. Ama kuğulu gibi bir park öylemi ya. Bir gidince 4-5 saat kalıyorlar da gelmek istemiyorlar.

Hadi lütfen hazır seçimler de yaklaşıyorken çocuklara güzel bir hediye verin. verin ki  o plastik oyuncaklardaki gibi çocuklar oynarken anneler babalar sadece onlara bekçilik yapmasın, onlar da eylensin mutluluğu paylaşarak yaşasınlar. Şimdiden teşekkürler.
    Tarih: 22 Nisan 2013 23:27 Ekleyen: mercan 
  •   tüketici kösesi

deyim yerindeyse söylene söylene 
    dilimizde tüy bitti ama
    hala tüketiciler için nafile olan bu nahoş durumu
    bir allahın kulu annayan yok

çayyolu super marketlerinde kanun yapıcıları sallayan bile yok
    çünkü denetim yeterli değil

çayyolunda süper market buzdolaplarında hala önceden çekilmiş hazır kıymalar, ünlü markaların şarküteri ürünlerinin
    kokteyl türnleri yasaklanmasına rağmen ghala cüret karlılıkla  sakıncasız olarak  pazarlanıyor

neden, türkiyede ilgili bakanlıkta gıda terörünü dnetleyecek yeterli sayıda personel yok

devlet  sahte karlılığı ağır ceza mahkemelerinde  yargıılayacak
    yasalar çıkarmayıp, yıllardır  adeta kendisine benzeyen (!) sahtekar üreticilerle sanki gizli bir antlaşma yaparsa
    sonuçta olacak olan budur

oysa tarım bakanlığı seçimlerden önce türkiye çapında on bin kadroluk
    bir mobilize denetim sınavı açsa ve bu göreevlileri üçlü vardiya halinde çalıştırıp  hileli üretime  temelli bir son verse
    işte  bizi ancak o zaman avrupa birliğine alırlar
    Tarih: 19 Nisan 2013 19:32 Ekleyen:
  •   ulusal devlet yok edilmeye dursun ,
    ulusal sansür kurulu
    ulusal frekans ihalesinde hangi ulusal kanalların
    kumandada ilk beş içinde yer alacağı belirledi...

Tarih: 19 Nisan 2013 19:31 Ekleyen:
  •   çayyolu 'lunda popüler olmak için çaba 'layanların çaba 'larına
    bayılıyoruz
    Tarih: 19 Nisan 2013 19:31 Ekleyen:
  •   Sağlık köşesi 15 Nisan

İlaç Takip Sistemi'nde Arıza 8 saat önce İlaç Takip Sistemi bozuldu, 
    şu anda eczanelerden ilaç satışı yapılamıyor.

Tarih: 19 Nisan 2013 19:26 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!