Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• temsilciler meclisi

değerli yurttaşlarımız ata park tören alanına  her siteden en az bir temsilci görmek isteriz
    Tarih: 09 Kasım 2012 11:51 Ekleyen:

•           el elin eşekini türkü çığırarak ar ar

evet aynen böyle yukarıdaki atasözümüzde olduğu
    gibi. zamanında da serbest kürsüye çıkan eski teksttilci başkan da demişti ki

'biz çayyoluna da yeteriz Çayyolu 'nada yeteriz yeni mahhalleyede yeteriz' demişti ama  samimi olmadığı  çok açık olarak  çayyolu cumhuriyeti tarafından tescillendiği için ki yoğınla kar küre makinası alıp çayyolu 'na kara kışta nu araçlardan bir tanesinin bile  gönderikmemesine seyirci kalmıştı son  birkaç aya  sığdırmaya çalıştığı çırpınışlarına rağmen  gerisin geriye batıkent  saygınlara  iade edilmiş idi 

ikinci tekstilci malum bizden olan başkana gelince  doğru oturalım doğru konuşalım herşeye rağmen içimizden çıkmış bir irlandalıydı 

ama  siteler Önder Gazi politikaları ile siyaset yapan bir annayışı güttüğü için  hem isaya hemde musaya yaranamadı

şimdi çan kayayada bize söyle diyecektir
    ki 'merak etmeyin siz çayyolular biz çayyolunada yeter-iz, oranada yeteriz , hoşdereyede yeteriz , kavaklı
    dereyede yeteriz,bakanlıklarada yeteriz, devlet mah. nede yeteriz '

hadi canım sizde 
    siz kendi önünzdelilere yetin
    herkes kendi evinin öbübü süpürsün yeter

biz  çankayayada teslim olmayız yaşara bile teslim olmadığımız gibi
    çayyollu ya ilçe olucak ya ilçe olacak tek yol bu
    ezelden beri
    kurtuluşa kadar savaş!!
    Tarih: 09 Kasım 2012 11:50 Ekleyen:
  • yekta abiniz gün görmüş insan evladı 
    hemde çabanın  esaslı ve esastan daim bir dostu

bu konunun derinliğini bilir 
    çaba adına anayasa mahkemisne müracaat edip
    pekela hukukcular sitesi dahil bütün çayyolumuzun çabkayaya bağlanılması maddesini ipral ettir davası açtırsın lutfen rica ediyoruz hepimiz

bağımsız çayyoluuuu!!!
  • Biz zaten ümitköyün çankaya tarafında ikamet ediyoruz Çankaya Belediyesi bizden yıllarca "karşı tarafın" verdiği emlak vergisini vs. iki kat aldı ya hizmet sıfır....Çözüm yok.. Sözün özü ÇAYYOLU ilçe olmalıdır. Belediyesinden karakoluna hizmet bizimde hakkımız vergi ödemeye gelince iyi hizmete gelince kötü....
  • dünyanın en dürüst mühendislerinin japan olduğuna inanıyorum

katlırsınız katılmazsınız  bu sadece  bendenizin fikri
    elbette

ama artık tam bir arapxeks işine döndürdüğünüz bu  yeraltı tüneline çayyolu halkını eğer
    pisikologlar nezaretinde bakanlık lara taşımayı düşünmüyorsanız şimdiden

doğal urtam tarafından devalı heklenen
    bu metronuzu

japon mühendislerden ibaret  kurulmuş bağımsız bir konsarsiyuma teftiş ettirip 
    hatta birkaç denetci fitmaya denetlettirip 
    denetim raporu almanız ve bu raporu cu nereye dayanırsa dayansın çayyolu sakinleriyle paylaşmanız  gerekmektedir ki durum vatandaş açısından çok vahimdir !

metronuz daha  yapılmadan devamlı çökmektedir  bu nasıl bir iştir

Gökçek yoksa bu durumları önceden sezmişmidide  bu işten vazgeçip bilerek ulaştırma bakanlığının üzerine yıktı bu külfetli işi

sayın yetkililer
    yoksa bu metroya zor yolcu bulursunuz  zor 
    millet canını sokakta bulmadı

bu iş radyasyonlu çayı alıp kameraların karşısında lukur lukur temiz diye içmeye benzemez bileseniz
  • yaşar ne yaşar ne yaşamaz diyenlerin aksine bazı kendimi pek beğenmiş  malum yaşargillerde biz ezelden beri hür yasarız diyip hangi çılgın acaba bize zincir vurcakmış şaşarım diye yaşara da yaşar diyorlarmış

biz ne diyek karteş ancak duyduklarımızı vede gördülerimizi yazıyoruz
  • yaşarında bir kalbi var herkesin muhakkak birde yufka tarafı olduğu gibi
    onun için  yaşara bu kadar yüklenilmesini doğru bulmam
    kimse sütten çıkmış ak kaşık değil
    yaşar ser verip sır vermediyse
    bardır elbet bi sebebi
    Tarih: 09 Kasım 2012 11:49 Ekleyen:
  • Sn. Fethi Yaşar basın açıklamasında, bu yeni düzenlemenin referanduma gidilerek yapılmasını söylemiş....

Referanduma gidilecekse eğer, bu, Çayyolunun Yenimahalleye mi Çankayaya mı bağlı olması için olmamalı...

Buna oy verecek olanlar çayyolu halkı olunca, onlar için yenimahalle veya Çankaya ne farkeder...

Neden Yenimahalle'ye bağlı kalalım desinler..

Referandum yapılacaksa eğer, Çayyolu' halkına,  ilçe olmayı isteyip, istemedikleri sorulmalı...

Bu açıklamasından da Anlaşılıyıor ki, Sn. Yaşar'ın kafasında, hala Çayyolu ben başkanken yenimahalleye bağlı olsun fikri var.

Yoksa Çayyolu'nun ilçe olup, olmaması umurunda bile  değil..
    Bu anlaşılıyor...

Tam bir "Dervişin Fikri Neyse Zikri de Odur" örneği...
    Tarih: 09 Kasım 2012 11:49 Ekleyen:
  • Platform "Basın Bildirisini "okuyunca gülmekten kendimi alamadım... Böyle bir yoruma derler ya buna Kargalar bile güler..
    Gerek belediye başkanı, gerekse Platformdaki cici kızlar ve sözde derneklere ancak GÜNAYDIN denir..
    Bir zamanlar Çayyolu'nun ilçe olmasını istemeyenler,   Platformun kuruluş amaçlarını uygulaması  için yapılan ikazlara rağmen, AKP'nin şeytanca yaptığı uygulama ile başta CHP olmak üzere herkesi uykudan uyandırmıştır.. Fakat geç kalınmış, Tilkinin  Karganın ağzından Peyniri kapmasına engel olunamamıştır.
    Yenimahalle Belediyesinin milletin gözü önünde AKP'ye transfer edilmesi projesi AKP yönünden muhteşem olmuştur..
    Yeni uyananlar için ancak GÜNAYDIN demekten başka bir laf yoktur..
    Tarih: 09 Kasım 2012 06:05 Ekleyen:
  • gülsekmi ağlasakmı şaşırdık valla

eskiden olsa sitelerde oturuken siteler çankayaya bağlansaydı  tabi olarak çok sevinirdim

ama şimdi çayyoluna taşınmışım
    çayyolu ise kayası gitmiş çanı kalmış çankayadan göç alırken

yani çayyolu in çankaya out olmuşken 
    çankaya bağlanmasını pek hazım edemiyorum

tabi beni  en çok düşündüren tarafıda , çankaya belediyesinin şimdiye kadar neller yaptığına dair tanık  olduğumuz  şeyler

örneğin galeriadan  postaneye kadar olan mesafeye 12 senede  100 metre yaya yoku ancak yaptırabildik çayyolun

Tarih: 09 Kasım 2012 05:06 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!