“Ben seçime giderken zam yapıcak aptal mıyım”
“Ben seçime giderken biber gazı sıkacak kadar aptal mıyım”
Tarih: 05 Haziran 2013 15:54 Ekleyen: Beğenme: 0
bahçeli gurup toplantısında başbakna görevinin başına dönmelisin
gerilimi düşüürmelisin diyo
istifa et diyemiyo
Tarih: 05 Haziran 2013 15:52 Ekleyen: Beğenme: 0
tekke düştü !
bizim 06 ankara poisi behzatı zamanında şiddet uyguluyo diye eleştiriyorlardı
ama behzat bile çevik kuvvetin yanında sütten çıkma (AK) kaşıkmış
Tarih: 05 Haziran 2013 15:51 Ekleyen: Beğenme: 0
pkk bayrağı ve öç alanın posterlerini açanlara aval aval baktırılan polis kızılayda türk bayrağı açanlara biber gazı sıktı
Tarih: 05 Haziran 2013 15:50 Ekleyen: Beğenme: 0
ağaçlar hamaktır
ağaçların düşmanı otlar anlatılanları duydunuzmu
ağaçlar sizlerin çocuklarınında salıncaklarıdır
bakın ağaç kesmeye teşebbüs eden baltaların başına neler geldi
ona göre uyarmıştık tekrar uyarıyoruz haddinizi bilin
küçük ÇABA
Tarih: 05 Haziran 2013 15:49 Ekleyen: Beğenme: 0
s a ğ olasın başbakanım sağ olasın !!
şu uyuyan hakımızda eğer siz olmasaydınız derin uykularda 82 ana tasası ile daha yıllarca uyumaya hemde ulusal kanalın izleyicilerine bütün gün
hotlama chazı satacak kadar uyuyacaktı
Tarih: 05 Haziran 2013 15:45 Ekleyen: Beğenme: 0
SİLAHSIZ GÜÇ DURUMA EL KOYMUŞTUR...
ÜLKEMİZİ POLİS DEVLETİ HALİNE GETİRENLER, ELBET BİR GÜN HESAP VERECEKLERDİR. İÇ VE DIŞ DÜŞMANA KARŞI KORUMA VE MÜCADELE YETKİSİ OLAN TSK 3 MAYMUNU OYNADIĞINDAN, BU SAVUNMA HAKKI RESMEN HALKA GEÇMİŞTİR. MÜCADELE SİLAHSIZ GÜÇ TARAFINDAN TOP YEKÜN KULLANILMAKTADIR. ELBET GÜNEŞ DOĞACAKTIR. AKIN VAR ,AKIN GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN...
Tarih: 04 Haziran 2013 14:44 Ekleyen: Beğenme: 0
RTE İLE ALTAYLI MUHABBETTELER... TC VATANDAŞLARI İMSAKİ MİLLİYEDE PROTOSTO EYLEMİNDE BULUNUYORLAR... BU KADARDA VURDUM DUYMAZLIK OLMAZ... BAŞBAKAN OLARAK BİR GEREĞİNİ YERİNE GETİRİLMESİ BEKLENİYOR... AMA GÖRÜNTÜ YARABBİ ŞÜKÜR... BİLMİYORUM VATANDAŞ DAHA NE YAPSIN !!! ...
Tarih: 04 Haziran 2013 14:41 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLUNDA IŞIKLAR KAPATILIP,AÇILIYOR.... VATANDAŞLAR TENCERE,TEPSİ İLE SES ÇIKARTIP BU GİDİŞATİ PROTOSTO EDİP, HAKLI BAŞ KALDIRIYA YÜREKTEN KATILIYORLAR...
Tarih: 04 Haziran 2013 14:40 Ekleyen: Beğenme: 0
ağer şimdilerde polise verilen hücum emirleri savaş sürecinde pkk için verilseydi emin olun bu pkk terörü birkaç ayda askere bile ihtiyaç kalmadan sonuçlandırılırdı...
hani nederler daha düne kadar yüksek okullarda ülkücü reisleri koruyan polis şimdi ülkücüleri copluyor pkk lıları koruyor
hiç bir baltaya sap olamayanların çevik kuvvet olduğu bir ortamda ...
Tarih: 03 Haziran 2013 12:22 Ekleyen: Beğenme: 0