Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•   C(x)P’ de “iletişim kitabı

cXp nin  posta kutusuna bıraktığı mesajdan eski bir alıntı
    ziyaredinize geldik sizi villanızda bulamadık
    Tarih: 27 May 2013 00:49 Ekleyen:
  •   heyyyy çayyolu çayyolu

kimyasal ve biyolojik silahlara karşı sığınıklarınıza
    güvenebiliyor musunuz
  •   arayan numarayı göster (me) özelliği !

eskiden sabit telefonlar döneminde herkesin ağzına sakız olmuş o deyimi   eski kuşaklar  çok iyi hatırlarlar

yaşasın artık benimde sabit bir telefon sapığım var
    denilirdi

özel hayatın  dokunulmazlığı ilkesinin çercevesi içinde
    o dönemin telefon sapıkları şimdiki çağda olduğu gibi
    resmen ortaya çıkamazlar savcılık  vasıtası ile dinlettirilip  yakalanırlardı ...
  • Bildiğini okuyan RTE’nin aykırı uygulamalarına karşı çıkar gibi duran muhalefette yeterli değil. Olamadığı da gün gibi aşikâr..
    Bu bir yana. Bir gazetenin arka sayfalarında kıyıda köşede kalan habere bakınız:
    “AKP’nin saldırılarına karşı CHP, seçim taktiklerini yeniledi!”
    Nedir bir yenilikler: İzmir’de 31 bin partiliyle ev ziyaretlerine başlayacak olan CHP’de “iletişim kitabı” yazıldı.
    Buna göre seçmeni ikna etmek için ev ziyareti yapacak olan partililer konuşmaya, “Selamünaleyküm” diyerek başlayacak; evden ayrılırken de “Allahaısmarladık” yerine, “Allaha emanet olun” ya da “Hayırlı günler” diyecek.
    Kitapçıkta yer alan öneriler şöyle: Konuşmaya iyi günler, selamünaleyküm diye başlayın. Eve ayakkabı ile girmeyin. İnsanlara adlarıyla hitap edin. Süslü söylemde bulunmayın!

Ana muhalefet “taklitlerinden sakının” sloganını acaba ne zaman anımsayacak?
    Tarih: 26 May 2013 14:43 Ekleyen:
  • ÜMİTKÖY OSMAAĞA KONAKLARI PTT KARGO

Bu ara PTT KARGO ya sıkça gitmem gerekti. Evime yakın oluşu ve çok güler yüzlü çalışkan bir hanım personelin işlerimi çabucak halletmesi de tercih sebebimdi. Ne var ki uzun bir aradan sonra, bu günlerde işim dolayısı ile sıkça  gittiğimde orada tek bir personelin HİZMET VERMEYE UĞRAŞMASIı, uzun kuyruklar ve beklemeler, biz hizmet  alanların zaman kaybından dolayı sinirlerini bozduğu gibi, çalışan personelin de ne kadar zor durumda olduğunu görmek bir insan olarak beni çok üzdü. Altı banko varken, hemde iş yerlerinin en yoğun olduğu bir semtte tek bir personel çalıştırmak gerçekten insafsızlık. Biz hizmet alanlara da saygısızlık. Paket, telefon, kayıt, kuyrukta bekleyenlerin soruları, ve oradan oraya koşup her şeye yetişmeye çalışan tek bir personel ! Dışarıdan bakınca şık bir iş yeri, içeriden de öyle (sadece mimari açıdan) 5 banko boş, uzun bir kuyruk ve hizmeti aksatmamak için canhıraş çalışmaya  uğraşan ve  aklına nasıl mukayyet olduğuna şaştığım zavallı personel. İçimi acıtan bu ülkede ne zamanın ne de insanın kıymeti var. Altı banko oraya gerektiği için yapıldığına göre  umarım en kısa zamanda bu aksaklık giderilir.

Tarih: 26 May 2013 14:42 Ekleyen:
  • TELEFON SAPIKLARINDAN KURTULDUM DERKEN!..

Eskiden telefon sapıkları vardı, çok şükür; ya medenileştik ya da tarihi eser vasfını kazanmak üzere olduğumdan saygıda kusur etmeyip beni aramıyorlar. Rahat nefes aldığımı söyleyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Onlardan boşalan yeri, reklam telefonları aldı, adeta canınızdan bezdirircesine. Hele bir TTNET  var ki ne durdan anlıyor, ne istemem, ne ilgilenmiyorum dan. Arkadan, deterjan, kaplıca, süpürge v.b. Numaraya bak açma, dediğinizi duyar gibi oluyorum. Ne varki telefonumda bendeniz gibi tarihi eser; numara falan gösterdiği yok. Kasım ayında kırılan ayak bileğim yüzünden kullandığım bastonu henüz atmış ev içinde bile pür dikkat yürürken, günde bilmem kaç kere edilen bu luzumsuz telefonlar beni gerçekten canımdan bezdirdi.

Bu reklam telefonlarını bir hizmet olarak görmem mümkün değil. Olsa olsa tüketiciye saygısızlık. Sabahın köründen akşama kadar "Ben Aylin, ben Ayşe, ben Fatma, konuşmalarınız kayda alınıyor"ları duymak istemiyorum artık. Bir gün avazım çıktığı kadar bağırmaktan korkuyorum "Alın kızım kayda alın sizden de TTNET İNİZDEN DE bıktım, bıktırdınız''
    Tarih: 24 May 2013 19:58 Ekleyen:
  •   Bizim başkan

sn: başkanımız  cayyolu cumhuriyetimiz çan kayaya bağlanana kadar 
    eğer kent meydanı ve luna park meseesini 
    biz cayyolu cumhuriyetine miras olarak bırakırsa 
    kendisinin isminin şahsi gayretleriyle çayyoluna yeni kuracağı bir hatıra ormanına (boranik parkda olabilir ) verebileceğimizi cayyolu gönüllüleri adına 
    arz (talep) ederiz ...

saygı(n)larımızla.
    Tarih: 21 May 2013 10:09 Ekleyen:
  • pis işler

alirızada uzun bir zamandır ücretsiz olarak  görev yapan güvenlik elemanları sayın belediyenin görevlileri tarafından toplanmıştır

bu dostlarımızı bıkmadan usanmadan belediyeye şikayet eden koru mahallesi eskisehir yolu sitelerine sitemlerimizi sunuyoruz

bundan böyle daha önceki yıllarda da yaşandığı gibi ormanımız artık sadece pisişlere kalmış bulunmaktadır.
    Tarih: 21 May 2013 10:09 Ekleyen:
  • AOÇ’de ABD, MİT, Başbakanlık $eytan üçgeni
    beyaz sarayın ak saray kehanetleri
    Tarih: 21 May 2013 10:08 Ekleyen:
  • Başkent üniversitesi'nin önüne onlarca konut yapılsa da yaya geçidinin ve transit üst geçitlerin gelmesi için osmanlı nın matbaayı beklediği kadar beklenecek gibi gözüküyor. Konutları yığıp çıkmak bölgenin alamet-i farikası oldu. Sokağa çıkacak alan bırakılmadığı gibi, hergün sokağa bırakılan ev hayvanları da park vb. Alanları kullanılamaz hale getiriyor.
    Tarih: 21 May 2013 10:06 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!