Türkiye bir muz cumhuriyeti değil mi !?
CEVAP: YÜRÜTMENİN YÜRÜTENLERE KARŞI 3 MAYMUNU OYNADIĞI
BİR ÜLKE RESMEN MUZ CUMHURİYETİDİR....
Tarih: 18 Aralık 2013 23:59 Ekleyen: Beğenme: 0
SON ÇIKAN IŞIĞI SÖNDÜRSÜN...
Tarih: 18 Aralık 2013 20:38 Ekleyen: Beğenme: 0
Adımı ‘rüşvetçi bakan’a çıkardılar
Toplantıda buz gibi bir hava esti. Başbakan başını önüne eğerek sustu. Kapıyı vurup çıktım! Bir hafta sonra bana öyle bir komplo düzenlediler ki; ne bakanlığım, ne milletvekilliğim, ne sağlığım, ne ailem ve yakınlarım kaldı. Adım ’rüşvetçi bakan’a çıktı. Yüce Divan’da 8 ay yargılandım, hapis yattım. Tek sebep, Başbakan ve arkadaşlarına Türkiye’nin bölünemeyeceğini açıkça haykırmamdı!’
Tarih: 18 Aralık 2013 12:53 Ekleyen: Beğenme: 0
sevsinler sizin ileri dempkrasinizi !
rapor açıklandı tutuklu gazeteciler listesinde türkiye yine birinci
gazetecileri koruma komitesi (CPJ) bugün yayımladığı raporda, türkiye'nin bir kez daha dünyanın en çok gazeteci hapseden ülkesi olduğunu ....
Tarih: 18 Aralık 2013 12:22 Ekleyen: Beğenme: 0
yyeyin efendiler yeyin'
yedirmeyiz yedirmeyiz diyenlerin milletin haklarını yiyenlere takınacakları tavırları merakla beklemekteyiz
hani hatırlatmak gibi olmasın amma iç işleri bakanımız gezi olaylarında gözaltına alınan çocuklar için ne diyordu !?
polis durup duruken hiç kimseyi boşuboşuna göz altına
almaz
Tarih: 18 Aralık 2013 11:33 Ekleyen: Beğenme: 0
iyi polis kötü polisi kovar : )
akadaşlar serbest piyasa ekonomisinin faydalarını görüyor musunuz
taaa iç işleri bakanlığında ve emniyet genel müdürlüğünde dahi
rekabetin oluşması herşeye rağmen çıkmadık canda bir umut olduğğunu göstermektedir ...
Tarih: 18 Aralık 2013 11:19 Ekleyen: Beğenme: 0
ak partisine bu komplo teorisini kursa kursa içerideki ergenokcular kurmuştur !!!
Tarih: 18 Aralık 2013 10:49 Ekleyen: Beğenme: 0
yemiz eller operasyonu ve paranın dini imanı ...!
bu devlde lisanbilir memure olarak yıllarca canlabaşla hizmet ettim ve birin birinden emekli oldum. lisan bilir tazminatı dahil yüksek okul mezunu olarak oniki yıllık bir emekli olarak en düşük memur aylığı kadar bir maaş (1300L) alıyorum.
ve yetimin hakkından bahseden ikridar propagandasını oluşturan zihniyetin çevirdiği dönme dolaplara bakın
ortada ne kadar akılalmaz paralar dönüyor
merhum edebiyatcı kabaklının köşelerini okuya okuya büyüyen bu uşaklar merhum edebiyarcının tasvir ettiği müslüman türkiyeyi demek ki böyle algılamışlar...
ne diyelim asrın yolsuslukları gibi görülen bu yolsusluklara takipsizlik verilmezse eğer çorsp söküğü gibi devamı gelecektir
siz $eytanlarınızı yönetemeyip milleti Allah ile kandırmaya kalkışırsanız
bazı görevli meleklerde devreye girip $eytanı paçalarınıza dolar
dolar
ama istem ve sonuç şu olmalıdır
bu kirli sermaye birikimleri çatır çatır hazineye geri alınmalıdır ki daha sonra bu gibi durumlara kimseler aklından dahi geçimesin
Tarih: 18 Aralık 2013 10:34 Ekleyen: Beğenme: 0
ak parti karalara bağlandı!
akadaşlar bu dünyanın hakikatten bi sahibi vardır bazan böyle geç anlaşılsada
söylemek gibi olmasın ama $eytanlarını yönetemeyip Allah 'ı kandırmaya çalışanların şeytan ayaklarına dolanır
Tarih: 18 Aralık 2013 10:16 Ekleyen: Beğenme: 0
AİHM'den Perinçek'i haklı bulan Ermeni kararı
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi , Doğu Perinçek in İsviçre aleyhine 2008 de yaptığı başvuruyu bugün karara bağladı.
Tarih: 18 Aralık 2013 00:23 Ekleyen: Beğenme: 0