selamlar sitemizden bazı komşularımızın araçları araclarını park ettiği yerde güvenlik zafiyei kamara noksanlığı nedeniyle sürekli çiziliyormuş...
iyi aşlamlar
Tarih: 27 Ağustos 2013 23:16 Ekleyen: Beğenme: 0
meydanlarda gidip gidip sürekli demokrasi sloganlar atan bizim sitenin malikleri ne hikmetse sitede süt dökmüş kediler gibi genel kurullarda 3 maymunu oynamayı tercih etmektedirler
öyle ki yönetici ve blog sorumluları ikinci defa emekli olaxaklar
eğer yakında biz muhalf kat malikleri onları malulen emekli etmezsek !
Tarih: 27 Ağustos 2013 19:37 Ekleyen: Beğenme: 0
sayın fethı yasar hiçbirşeyden haberi yokmuş gibi davranıyor 4 senedir olan herşeyden fethi yaşarın haberi var olumlu ve olmusuz herşeyden şimdi oturupta ceza kesmekle ınsanları sındırmekle kımseyı aptal yerıne koymasın
Tarih: 26 Ağustos 2013 14:25 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir Orman Böyle Yok Edildi
Herkes sessiz kaldı, susmayan bir tek bizler olduk…. geçmiş olsun… Çayyolu/ Bilfen okulları koru mahallesinde inşaatı devam ediyor .. ormanı bir bir yok edip yürüyüş yollarını keserek betonlaştırmak okul yapmak arasında bir bağ kurabiliyor musunuz? okul yaparken yeşili yok etmek nesaıl bir duygu? belediye 50 yıllığına burayı birilerine kiraya vermiş.! M.G.
Okumaya devam et →
Tarih: 25 Ağustos 2013 21:25 Ekleyen: Beğenme: 0
bugün torunumu kuğulu parka götürdüm. Gitmez olaydım. Görmez olaydım. O insanların insafına teslim edilmiş zavallı kuğuları, zavallı ördekleri, kazları görmez olaydım. O avuç içi kadar havuzda sadece 10-15 cm yüksekliğinde adeta lağım suyu gibi bir su birikintisi. O zavallı Kuğuların ayaklarını ancak örtüyor. Ördekler tıpkı tay tay arabası ile yürümeye çalışan çocuklar gibi adeta ayakları ile yürüyerek yüzmeye çalışıyorlar. Havuzun pisliğini anlatmak imkansız. Keşke buraya bir de resim eklemeyi bilseydim. Bu sorumluluk kimin üzerindeyse onu bir Ankaralı olarak, bir vatandaş olarak şiddetle kınıyorum. O zavallı hayvancıklar bakım altında değil, bence resmen işkencedeler.
O küçücük süs havuzunu temiz bir su ile doldurmanın maliyeti nedir? İşçiliği nedir? O zavallı hayvancıkları eziyetten kurtarmak için ödenecek bedel nedir? Açıkçası bilmek isterdim.
Ben onu bunu bilmem idareciler bence genç olmalı. Enerjik olmalı, yaşlı ve yorgun insanlarla olmuyor.. Aslında ben idarecilere kızıyorum ama bir de şu gerçek var ben sağımda solumda duran, çocuklarını bu pis manzara karşısında bile eğlendirmeye çalışan insanlara baktım da bu durumun farkında olan, rahatsız olan insan sayısını burada yazmaya utanıyorum. Yani ya kimsenin umurunda değil, ya bu pisliğin farkında değiller görgü ve kültürleri gereği onlara normal geliyor. O zaman da insanın böyle başa böyle tarak diyesi geliyor, Yine de sorumlulardan o zavallı hayvanların yaşam koşullarının düzeltilmesini istiyorum. verdiğim oy için pişmanım. Artık oyum karşıya Onlar da Allahın yarattığı bir can dır.
Plastik değil.
Tarih: 25 Ağustos 2013 21:24 Ekleyen: Beğenme: 0
Eyy AkP akp titre ve kendine dön!
Çünkü ; Patlamış Mısır karın doıurmuyor, doyurmazda !
Tarih: 25 Ağustos 2013 13:28 Ekleyen: Beğenme: 0
Kömür ateşinde pişirilen özel yapım kokoreçler
Siz kokoreci nasıl yersiniz?
Bendeniz İlk Defa Kokoreç Yedim Anlatıyorum:
Çayyolu 'nda Bahçemiz 'in yanındaki ÖMÜRLÜ Tesislerinin önünde
Ege den getirilmiş farklı bir tad. Uzman kasap İzmir 'li Bekir usta 'nın
önceden terbiye edip 45 dakika mangalda dinlendirip
sonra tekrar kömürde İzmir usulu sunumla pişirdiği kokereç ziyafeti ...
DENENMİŞTİR.
Tarih: 24 Ağustos 2013 22:16 Ekleyen: Beğenme: 0
akadaşlar çayyolu beğendikte yoğunlıklar
kuzey yıldızı gökdelinine doğru yükseliyor
Tarih: 24 Ağustos 2013 16:28 Ekleyen: Beğenme: 0
Fatih Terim'in seçilmesi; sanki bu işte böl, parçala yönet taktiği uygulanıyor. Milli Takımı Dünya 3.sü yapan Şenol GÜNEŞ niye düşünülmüyor!!! FatihTerim bu görevden başarısızlığı nedeniyle alınmadı mı? Bu ne lahana ne turşu meselesi gene vatandaş uyutuluyor... Ülke batağa hızla batıyor. Eylül ayında halk tatil madundan çıkacak... Suriye, Mısır'la uğraşacağına vatandaşın sorun yumağını çöz...Böyle muhalefet partileri olunca, iktidar meydanı boş bulunca at koşturuyor...
Tarih: 24 Ağustos 2013 11:10 Ekleyen: Beğenme: 0
mahalle defteri
yetkililermiz ali babanın çifliğinde oturur gibi oturuyorlar. sözüm ona
herhalde seçime beş kala ayağa kalkacaklar
muhtarımızın şimdiye kadar site yöneticileri ile toplu mesaj geleneği olsaydı mahallemizde ağustosun ortasında yapılacak su kesintisi haberini
başka sitelerden değil nuhtarımızdan duymak isterdik
Tarih: 23 Ağustos 2013 23:59 Ekleyen: Beğenme: 0