Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• eğer düzenin sürüngenleri  ana muhalefet ve yavru mıhalefet
    dik durabilip mecliste yemin etmeye  gönüllü olarak gitmeselerdi

iktidarda ergenokonu aydınlatağın  ayağına  kendi ergenekonu yaratmazdı

Tarih: 03 Ağustos 2013 15:39 Ekleyen:
  • şekere dikkat !!!

geçen şeker bayramında posta kutumma bırakılan ilanlardaki fıtıklı baklavaları görünce imrenmiş ve hadi bu seferde ne uğraşayım demiş  tepsiyle sipariş edivereyim demidim.

ancak evdeki hesap hiç çarşıya uymad. baklavalar eve geldiğinde  ilanda gördüğüm baklava resimleriyle bana  gelen  baklavalar arasında karlı dağlar vardı

ve  şikayet etmeden evvel delilleri oluşturmak için, bağımsız bir tüketici gibi davranıp cetvelle ilandaki baklavaları  yüksekliğini ölçtüm. ilandaki baklavaların yüksekliği dört santim  geliyor ve bu yüksekliğin dörtte üçü yemyeşil fıstıklar  dışarılara kadar  fıstıklar taşmış adeta  baklava dişlerinin yanları yeşil fıstıktan görülmez durumdaydı.

oysa eve spariş gelen  baklavaların bir milim bile fıstık kalınlığı yoktu iyimi.

bu tüketiciyi aldatmak dolandırmak değilmidir.

ayrıca böyle bir manzara ilede karşılaşınca insanın aklına her türlü hile hurda da gelmiyor değil

ya adamlar seker yerine  başka bi şey kullanıyorsa
    şimdiden herkese iyi bayramlar

Tarih: 03 Ağustos 2013 11:15 Ekleyen:
  • mevlana cami çevre duvarına bayram tatlısı sparişi alınır
    reklam oankraatı asılmış
    Tarih: 03 Ağustos 2013 00:27 Ekleyen:
  • yerin kulağı metro polis birkez daha soruyor
    çayyolu metro(su)da  güvenle seyahat edilebilecek mi
    Tarih: 02 Ağustos 2013 22:22 Ekleyen:
  • ayaş ın tarla domatesi

türk patent enstitüsü’nce onaylanmış ayaş domatesi hala turşuluk kuvamda olmasına karşın bütün çayyolu marketleri, çayyolu pazarı ve hatta çaayyolunu
    mesken edinmiş sözde ayaşlı sütcüler çayyolu tüketicisine kasa kasa  ayaş domatesi niyetine güdü 8ün) sera domaateslerini tezgahlıyorlar...

dömates üretiminde dünya dördüncülüğüne çıksak bile 
    sera domatesler  sanki kek kalıbından çıkmış gibi hepsi aynı tad !!!
    Tarih: 02 Ağustos 2013 01:01 Ekleyen:
  • kent meydenı luna parkın yanında aylardır devam eden dart okları inşaatı
    duyar  belediyesinden  hatıra parkımızın bütün yeşil alablarını
    (yerinde yapılan tesbitler sonucunda)
    mahvetmiş durımdadırlar.

yesar başkan eski meslektaşının emanetine giderayak hıyanet edeceğini hiç sanmıyoruz

bu nedenle hemen teftiş kurulunu harekete geçirip 
    büyükşehirin  kuna park arazisinin tellerini bile izinsiz kesip 
    alanı şantiye gibi olarak kullanan bu firmaya
    sil baştan bu yeşil alanın tekrar  çevre düzenlemesini  yaptırtmalıdır.

adamlar beş ayda ufacık bir yetin kaba inşaatını yapamadılar . bu sene  belediyenin jimnastik aletlerinin hiç birinden faydalanamadık bu  inşaat yüzünden

Tarih: 02 Ağustos 2013 00:25 Ekleyen:
  • harcıalem

çayyolu 'nda çok ünlü kebab salonlarının bile çok kalabalık organizasyonlarda  yetersiz kaldığı, adisyonlara onca fiyat çaktıkları halde müsterilerinin önüne önceden hazırladıkları soğuk iskenderleri servis ettikleri, bu durumlarıyla  sıradan / basmakalıp lokantalardan bir farkları olmadığı 
    değerli çayyolu halkımıza duyurulur.

on kişilik bir gurubun iftar yemeği aba yemek uludağlar masaya soğuk servis edildi.. sosda  soğuktu. sadece kızgın tereyağ  pideler bile ısıtamıyor beklemiş kebabıları nasıl ısıtsın
    Tarih: 29 Temmuz 2013 01:50 Ekleyen:
  • beş yıldızlı dersanelerinde eğer gerçekci bir çözüm önerilmezse aynen 
    beş yıldızlı kumar hanelerde olduğu  gibi yeraltına gireceği apacık ortadadır.

zaten dersanelerle yetinmeyen bazı neo liberallerin çocukları ayrıca konaklarına mrebbiye  çağırıp  inanılmaz yüklü özel kurs ücretleri ödendiği  biliniyordu.

ama bu ailelerdenöbazılarının çocukları  öyle bir yanlış aile terbiyesi ile yetiştiriliyor ki  çocuklar özel kurs  veren öğretmenlere  şu teklifi dahi yapabiliyorlardı

hocam okuldan  şu ödevi verdiler. benim zamanım yok. benim yerime siz yapın  size parasını nakit öderim.

şimdi bu çoccccukların neden üniversiteyi kazanamadıklarını  aileleri  sanmam ki anlamış olsunlar

onar şu anda  benzerleri neo işlamcı liberallerin mahalle baskısında bir arada bir derede kalmış durumda napçaz diye kara kara düşünüyorlar
    Tarih: 28 Temmuz 2013 09:45 Ekleyen:
  • Ankara'nın Suyunda Alüminyum Miktarının Yüksek Olduğu İddiası
    Tarih: 27 Temmuz 2013 20:26 Ekleyen:
  • Çayyolu y.mahalleden alınıp Çankaya ilçesine bağlanınca belediye başkanıda artık çayyolunu gözden çıkarmış yerel seçimlerinde kendisine oy vermeyecek onun içinde çayyoluna yapacağı yatırımları oy alacağı batıkent ve şentepe demetevler karşıyaka gibi yenimahalle ilçesinde kalan mahallelerine kaydırmıştır. Başkan 2013 bütçende çayyolu için ayırdığın yatırımları çayyoluna yapmalısın, ama sen seçim kazanmak için heryolu denersin baksana suadiye caddesinde 37 ağacın kesilmesine müsaade eden sen değilmisin melih gökçek in seçim yatırımı için şentepeye yapacağı tereferik için anlaşıp o ağaçların kesilmesine göz yuman sonrada m.gökçek için çıkardığın bültenle tereferiğe engel olmayın destek olun diyen sen değilmisin, halk her gece orada mahallesine sahip çıkmaya çalışıyor sen niye bir gece gidipte halkının yanında olmuyon melih gökçek e yağcılığından geri kalmıyon devamlı 5 yıllık icraatlarında melih gökçekle kolkola yürüdün şimdide git akp den aday olda biz yolumuza saçı bitmamiş yetimin hakkını yemeyen rant için emsal artışlarıyla 10 evlik yeri 140 daireye çıkartmayan halkına yalan söylemeyen her zaman halkın yanında olan melih gökçek le işbirliği içinde olmayan chp lileri dışlamayan bir başkanla devam edelim, ANKARAYI TEKRAR MELİH GÖKÇEK E KAZANDIRMAK İÇİN ELLİNDEN GELENİ YAPIYON BAŞKAN SEN HANGİ PARTİDEN SEÇİMLERİ KAZANDIN AYNADA KENDİNE BİR BAK, GÖRECEKSİN Kİ ATATÜRKÜN KURDUĞU CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN OYLARIYLA SECİLDİN AMA HİÇBİR ZAMAN CHP Lİ OLAMADIN SADECE LAFLA BEN ATATÜRKÇÜYÜM, CUHURİYETÇİYİM, İSMET PAŞANIN GENÇLİK KOLLARINDAN GELDİM DEDİN! başka bir söylevin varmı ?.
    Tarih: 27 Temmuz 2013 07:50 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!