Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• yasar belediyesinn anons araçları eskiden onuncu yıl marşının eşliğinde  çayyolu nun çıkmaz sokaklarına kadar girer başkanın etkinlik mesalarını çığırtırlardı

şimdik artık  çankaya belediyesine bağlandık diye olmalı her halde
    sadece laf söz olmasın diye bugün  onuncu yıl marşı çalan bir anons yappan araç sadece ana caddelerde hızla geçti

başkanın fernanını bile duyamadık
    Tarih: 12 Ağustos 2013 00:48 Ekleyen:
  • arkadaşlat mevlana külliyesinde havuz başında salına salına dolaşan
    beyaz kazları gördünüzmü .
    Tarih: 11 Ağustos 2013 22:09 Ekleyen:
  • telefon dinlemeleri bitti otobüs dinlemeleri başladı

bizim güzergahta daha düne kadar
    siyaset meydanını boş bulan bazı emekli dedeler 
    sıhhıyeye gelene kadar hergün hükümete darbe yapıyorlardı ama
    işler şimdilerde otobüsleri önce görüntülemeye sonrada sıra dinlemeye gelince maşallah heppsi üç maymunu oynamaya başlayıp suspus olup siperlere girdiler
    Tarih: 11 Ağustos 2013 16:07 Ekleyen:

• CHP'YE BİR İKİ ÖNERİ ...

CHP GENEL MERKEZİNE BİR İKİ ÖNERİM VAR ... TÜM DOST VE ARKADAŞLARIMIN BİLGİLERİNE...

>ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYIM; SAYIN PROF.DR.YILMAZ BÜYÜKERŞEN (ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA CHP KİMİ KOYSA, SAYIN BÜYÜKERŞEN'İN ÇALIŞMALARI SONUCU ZATEN KAZANILACAKTIR. ANCAK ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAZANILMAK İSTENİYORSA BU İSME KESİN İHTİYACI VARDIR. AKSİ HALDE BURASI KAYBEDİLİR...)

>CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMINA ADAYIM; SAYIN PROF.DR.METİN FEYZİOĞLU' DUR...

BU HUSUSTA GÖRÜŞLERİNİZİ VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. SEVGİ VE SAYGILARIMLA... NEJAD KUMBASAR
    Tarih: 11 Ağustos 2013 16:02 Ekleyen:
  • Aboneyim aboone biletleri cebimde

3 yılda 51 kez piyango vurdu!   
    Büyük ikramiyelere abone olan Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'ne bu kez Şans Topu'nun büyük ikramiyesi çıktı.

Tarih: 10 Ağustos 2013 23:01 Ekleyen:
  • görmezden gelmedik

Çayyollu dışındaki bütün çayyolu süper market sever halkına bir müjdemiz var. çayyolu 'nun meşhur barlar caddesine bim konsepti örnek alınarak dizayn edilmiş bir market A. 1o1 ekstra xxL  eXstra büyük fırsat sloganı
    harca harca bitmrz  ile hizmete girmiştir. ancak 45 derece  sıcakta  sokağa çıkarılan  çiçek yağları sağlığa zararlı duruma dönüşür.
    Tarih: 07 Ağustos 2013 19:13 Ekleyen:

• ADALETİMİZE GENE ADALET DAĞITANLARCA TECAVÜZ EDİLMİŞTİR. ...YARGITAY AŞAMASINDA İKİNCİ TECAVÜZÜ BEKLİYORUM... BU İŞİN ÇÖZÜMÜ ARTIK SEÇİM SANDIKLARINA ATILACAK OYLARA KALMIŞTIR ... TAKTİR YÜCE SEÇMENİNDİR ... ŞERDE DE HAYIR VARDIR ... BELKİ BÖYLESİ UYUYAN KİTLELERİ UYANDIRIR ...
    Tarih: 05 Ağustos 2013 19:50 Ekleyen:
  • Ünlü şanatçıdan şok iddia: Başbakanın kahvaltısına gitmedim diye maliye kapıma....
    Tarih: 04 Ağustos 2013 23:40 Ekleyen:
  • Mitlerin Tarihi ve Post Modern Kent Mitolojisi

MİT  'in danssözü konuştu
    Az sayıda istihbaratçının aileleriyle eğlendiği gece mekanda sahne alan dansöz Yeliz, “Çok kalabalık gruplar vardı. Hangileri MİT mensubuydu bilmiyorum. O gece en iyi işimdi. Çok para taktılar. Orada bulunan bazı müşteriler beni masanın üzerine çıkardı, onlar da sandalyenin üzerine çıktı” dedi. Sözkonusu meyhanede her hafta sonu düzenli olarak sahne aldığını anlatan Yeliz, “ O gece mekanda takım elbiseli erkekler, şık giyimli kadınlar vardı. Müşterilerin bir kısmı bana çok para taktı. “Yenimahalle’deki MİT Lojmanları içindeki lokalden işletmeci zaman zaman beni arar. Gider orada yılbaşı gibi günlerde özel programda sahne alırım. Bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım” dedi.

Tarih: 03 Ağustos 2013 21:41 Ekleyen:
  • yaşar sizin olsun!

ne yeni mah. ne can kaya
    bağımsız çay yollu
    Tarih: 03 Ağustos 2013 16:13 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!