Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• başbakan seçim meydanında  oyuncak dağıtmaya  başlayınca oluşan izdihamda ne haremlik kaldı ne selamlık
    Tarih: 16 Aralık 2013 10:28 Ekleyen:
  • KRA 105 lazersiz ısıtıcı ve veya KB 15 250M2
    (8o li yıllar)

atalarımız ne demişler sakla zamanı gelir zamanı. evin tek bacası banyoya  odun-kömür sobası kuramayacağımıza  göre depodan japon karikası 
    gazyağı sobasını çıkartıp kurdum

bu arada herkesin gözünün önünde belgeye dayalı enerji yolsusluklarının 
    ifşa edildiği anda önce elektirikler kesildi kombiler söndü  daha sonrada elektirikler geldi fakat kablolu kanalın sinyalleri kesildi
    Tarih: 15 Aralık 2013 13:04 Ekleyen:
  • Kaz Dağları'na Büyük Müjde!

Kaz dağlarında halkı kaz yerine koyup kaz çobanlığına soyunan 
    beyaz adamlara mahkemeden ihtar çıktı...
    Tarih: 15 Aralık 2013 09:51 Ekleyen:
  • değerli yoldaşlar

lütfen bu sefer biraz s a ğ duyu. mansur bey  gençliği o fırtınalı yıllarda dahi  nuh diyen peygamber demiyen karşıt görüşlü yaşıtlarının tam aksine  babasının gazete büfesinde hergün  her görüşten gazeteleri okuyarak geçmiştir ve cxp nin içine yuvalanmış birçok  (sözde) solcudan da 
    benim annadğım solculukta daha iyi bir  solcu dur

onun için zaten partizanların adamı ol(a)mamıştır....
    Tarih: 15 Aralık 2013 01:01 Ekleyen:
  • Mansur Yavaş’ın kendisine ait www.mansuryavas.com.tr uzantısındaki web sayfasından yaptığı yazılı açıklama şöyle:

Değerli Dostlarım,

Tarih: 15 Aralık 2013 00:34 Ekleyen:

•                         Gelir-Gider (AKILLI) Elektirik !

Eğer, heslere ve nükleere bir arz/talep olışturulması gibi  bir komplo ile karşıkarşıya değilsek  zırt-pırt diye olur olmaz herzaman kısa aralıklarla süregelen bölgesel elektirik kesintileri  atık bu ayazda  genişleyerek ve uzayarak iyice tatımızı tuzumuzu  kaçırmaya  başlamıştır.

Hafta sonu banyomuzu soğuk suyla tamamlamak zorunda kalıncaya dek ...

Bu kesintiler ileri sürüldüğü gibi trafoların  aşırı yükten patlaması ise
    dadurum daha vahimdir yok pahasına yapılan türk usulu özelleştirmelerden solayı...

Durum bir bakılm-onarım işiyse  taşeron şirketlerinin  bütün yaz ağustos böcekleri gibi yan gelip yattığını göstermektedir.

Ama biz tüketiciler isteriz ki dünyanın en kalitesiz elektiriğini kullanmak zorunda kalmayalım bu nedenle en azından elektirik sayaclarının yenilenmesi ile ceplerine attıkları haksız kazançlarların bir bölümünü hiç değilse hiç değilse bakım onarım işi yerine birazda yenileme ye önem vermeleri beklentimizdir

Bu gidişatla  her birimiz  ha şimdi kesilecek ha biraz sonra 
    tehlike beklentisi içinde elektirikler kesilecek kombiler çalışmayacak  ve  banyoda kalacaz endişesi ile

panik atak olacağız vallahi bizden söylemesi...
    iyi üşümeler türkiye, nerede ve nasıl üşütülüyosan ve üşütüyor san !!!!

Tarih: 14 Aralık 2013 23:43 Ekleyen:
  • Büyük İskender sormuş: “Tanrı'nın ne olduğunu öğrendiğini duydum. Lütfen bana anlat. Ben arayış içindeyim içindeyim ve insanlar senin bulduğunu söylüyor. O yüzden beni Tanrı hakkında aydınlat. Tanrı nedir?” Söylenilenlere göre bilge adam bunu düşünmek için en az bir yirmi dört saat vermeniz gerekiyor demiş. Yirmi dört saat geçmiş ve Büyük İskender büyük bir heyecanla bekliyormuş. Bilge adam gelip, yedi güne ihtiyacım var demiş. Sonra yedi gün geçmiş ve Büyük İskender sabırsızlıkla bekliyormuş. Bilge adam gelip, bir yıla ihtiyacım var demiş. Büyük İskender kızmış. “Bir yıla ihtiyacım var da ne demek? Biliyor musun, bilmiyor musun? Biliyorsan, biliyorsun dur; bana bunu söyle. Neden zamanı boşa harcıyorsun ki?” Bilge adam gülmüş ve demiş ki: “Üzerinde ne kadar düşünür sen, o kadar bilinmez oluyor. Ne kadar çok şey bilir sen, bildiğini söylemek o kadar zorlaşıyor. Yirmi dört saat boyunca toparlamaya çalıştım ama parmaklarımın arasından kayıp gitti. Tıpkı cıva gibi ele avuca sığmayan bir şey. Sonra yedi gün süre istedim. Bu da işe yaramadı. şimdi en az bir yıl gerekiyor. Ve ondan sonra da bir tarif yapabileceğimden emin değilim.” Bilge ise bile olsa gerek.

Tarih: 12 Aralık 2013 22:56 Ekleyen:
  • AKADAŞLAR DUYDUNUZMU BİLMEM BİZ DUYDUK PAYLAŞAK DEDİK

BANKANIN BİRİNDE ŞUBE MÜDÜRLERİN MAKAMLARINN ARKASINDAKİ ATATÜRK ÜN PORTRELERİ İNDİRİLİP YERİNE PADİŞAH  PORTRELERİ ASILIYORMUŞ ESAHMI
    Tarih: 12 Aralık 2013 22:40 Ekleyen:
  • ÇOCUKTAN AL HABERİ

DERSE TÜRBANLA GİRMEYE BAŞLAYAN  ÖĞRETMENE ÇOCUKLAR ENİNDE SONUNDA GELMESİ BEKLENEN O SORUYU SORMUŞLAR

ÖĞRETMENİM NİÇİN BAŞINIZI ARIK ÖRTÜYORSUNUZ

ÖĞRETMEN ALTINI ÇİZEÇİZE CEVAP VERMİŞ
    MÜSLÜMAN OLDUĞUM İÇİN, DİNİMİZ EMRETTİĞİ İÇİN

ÇOCUKLAR DAHA SONRA  BAŞI AÇIK ÖĞRETMENLERİNE AYNI SORUYU FARKLI BİR ŞEKİLDE YÖNELTİYORLAR

ÖĞRETMENİM SİZ  SAÇLARINIZI NEDEN KAPATMIYORSUNUZ.
    HANGİ DİNDENSİNİZ ACABA
    Tarih: 12 Aralık 2013 22:32 Ekleyen:
  • YASARA MEKTUP

ARAMIZDA KALSIN
    BENİM HALA UMUDUM VAR
    Tarih: 12 Aralık 2013 20:29 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!