Görülmemiş Ceza
“Hayvanını tehlike yaratabilecek şekilde serbest bırakma” suçundan açılan kamu davasında, sanığa “Köpeğime gereği gibi sahip çıkmadığım ve bu nedenle başkasını ısırdığı için bu cezayı aldım. Aynı hataya siz düşmeyin” ifadelerinin yer aldığı broşürleri dağıtma cezası verildi.
Tarih: 21 Ocak 2014 00:52 Ekleyen: Beğenme: 0
bütün gün belgesel seyrettiğim için çok dikkatimi çekti
17 aralıktan somra görevden alınan bakanların yanında ençok kamaralara acaba hangi bakan takıldı dersimiz !?
Tarih: 21 Ocak 2014 00:36 Ekleyen: Beğenme: 0
emeklş maaşımı aldım. söylemesi ayıp laik gördüğünüz maaş zammınızı alın müsait bir yerinize paran*tez içerisinde kutuya koyun
Tarih: 20 Ocak 2014 19:52 Ekleyen: Beğenme: 0
son zamanlarda bende devamli kayip kopek ilanlari gormekteyim. kopegi kaybolanlarin kopekci Nusret'in kopek barinagina bakmalarinda yarar var. burada sahipsiz 200-300 kopek bulunuyormus. yeri hazar firinin arka taraflarinda imis. son duragin icindeki cay ocaginda Nusret'i herkes bilir.
Tarih: 20 Ocak 2014 19:52 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu’nda Hayvanseverler Zehirlenen Köpekler İçin Toplandı
Başlıklı haberi okudum, zehirlenerek kaybolduğu söylenen köpeklerin hepsi cayyolu türkkonut dolmuş ve otobüs son durağı Ersegül villalarının bulunduğu yolda refüj ve göbekte bulunmaktadır. sadece bu kısımda en az 30 köpek ve yavruları krallar gibi yaşamaktadır. demekki zehirlendiği iddia edilen köpekler toplanarak buraya getirilmiştir. Zehirlenme olduğunu zannetmiyorum. zehirlenme olsa bukadar köpek nerden geliyor. her geçen gün sayıları artan köpekler, insan nüfusunu yakında geçecektir. inanmayanlar gelsin türkkonuta köpeklerin bolluğunu görsün . köpekler burada krallar gibi yaşıyorlar.
Tarih: 20 Ocak 2014 14:32 Ekleyen: akıncı türk Beğenme: 0
çayyolu belediye başkanı aday adaylarımızdan biride sağ olsun çayyolumuza bir kitap saray kazandırmak için vaadde bulundu ama
sözümüz (belediye) meclisden dışarı !!
konu 1in çarşı üzerinde terasda sahaf oku-yorum
abi açık havada battaniyeler içerisinde bu karakış gününde açık hapisanede ikamet ediyor
utan çayyolu utan
utan çarşı yönetimi utan
bu duyarsızlığından dolayı utan
Tarih: 20 Ocak 2014 13:59 Ekleyen: Beğenme: 0
kadere bak kadere
sanayi kentlerinde yah$i kapitalizm bütün hırcınlığı ile insanları oksijensiz bir hava solunmasına davetiye çıkarıyor. bu kentlerde çocuk hastahanelerinde kışın yatak kalmıyor.
fakat, artık insanlar bunları sorgulayacakları yerde
politikasızlılklardan dolayı kader deyip geçiyorlar ....
Tarih: 20 Ocak 2014 10:29 Ekleyen: Beğenme: 0
bizim mahallenn dana kadar olan köpişleri maşallah bu aralar yine biraz fazla
kilo almış olmamlılar ki bu kilolarından kurtulmak için kuzey yıldızının önündeki parkda kırmızı halılı yürüyüş yollarında sürü olarak kırmızı halıların üzerinde yürüyüş yapıyorlar
Tarih: 19 Ocak 2014 19:37 Ekleyen: Beğenme: 0
Son zamanlarda çayyolunda kaldırımları söküp yeniden yapan taşeron firma katil gibi, hoş gibi değil makro marketin karşısında emekli Prof U ezdiler. Şimdi koru Mahallesi metro son durağın oradalar . Dikkat edin çok ama çok tehlikeli çalışıyorlar. Park halinde iken kepçe eziyordu nerede ise , defalarca kıl payı kurtulan insanları gördüm. Yetkililer umursamaz ama siz dikkatli olun
Tarih: 19 Ocak 2014 10:59 Ekleyen: Beğenme: 0
kaçıranlar için çok ilginç bir detay mesaj kriptolarını çözmek istenler için
beyefendiye yakınlığı ile bilinen bir bisküvi firması ulusal kanala reklam vermeye başladı
Tarih: 19 Ocak 2014 00:48 Ekleyen: Beğenme: 0