Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• melik bey  partisinin tüzük gereği başkent ankara büyük şeyir belediyesine  yasalar gereği aday olamz
    Tarih: 13 Ekim 2013 22:48 Ekleyen:
  • Bir zamanlar birilerinin büyük umutlarla açtığı mina...a avm'si nin akibetini, 1995-2000 lerden beri çayyolu'nun kahrını çekmiş semt sakinlerinin her biri içten içe biliyordu aslında. Mina.... ilk açıldığında müşterilerini yolunacak kaz olarak gören restoranlarla muhattap olan binlerce çayyolu sakini ayağını kesmiş ki önünden geçerken bile insanın içinde tiksinti bırakan bir yer haline gelmiş. Türk işiyle kotarılıp sosyete pazarı olmuş burası. Buranın devamında incek'e açılan doğru düzgün eğimi olmayan incek bulvarı'da yakında benzer manzaralara ev sahipliği yapacak gibi gözüküyor.
    Aslında bu, oradan alım yapanların sorunu olsa da, burada oluşacak bir çöküntü yollarla bağlı olduğu güzel çayyolu'na negatif etki yapabilir. avm si nin yerine sosyete pazarı yapılıyorsa bilmemne rezidansı yerine de bb halk eğitim merkezi açılabilir 3ay sonra incek bulvarı nda...
    Tarih: 13 Ekim 2013 21:20 Ekleyen:
  •   Noldu sana (n) oldu böyle nerde eski daş firin eykeği biyanda oldun
    Layt erkeği

zamanında ülkücü kardeşlerimizin mıntıkalarında
    sola baksak bile suç sayılır bizlere  kaldırımda yürürken  omuz atar hır çıkarırlardı sözüm ona türklük adına

köprünün altından çok sular aktı. amerikanın vitamini olan cemaatlerin  kucağına düçen  ülkücü kadroların çoğu  önce bıyıklarının sağının solundan kırpıp  apacık badem bıyık oldular

ve artık ne yazık ki şimdilerde de ünlü 9 ışıkları ancak 
    ampülü  aydınltmaktan öte gitmiyor.
    Tarih: 13 Ekim 2013 16:56 Ekleyen:
  • 'ETNİK BASKI SORUNU YOK'

Türkiye'de bir etnik baskı sorunu değil, bölgesel az gelişmişlik sorunu olduğuna inandığını belirten Prof. Dr. Ortaylı, Kürtlük kimliğine sahip çıkmak isteyenlerin bunu açıkça ifade edebilecek özgürlüğe sahip olduğunu öne sürdü. Prof. Dr. Ortaylı, alt kimlik, ana dilde eğitim gibi hakların, karşı tarafa şiddet uygulayarak alınamayacağına vurgu yaptı.

'MİLLİYETİMİ İNKAR EDEMEM'

Prof. Dr Ortaylı, özellikle Kürt kökenli aydınların etnik kimlikler üzerine tartışmak yerine Kürtçeyi tüm Kürtler'in anlayabileceği bir dil haline getirmek zorunda olduklarını belirterek, "Konuşacakları ortak bir dil yok. Okullarda bu dili öğretecek öğretmen yok. Ana dilde eğitim serbestliği getirilse bile öncelikle Kürtçenin ortak bir dil haline getirilmesi lazım. Bir etnik grup ana dilde eğitim ve diğer haklarına sahip çıkması için Türk kimliğinin kullanılmaması gerektiği anlayışına anlam veremiyorum. Sen kendi dilinde konuşacaksın diye ben milliyetimi inkar edemem. Sen kendi dilinde konuşacaksın diye ben kendi milletimi inkar edemem. Demokratik olarak ileride olan batı ülkelerinde, hatta ABD'de bile buna gülerler" diye konuştu
    Tarih: 12 Ekim 2013 22:19 Ekleyen:

• " Aziz, nesin?" in cevabını aradı

Aydın dediğimi< nedir biliyor musınız? Doğru bildiğini korkmadan secde etmeden söylemektir.Bizim memrekette ne yazık ki bunlardan fazla yoktur.
    O kadar azdur ki bazan yok zannedersiniz. Öyle ya...
    Tarih: 12 Ekim 2013 22:09 Ekleyen:

•                                       A  R  A  K  A

Değerli tüketicilerimiz Antepin tatlı fıstığının kilosunun kaç liraya tavan yaptığı sizi ilgilendimese bile bayram tatlısı şiparişlerinizi bilmediğiniz yerlere vermeden önce piyasadaki araka fiyatları neden artık düşmüyor oturup bir zahmet düşünün !!!
    Tarih: 12 Ekim 2013 20:48 Ekleyen:
  • haram lokmalar

değerli çiftcin unutma
    buradaki manzara gelecemizdir

komisyoncular, kuru üzümde, tütünde oynadıkları oyunda olduğu gibi  organik balda da üreticinin elinden yirmi liraya aldıklatı organik balları altıyüzelli liraya kadar tüketiciye pazarlıyor daha ssonra da sömürdükleri bu emeklerin parasıyla okul yaptırp  vergiden düşüyor ve de  üstüne üstlük  piyasada  birde kendilerine hayır  sever süsü verim çalım ata ata  dolaşabiliyorlar...
    Tarih: 12 Ekim 2013 19:55 Ekleyen:
  • küba mahallesi

balkonlarıyla ünlü yaşamkentimizde yolların toz dumanından balkonlarımızda bile oturamıyoruz. yaşam kente ormanlar kurulması dileğine ne gerek var. yaşam kenti rant severler  zaten orman kanunlarıyla yönetiyorlar...

ha bu arada söylemeden gecemeyeceğim. doğru oturak eğri konuşak, muhalefet ucurumun kenarından geri döndü, eğer  eş başkan kuzey afrika seferi dönüşü kazlı çeşme yerine  rotayı taksime çevirip
    nerde kalmıştık arkadaşlar
    deyip baltaları toprağa gömseydi, dün dündür bugün bugündür deyip yanlışından dönüp  hatır gönülde alabilseydi

bu gün yandaş muhalefet daha da bi zor
    durumda olacaktı ama  yandaş muhalefetin sayın başbakanları  sanırım
    ana ve yavru muhalefetinee kıyamadı herhalde

ehh nede olsa aybı düzenin artsleri yandaş muhalefet değil mi bunlar !?
    Tarih: 12 Ekim 2013 18:53 Ekleyen:
  • Metroların -inşallah- sonunda tamamlanmasıyla eski çayyolu nda çoğu kişi fazla araçlarından kurtulacaktır diye düşünüyorum. Lakin metronun an itibariyle geldiği koru sitesi'nden yaşamkent'e kadar zaten hazır olan yoluyla niçin uzatılmadığını anlamak mümkün değil.
    Bu arada semtte oturanların bir kısmının da orta-uzun yol araba sürüş keyfinden vazgeçemeyeceğini de hesaba katarak, konutkent-başkent üni. ve özellikle yaşamkent kavşaklarının düzenlemesi yapılırsa en azından can güvenliği ve toplu taşıma araçlarının daha verimli çalışmaları açısından önemli adım atılmış olacaktır. koru sitesi kavşağı bitti, darısı diğerlerinin başına...
    Tarih: 12 Ekim 2013 13:53 Ekleyen:
  • Dağıtım Planı

Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bayramları sadece kendimiz, ailemiz ve yakın çevremizle yaşamamalı, yoksullara, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara, huzurevi sakinlerine, engellilere, şehit ailelerine, hastalara, mahkûmlara ve özellikle yurtlarda kalan kimsesiz yavrularımıza, ilgiye muhtaç her vatandaşımıza bayramı bayram gibi yaşatmak zorundayız. Bu duygularla tüm milletimizin ve Neo İslam Âlemi’nin Et ve Deri Bayramı’nı kutluyor sevgi, barış ve hoşgörünün hakim, hakimin hakim olabildiğu nice bayramlar yaşamamızı diliyorum.
    Tarih: 12 Ekim 2013 11:47 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!