Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• muhttarımız seçmenlerinin birinci  dönem boyunca belediyeden talep ettikleri isyeklerini not ettiği  talepler artık nası olsa  yeni mahalle ilede resmi bi ilişkimizde kalmadığı göre
    sümen altı edilen not defterlerinin andaç olarak kalmaması için 
    bu şikayet defterlerini  ( bizlere iş yaptıramıyorum diye gösteerilen günlükleri)
    şeffaflık adına  muhtarlıkta muhtarın  seçmenlerine sergilemelidir

şimdiden teşekkürler
    Tarih: 22 Ekim 2013 12:23 Ekleyen:
  • ÇayyoluTEKNOSAdan samsung s4 tel. aldım ve full paket sigorta yaptırdım. Aldıktan 3 ay sonra telefonum yankesicilik ile çalındı. Durumu karakoldan belgeleyerek sigortasının ödenmesi için teknosaya başvurdum.Ama çalıntının ancak şiddet kullanarak olursa kabul edildiğini yankesiciliğin kapsam dahilinde olmadığını söyleyerek reddettiler. Bunun üzerine sigortanın kullandığım süre kadarının kesilerek, kalanının iade edilmesini çünkü artık bahse konu malın olmadığını belirttim. Ama bunuda reddettiler. Ve hiçbir mantıklı açıklama göstermeksizin...
    Diyeceğim o ki, sakın teknosadan ürün almayın ve kazara alırsanız sigorta yaptırmayın. Hiçbirşekilde kullanamıyorsunuz. Madem kurumsallık güvencesi işe yaramıyor, internet alışverişlerini tercih edin hem aynı "güvenceler" mevcut hemde aynı malı çok ucuza alabiliyorsunuzz.
    Tarih: 22 Ekim 2013 12:16 Ekleyen:
  • Totem ve tabu

Ticari kurumlarda insanlar gibi  sonradan görme olunca bunlardan bazıları  işi totemlere tapmaya kadar götürürken büyük şehirinde bu tabela kirliliğine resmen çan-ak tutmuştur
    Tarih: 22 Ekim 2013 09:34 Ekleyen:
  • yandaş medyanın andı

varlığımız hünkarımızın varlığına armağan olsun
    Tarih: 21 Ekim 2013 17:21 Ekleyen:
  • devlet sapık olursa vatandaş sapık olmuş çokmu !?

eski çağlarda, arayan ve aranan bilinmeyen numraları  gösterme özelliği icad edilmemişken hemen hemen herkesin belalısı bir sabit telefon sapığı vardı. gel zaman git zaman ahir zamanda artık çok şey tersine doğru değişti
    değişti. eskiden  aboneleri rahatsız eden sapıkları devlet tesbit eder ve yakalardı

şimdilerdeyse post modern yakın çağda hepimizi izleyen ve dinleyen resmi  telefon sapıklarını ve bizi sürekli resmen rahatsız eden özel sektörün 444 lü sapıkkarını vatandaş yakalıyor ama bişi yapamıyor
    Tarih: 21 Ekim 2013 16:26 Ekleyen:
  • Yaşamkent in üzerinde sürekli tur atan sarı bir helikopter var bugünlerde, yapracık turkuaz vadisi tarafına doğru turlar atıp dönüyor acaba ankara ya çılgın proje mi geliyor? 3. Köprünün güzergahının helikopterle belirlendiği ülkede disneyland yerine olimpiyat parkı mı yapılacak acaba?
    İstanbul un sittin sene alamayacağı olimpiyatı ankara mızın alması için gerçekten çılgın proje ballıkuyumcu daki tema park alanına olimpiyat parkı olur.
    Tarih: 21 Ekim 2013 16:19 Ekleyen:
  • Ahbap çavuş kapitalizminden sonra ahbap çavuş bankacılığı da çıkmış. Örneği için karina plaza daki şubelerden birine gidip içeriyi gözlemeniz yeterli. Elini kolunu sallayarak gelen yaşlı bir bayan vezne no su dahi almadan zaten iki tane açık olan veznenin birine dalıp 10-15 dakika işini hallettirir ve kimsenin gıkı dahi çıkmaz. Eğer lüks bir araçla gelen bu bayan banka görevlisiyse dahi bu tarz bir işlem yapmak için arka taraftan destek istemesi gerekirdi.
    Hayvanlar çiftliği nde anlatılan domuzların daha eşit olduğu bir rejimin nasıl geleceğini görmek için orwell in romanını okumaya gerek yok...
    Tarih: 21 Ekim 2013 15:41 Ekleyen:

• bizim ormancı allah var yukarda gücü yettiği kadar olmasada denk bütce  taşmasın  niyeti için bizlerin istediği oranda olmasa bile  çayyolu orman alanları için ufaktefek yardımları oldu. hortum konu su hariç tabii

ancak iş dikmekle birmiyor. bu kadar ağaç dik dil dik  sonra  bunların bakımı  işi sıfırda sıfır. bir buda (ma) ekibi kuramadı giti.

şimdi bağlandığımız  çankaya belediyesinin aday adayları  buda ekibi kuracakmı park ve bahçelere resmen şimdiden bunu ilan etsinler.

ayrıca  süper marketlere  mal taşıyan soğuk hava zinciri araç filolarının kamyonların içi  hiç hijyen değil  çok pis çöo gibi kokuyor içi . bu araçların zabıta tarafından sürekli denetlenip firmalarına  ceza yazılmalıdır.
    Tarih: 21 Ekim 2013 14:19 Ekleyen:

• buket hanımların yerinde biz olsaydık çarşımıza yeni açılan doğal gaz satış  ofisi için ego dan kira  bile almazdık.

düşünseniz ya metro hizmete girdiği zaman bütün çayyolu semtleri için  çarşımızın bir adım ötesinden istasyondan çarşımıza gelecek doğalgaz aboneleri  çarşımızı ister istemez  canlandıracaktır

çarşımızın yeni yönetimini can- ı gönülden kutluyor  bir numara olmak için yeniliklerin  devamını bekliyoruz

çarşı gurubu adına
    Tarih: 21 Ekim 2013 14:02 Ekleyen:
  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, belediye ekiplerinin yol projesi kapsamında Odtü'ye gece yarısı iş makineleri ile girmesine ilişkin Twitter'dan değerlendirmede bulundu.

"AKADAŞLAR BANA SÜRPRİZ YAPMIŞ"

Gökçek Twitter hesabından, "Dün gece arkadaşlar bana da sürprız yapmışlar. Bir gece de Odtü yolunu açmışlar. Ankara'mıza hayırlı olsun" diye yazdı.

Tarih: 21 Ekim 2013 13:44 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!