başbakan seçim meydanında oyuncak dağıtmaya başlayınca oluşan izdihamda ne haremlik kaldı ne selamlık
Tarih: 16 Aralık 2013 10:28 Ekleyen: Beğenme: 0
KRA 105 lazersiz ısıtıcı ve veya KB 15 250M2
(8o li yıllar)
atalarımız ne demişler sakla zamanı gelir zamanı. evin tek bacası banyoya odun-kömür sobası kuramayacağımıza göre depodan japon karikası
gazyağı sobasını çıkartıp kurdum
bu arada herkesin gözünün önünde belgeye dayalı enerji yolsusluklarının
ifşa edildiği anda önce elektirikler kesildi kombiler söndü daha sonrada elektirikler geldi fakat kablolu kanalın sinyalleri kesildi
Tarih: 15 Aralık 2013 13:04 Ekleyen: Beğenme: 0
Kaz Dağları'na Büyük Müjde!
Kaz dağlarında halkı kaz yerine koyup kaz çobanlığına soyunan
beyaz adamlara mahkemeden ihtar çıktı...
Tarih: 15 Aralık 2013 09:51 Ekleyen: Beğenme: 0
değerli yoldaşlar
lütfen bu sefer biraz s a ğ duyu. mansur bey gençliği o fırtınalı yıllarda dahi nuh diyen peygamber demiyen karşıt görüşlü yaşıtlarının tam aksine babasının gazete büfesinde hergün her görüşten gazeteleri okuyarak geçmiştir ve cxp nin içine yuvalanmış birçok (sözde) solcudan da
benim annadğım solculukta daha iyi bir solcu dur
onun için zaten partizanların adamı ol(a)mamıştır....
Tarih: 15 Aralık 2013 01:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Mansur Yavaş’ın kendisine ait www.mansuryavas.com.tr uzantısındaki web sayfasından yaptığı yazılı açıklama şöyle:
Değerli Dostlarım,
Tarih: 15 Aralık 2013 00:34 Ekleyen: Beğenme: 0
Gelir-Gider (AKILLI) Elektirik !
Eğer, heslere ve nükleere bir arz/talep olışturulması gibi bir komplo ile karşıkarşıya değilsek zırt-pırt diye olur olmaz herzaman kısa aralıklarla süregelen bölgesel elektirik kesintileri atık bu ayazda genişleyerek ve uzayarak iyice tatımızı tuzumuzu kaçırmaya başlamıştır.
Hafta sonu banyomuzu soğuk suyla tamamlamak zorunda kalıncaya dek ...
Bu kesintiler ileri sürüldüğü gibi trafoların aşırı yükten patlaması ise
dadurum daha vahimdir yok pahasına yapılan türk usulu özelleştirmelerden solayı...
Durum bir bakılm-onarım işiyse taşeron şirketlerinin bütün yaz ağustos böcekleri gibi yan gelip yattığını göstermektedir.
Ama biz tüketiciler isteriz ki dünyanın en kalitesiz elektiriğini kullanmak zorunda kalmayalım bu nedenle en azından elektirik sayaclarının yenilenmesi ile ceplerine attıkları haksız kazançlarların bir bölümünü hiç değilse hiç değilse bakım onarım işi yerine birazda yenileme ye önem vermeleri beklentimizdir
Bu gidişatla her birimiz ha şimdi kesilecek ha biraz sonra
tehlike beklentisi içinde elektirikler kesilecek kombiler çalışmayacak ve banyoda kalacaz endişesi ile
panik atak olacağız vallahi bizden söylemesi...
iyi üşümeler türkiye, nerede ve nasıl üşütülüyosan ve üşütüyor san !!!!
Tarih: 14 Aralık 2013 23:43 Ekleyen: Beğenme: 0
Büyük İskender sormuş: “Tanrı'nın ne olduğunu öğrendiğini duydum. Lütfen bana anlat. Ben arayış içindeyim içindeyim ve insanlar senin bulduğunu söylüyor. O yüzden beni Tanrı hakkında aydınlat. Tanrı nedir?” Söylenilenlere göre bilge adam bunu düşünmek için en az bir yirmi dört saat vermeniz gerekiyor demiş. Yirmi dört saat geçmiş ve Büyük İskender büyük bir heyecanla bekliyormuş. Bilge adam gelip, yedi güne ihtiyacım var demiş. Sonra yedi gün geçmiş ve Büyük İskender sabırsızlıkla bekliyormuş. Bilge adam gelip, bir yıla ihtiyacım var demiş. Büyük İskender kızmış. “Bir yıla ihtiyacım var da ne demek? Biliyor musun, bilmiyor musun? Biliyorsan, biliyorsun dur; bana bunu söyle. Neden zamanı boşa harcıyorsun ki?” Bilge adam gülmüş ve demiş ki: “Üzerinde ne kadar düşünür sen, o kadar bilinmez oluyor. Ne kadar çok şey bilir sen, bildiğini söylemek o kadar zorlaşıyor. Yirmi dört saat boyunca toparlamaya çalıştım ama parmaklarımın arasından kayıp gitti. Tıpkı cıva gibi ele avuca sığmayan bir şey. Sonra yedi gün süre istedim. Bu da işe yaramadı. şimdi en az bir yıl gerekiyor. Ve ondan sonra da bir tarif yapabileceğimden emin değilim.” Bilge ise bile olsa gerek.
Tarih: 12 Aralık 2013 22:56 Ekleyen: Beğenme: 0
AKADAŞLAR DUYDUNUZMU BİLMEM BİZ DUYDUK PAYLAŞAK DEDİK
BANKANIN BİRİNDE ŞUBE MÜDÜRLERİN MAKAMLARINN ARKASINDAKİ ATATÜRK ÜN PORTRELERİ İNDİRİLİP YERİNE PADİŞAH PORTRELERİ ASILIYORMUŞ ESAHMI
Tarih: 12 Aralık 2013 22:40 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇOCUKTAN AL HABERİ
DERSE TÜRBANLA GİRMEYE BAŞLAYAN ÖĞRETMENE ÇOCUKLAR ENİNDE SONUNDA GELMESİ BEKLENEN O SORUYU SORMUŞLAR
ÖĞRETMENİM NİÇİN BAŞINIZI ARIK ÖRTÜYORSUNUZ
ÖĞRETMEN ALTINI ÇİZEÇİZE CEVAP VERMİŞ
MÜSLÜMAN OLDUĞUM İÇİN, DİNİMİZ EMRETTİĞİ İÇİN
ÇOCUKLAR DAHA SONRA BAŞI AÇIK ÖĞRETMENLERİNE AYNI SORUYU FARKLI BİR ŞEKİLDE YÖNELTİYORLAR
ÖĞRETMENİM SİZ SAÇLARINIZI NEDEN KAPATMIYORSUNUZ.
HANGİ DİNDENSİNİZ ACABA
Tarih: 12 Aralık 2013 22:32 Ekleyen: Beğenme: 0
YASARA MEKTUP
ARAMIZDA KALSIN
BENİM HALA UMUDUM VAR
Tarih: 12 Aralık 2013 20:29 Ekleyen: Beğenme: 0