daha düne kadar iyi ki ona rastladık diyen haşlanmış neo liberal kurbağaların bazıları artık sıkına sıkınada olsa efendileri sahiplerine van minüt çekmeğe başladılar
Tarih: 08 Kasım 2013 21:03 Ekleyen: Beğenme: 0
okul yolu
yasar başkandan bizi bırakmadan önce ufak bir ricamız bulunmaktadır.
ormanımızı ayyaşlardan ve fuhuş bataklığından kurtaran özel güvenlikcikerimiz için doğal bir ortam yaratmak amacıyla alirızayı sit alanı ilan edip 75 yıldan oyak 10 sitesine kadar tel örgü çekilmesini ve bu yolun artık okul yolu olarak yayalara açılmasını rica ediyoruz...
Tarih: 08 Kasım 2013 13:56 Ekleyen: Beğenme: 0
bölgede neredeyse soyulmadık site kalmamasına karşın
polis devleti himayrasindeki resmi hizmete mahsus araçlarla camiye beş vakit üniformalı emniyet personel taşımaktadır
Tarih: 08 Kasım 2013 13:07 Ekleyen: Beğenme: 0
beyaz zambaklar ülkesinde
atatürk'ün askerlere tavsiye ettiği söylenir bizzat finlandiyalılar tarafından. bir avuc aydinin aslinda isteseler ve cabalasalar neleri basaracagini gosteren kitap. zira trenin on vagonunda bulunan onderler halki geri kalmisliktan kurtarmak icin seferberlik ilan ediyor ve uygarlik mucadelesi baslatiyor. her calismanin sonunda elde edilen basari gibi insanliga, dayanismaya, ruh birligine ve insanlik onuruna ornek teskil eden bir son kendini gosteriyor.
Tarih: 07 Kasım 2013 22:31 Ekleyen: Beğenme: 0
ELAZIĞLI TEYZEDEN GERÇEK ÖRF ADET DERSİ
İçimizde, örfümüzde, adetimizde güzel olan ne varsa, göz kırpmadan kesıp attıkları ağaçlar gibi yok etmeye çalışıyorlar. Hem de örf ve adet adına o güzelim duyguları, paylaşmaları, yardımlaşmaları tırpanlamaya çalışıyorlar. Sizinde tahmin ettiğiniz gibi konu öğrenci evleri. Türban denen temcit pilavının dibi tuttu , tutmakla kalmadı kapkara yandı bu haliyle kimse yemedi doğal olarak. Yeni bir malzeme bulmak lazımdı kaynatmak için tencereyi. Bulmakta gecikmediler, hem öyle uzun boylu da düşünmeden, zaten hınçları vardı bu ''veletlere''. Tuzu kuru, ''High society'' öğrenci dizileri ile özdeşleştirmeye kalktılar çocuklarımızı.
Üç evladımız da İstanbul daydı okumak için. Onlara okula yakın mütevazı bir ev tutmuştuk. Arada gidip geliyordum. Bazen dolapta ev yapımı börek, dolma gibi yiyecekler görüyordum. Sorduğumda, kapı komşularının zaman zaman böyle özel şeyler getirdiklerini ve bundan da hayli memnun olduklarını görüyordum. Boşalan tabakları götürmek ve teşekkür etmek için kapılarına gittiğim Elazığlı yaşlı Hanımefendi ''Onları bizim çatımıza laik görmüşsünüz, bize emanet etmişiniz ne demek iki tabak böreğin lafı mı olur hanım. Burası muhkem bir apartmandır gözün arkada kalmasın'' dedi.
Ben devlet büyüklerinin gençler hakkında konuşurken daha dikkatli olmalarını, haklarını onlara teslim ettiğimiz çocuklarımızın onuruyla oynamamalarını ve sanırım fazlaca izledikleri tuzu kuru,'' High society'' öğrenci dizileriyle gerçek hayatı özdeşleştirme yanılgısından kurtulmalarını dilerim.
Tarih: 07 Kasım 2013 12:29 Ekleyen: Beğenme: 0
"Şayet Ilıcak, sahiden Başbakan ve AK Parti’den utanıyorsa, Sayın Başbakan Erdoğan vasıtasıyla ve ona yakınlık üzerinden elde ettiği köşe ile imkanları elinin tersiyle itsin." demişti.
Tarih: 07 Kasım 2013 11:07 Ekleyen: Beğenme: 0
Sarı gül'den çarpıcı Erdoğan yorumu!
O bir dünya lideri..
Tarih: 07 Kasım 2013 10:56 Ekleyen: Beğenme: 0
mevsimler mi değişti yoksa biz mi
değerli arkadaşlarım bu sene kış pek erken gelecek diyorlardı
ama bugün alirıza da volta atarken ağustos böceklerine rastladım
Tarih: 06 Kasım 2013 19:35 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu dünya sultan sülümana kalmadı
size mi kalcak ha...
Tarih: 06 Kasım 2013 09:54 Ekleyen: Beğenme: 0
SİZİ GİDİ TERBİYESİZ TÜRKÜLER SİZİ!
06 ANKARA HAV(V)ALARI
Epeydir zaman bizim sitelerdeki ak(r)abaların düğün/derneklerine gitmiyordum. Çünkü, bendenize gönserdikleri en son düğün davetiyesinde,
oğlan evine sözde ulema taragfından gelen fetva üzerine davetiyeler geri toplanmış, dünürlerin hanımlarının ismide yazılı olmasına rağmen
oğlan tarafının annesi 70lik kaynana namahrem olur diye
davetiyeden adı soyadı daksillenmişti...
Ve o düğünde düğün salonunun ortasından bir perde gerilmiş haremlik selamlık uygulanmış ama bunula birliktede gelin odasından bizim muhafazakar hatta mutasıp geçinen erkek milletine mahalle baskısına rağmen gizli izli gelin odasından eski milli içki servis edilmişti.
Aradan bunca yıl sene geçince bizim akabalar baya bi değişip hemde dönüşmüşler akp ile birlikte kendilerine bi güven gelmiş sormayın gitsin.
Aradaki paravanlar kalkmış bu bir.
sahnedeki türkücü ne kadar erotik kırmızı noktalı (+16) anadolu türküsü varsa nerdeyse hepsini söyledi
tonbul tonbul ... den tutunda ankaranın yolları kaldıramyom kollarına kadar...
mazallah benim akabalarım kollarını kaldıramıyıncaca karşı cinsle parmak parmağa tutuşup pistte resmen uctular resmen horon teptiler ve
bu görüntüleri kameraya aldırttılar.
inşallah il başkanlığında birilerinin eline geçmez bu kırmızı noktalı
görültüler...
Tarih: 06 Kasım 2013 09:36 Ekleyen: Beğenme: 0