cayyolu bülteni 138. baskı (Nisan sayısı)
dokuyu koruyamıyoruz ve çayyolu 'na 12 kolej manşetleri ile
ayrı ayrı niçin iki defa basıldı
mayıs sayısının dağıtımı ne zaman olucak
Tarih: 08 May 2013 20:25 Ekleyen: Beğenme: 0
Avrupa yakasının hikayesi
Bu avrupa evleri önünceki yol yıllardır yapılmadı. Her gün daracık ve bozuk yolda yıllardır gidip geliyoruz. Sanıyorum belediye görevlilerini bu yoldan geçen kişiler her gün saygılarını iletiyorlardır. Ne zaman yapılacak bu bozuk yol. Yakışmıyor. Ev bile olmayan yere asfalt döktüler burayı yapmadılar. Bir daha ki seçimde zor (N..) oy alırsınız.
Tarih: 08 May 2013 20:25 Ekleyen: Beğenme: 0
Sitenizde bölgede okul yok diye haber yapıldıkça girişimci ruhlu vatandaşlar bölgeye n tane kolej açma yarışına girdiler ki; özellikle Yaşamkent Bölgesi'nde 1(bir) tane bile devlet okulu yokken onlarca kolej aynı senede yapılacak. Bir tanesi de Koru Sitesi Ormanı'nın üstüne kondurulmuş ki sözün bittiği yerde... Bu açılan okullarla ilgili midir bilinmez ama Turkuaz Vadisi'ndeki Turkuaz Koleji'ne(http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-devren-satilik-ozel-kolej-ilk-orta-lise-ve-anaokulu-tapulu-12.040-m2-123512661/detay) web adresinde görüldüğü üzere dikkat çekilmesi faydalı olacaktır. Aslında bu sitede biraz da bölgede hastane olmamasına vurgu yapılarak; kısa sürede 30 tane özel hastane yapılması sağlanabilir.
Tarih: 06 May 2013 21:52 Ekleyen: Beğenme: 0
reklamlat
yanlış hatırlamıyorsak bölgede dağıtımı yapılan bir dergide yanlışlıkla
o malum türkiye haritasına yer verilmiş ve bunun üzerine bütün çayyolu adeta tek ses olup ayağa kalkmıştı . ilhan teyzede bu yanlışlığın nereden kaynakladığını açıklamıştı
o zaman tabi ortada şimdiki kadar bir mahalle baskısı yoktu
eğer cayyolu futbol maçlarından sonra ki korna gösterilerinin yüzde onunu yapabilse ...
eğer bu suskunluk böyle devam ederse
pek yakında b e y a z perde de RTE cumuriyetini seyir edeceğiz
Tarih: 06 May 2013 21:48 Ekleyen: Beğenme: 0
Yenimahalle Belediyesi'ndeki olayları yıllardır şaşkınlık içinde izliyorum. Umarım Belediyenin bağlı olduğu parti (hangisiyse) ayılmıştır. Ayılmamışsa amaliyat sürüyordur.
Tolstoy’un bir özdeyişini anımsıyorum: “İnsanı bedenen ameliyat etmek için uyutmak, ruhen ameliyat etmek için uyandırmak gerekir.” Halkımız hemen her konuda, uyutulmaya çalışılıyor.
iyi uykular sevgili partililer...
Tarih: 06 May 2013 01:07 Ekleyen: Beğenme: 0
söz konusu fazla ödemeleri ve mahkeme masraglarını
yönetim kendi cebinden ödeyecekmiş !
Lokalde arkadaşımız anlattı. site görevlilerinin hafta tatili olan pazar günü akşamı fazla mesai olarak sayılan
hafra tatilinde çöp toplama ücretlerini
site yönetim kurulu ve denetim kurulu bir olup
vermeden sadece emekli tazminatını ödeyip
sosyal haklarını ödemeden göndermişler
site görevlisinede sitede oturan emekli hukukculardan birisi yol göstermiş
görevli eski kiracıları mahkemede şahit gösterip
davayı açıp mahkemeyi geçikme faizleriyle beraber kazanmış.
zamlı hafta tatili ücretleri ve bu ücretlerin ödenmeyen tutarı
2007 senesinden itibaren senede 48 hafta üzerinden hesaplanmış
mahkeme masrafları ve faiziyle beraber 16.000 lirayı bulmuş.
bu meblağa kıdem tazminatı ve ulusal dini bayramda yapılan fazla çalışmlar hariçmiş daha...
Tarih: 03 May 2013 23:44 Ekleyen: Beğenme: 0
BİR ÜLKEDE; EMEKÇİLER, MEMURLAR, EMEKLİLER, SEÇME HAKKINI ELDE EDEN ÖĞRENCİLER KENDİLERİNİ DESTEKLİYEN PARTİYE OY VERMEZLERSE... HİÇ BİR ZAMAN BEKLENTİLERİNE VE HAKLARINA KAVUŞAMAZLAR...
Tarih: 02 May 2013 00:19 Ekleyen: Beğenme: 0
bizim çiftliğin ürünleri ne hikmetse ak partisi döneminde pazar payını çok büyüttü. ehhhh artık bide ak saray aoç de faaliyete girince artık
ak sarayın milli içkiside AOÇ ayran olur
Bir parti, diğer partiler belediye başkan adaylarını belirlerken. Kendi partisinden istifa etmiş belediye başkanı için kıyameti koparıyorsa, O pati bitmiştiiiiiir.
Artık Milli Merkez tek şeçenek.
8. caddedeki çiçekci dede
çiçekci dükkanının yanında parkın çim alanında faaliyete koyduğu bostanı sulamakla kalmayıp yeni dikilen üç adet çamıda sularsa
seviniriz
biliniyor ki buraya belediyenin geçen sene tayin ettiği altı metre boyundaki koca çamlar hepsi ilgisilikten kurudu
Tarih: 28 Nisan 2013 21:01 Ekleyen: Beğenme: 0