domates sorunsalı
arkadaşlar mümkünse müsait bir günde domates tohumları içinde ya duralım ya da yürüyelim. söylemesi ayıp kilosu altı liraya iki kilo domates aldım ve çöpe attım. domatesn kabuğunu soyuyorsun altından mosmor ölü bir tabaka çıkıyor
tropikal meyveleri daha ucuz yer hale geldik.
Tarih: 02 Temmuz 2013 12:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Sivas Madımak olaylarının 20. yılı için bulduğunuz "Unutmadım Aklımda" yazısını çok güzel düşünmüşsünüz.
Evet bende "unutMADIMAKlımda"
Tarih: 02 Temmuz 2013 12:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Ataparkta dondurmacı bence Fethi Yaşar heryeri ataparkın komplesini büfe yapsın
yazıklar olsun senin gibi belediye başkanına söylenecek başka bi şey yok utanmıyor musun bir de yetim hakkından bahsediyorsun yuhh
Tarih: 02 Temmuz 2013 10:32 Ekleyen: Beğenme: 0
gerisi teferruattır !
birleşmiş milletler mah nam -ı değer cennet mah.
büyük elçilikler şuraya taşınsa sorun çıkıyor buraya taşınsa yine sorun çıkıyor olanımız plansızlık olunca
oysabizim dış işleri, çayyolu istikametinde büyük bir araziyi kamulaştırıp alt yapısını inşa ettiiği bir araziyi taksim taksim
başkentteki bütün büyükelçiliklerine tahsis etse
bir mahallede toplasa her elçilik kendi konutunu kendi mimari tarzında yapsa daha şık olmazmı
Tarih: 02 Temmuz 2013 01:46 Ekleyen: Beğenme: 0
Siyaset şımarıklığı kaldırmaz…
Siyaset böyle bir şeydir. Bir bakmışsınız ki zirvedesiniz. Artık her şey elinizin altındadır. Hayal dünyasında gezinirsiniz. Güç, kuvvet, yetki, her şeyi yapma dürtüsü sizde mevcut olur.
Kendinize özel bir ekip ve yandaş yaratırsınız.
Kimi medya mensuplarını koltuk değneği olarak kullanır basın yoluyla size karşı olan eleştirileri minimum seviyeye indirirsiniz.
Parti içinde size karşı olan muhalifleri bertaraf edersiniz, dağıtırsınız, muhalefeti susturursunuz.
Emek harcamadan, partinin tozunu yutmadan çıktığınız zirvede eğer şımarık tavırlar, hoşgörüsüzlük, halkçı anlayıştan uzak, sert, kırıcı, bertaraf etme anlayışı içinde olursanız bir bakmışsınız zirveden öyle bir düşmüş, yere çakılmışsınız ki sizi yerden kaldırmak için hiç kimse gelmez yanınıza.
Siyasetin en kötü yanı da budur zaten...
Tarih: 02 Temmuz 2013 01:20 Ekleyen: Beğenme: 0
otokrasi cumhuriyeti ve osmanoğulları aristokrasisi
taksim direnişcelerinin üzerine ya allah bismillah komutlarıyla hücüm ettirilen çevik kuvvet ve çevik kuvvete destan yazdınız uslubunu kıllanan baş takımı tarihin arka odasında bu edebiyata benzer bir edebiyatla hiristiyanların o ortaçağ karanlıklarında bilmem kaç kere ordular kurup kudüse neden yürütüldüklerini dikkatle okusunlar
Tarih: 01 Temmuz 2013 23:47 Ekleyen: Beğenme: 0
benim bakkalımı, benim manavımı, benim kasabım, benim fırıncımmı
süper marketlere işci yaptınız ama süper market emekcileri özelliklede kasiyerler sendika hakkı istiyor
forumda dillenen bu arz/taiep kanununa biz süper market tüketicileri tarafındanda tam destek ...
avrupalı olmanın ilk yolu sendikadan geçer
Tarih: 01 Temmuz 2013 23:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Billboard parasını bütçeden versem ne olur ! - GÜNCEL ...
Yaşamkent 'in caddelerinde kaldırım yok ama kaldırım kodlarında
büyükşehirin dev billboardları ve içinde olmazsa olmazları
market reklamları var
Tarih: 01 Temmuz 2013 20:18 Ekleyen: Beğenme: 0
sayın komitanımm: dik duR eğilme
LojmanlarSeninle !!
Tarih: 01 Temmuz 2013 13:07 Ekleyen: Beğenme: 0
beyaz ekme kmi kara ekmek mi
dün ahşam sümer kraliçesi muazzez hanımı izlerken bendenizde çok eskilere gittim. dedem cumhuriyet adamıydı. öyle ki babaannem anadolu nun taşra kentlerinden birinde muzaaez hanımın şapkasına benzer bi şapka giyip dedemin arkadaşlarıyla tokalaştığında demokrat partili arkadaşları
'bizim memet kafayı yedi herhalde, neyse kemalenin elinde eldivenleri var ' diyorlarmış
halama gelince , halam evlenince hanım köylü deyişinde olduğu gibi
eniştem menderesci diye o da menderesci takılıyor ve dini bayramlarda biraraya geldiğimizde bayramdan ziyade
milli şef inönü ile menderes kavgalarına tanık olurduk
o çocukluk günlerimide hatırımdan çıkmayan bir anı :
halam derdi ki : İsmet paşa bizi savaşa sokmadı Allah ondan razı olsun
ama beyaz ekmekleri memurlara verirdi
bizede kara ekmek verdi
Gelinen en son nokta :
şimdi bütün yüksek memurlar ve burjuvazi beyaz ekmek yemiyor
iki üç katı hatta beş katı fazla olan kara ekmek yiyor
Tarih: 01 Temmuz 2013 12:46 Ekleyen: Beğenme: 0