Hatırlarsanız Toki Turkuaz'a Büyük şehir belediyesince TRilyonluk Park inşaatı başlamıştı neden miş anlayabilidniz mi?
Neden olacak adamlar bu planı bir gecede yapmadılar ki adım adım geliyorlar...
Adım adım gelenlere karşı bizler ne yapıyoruz birbirmizle didişiyoruz.
Daha düne kadar Çayyolu İlçe olmasın diyen zat-ı Muhteremler!!! bu gün Çayyolu'da Batıkent'de ilçe olsun. Benim olmadı onlarında olmasın misali...
Çayyyolunu böl parçala yut!
Yut ama kılçığı boğazında kalır Ağa Naim...
Tarih: 09 Kasım 2012 19:56 Ekleyen: Beğenme: 0
cayyoluburada.com
http://www.cayyoluburada.com
TAM 3 YILDIR BU SİTEDE ANKET YAPILIYOR;
Çayyolu ilçe olmalı mı?
Evet, kesinlikle. (88%, 547 Oy)
Hayır, gerekli değil. (8%, 48 Oy)
Acele edilmemeli. (4%, 30 Oy)
Katılımcı: 625
YANİ ANKET YAPILIRSA İŞTE BÖYLE YAPILMALIDIR.
Bizler yıllardır Çayyolu İlçe Olacaktır diye bas bas bağırıken, yeri gelip yüzünüze bile haykırırken siz neredeydiniz de...!
ÇAYYOLU İLÇE OLACAKTIR BAŞKA SÖZÜM YOK!!!
Tarih: 09 Kasım 2012 19:54 Ekleyen: Beğenme: 0
Demokratik Parti
Amerika Birleşik Devletleri'ndeki iki büyük partiden biri. Diğeri Cumhuriyetçi Parti'dir. Genelde izlediği siyaset Sosyal Demokrasi olarak tanımlanabilir. Fakat siyasi çizgisi Sosyalist Enternasyonal kuruluşunca tanımlanan Sosyal Demokrat çizgisine göre oldukça sağda kalır.
Tarih: 09 Kasım 2012 19:54 Ekleyen: Beğenme: 0
son gelişmelerden sonra karşı masa için aslında biz ney
iz ha gavur izmir ha ondanda gavur
gavur çayyolu
şimdi birde biz çayoluluları çan = kayaya bağlarlarsa herşey yerli yerine cuk oturacak
Tarih: 09 Kasım 2012 14:55 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar fıskıyeler kralı gökçeğin takipcilerinden
baya bi yakın arkadaşının oğlu anlattı.
gökçek çaYYolu metronun heklenen bölümlerin inşaatlarını özellikle inşaatı durdurp üstünü açık bırakmış
aynı, büyük usta mimar sinanın inşaatlarını temel attıktan sonra yıllarca açık bırakıp temelleri iyice otursun diye
görüyorsınız değilmi valla şeytanın bile akılna gelmez
gökçeğin aklına gelenler
demekki avrupa birliğinden ödülleri boşu boşuna toplamıyormuş !
adam başkentin çöplüğünü bile bile saf-finas beni
lüxs ülkelerine satmış kokusuyla
Tarih: 09 Kasım 2012 14:55 Ekleyen: Beğenme: 0
başkanın çevresinde dönen pervanelerin
acentalarında 10 kasım ATATÜRK 'ün anma törenleriyle ilgili bir gündemleri olduğu 'olmadığı' görülüyor olmalı ki
dünyanın öbür ucuma gidipde
bali demokrasi forumuna
sanki yerimiş gibi yersiz
sık sık idam cezasından söz etmeye başladı
Tarih: 09 Kasım 2012 14:54 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu son karar, Sn. Fethi Yaşar'ı kahraman yaptı.
Kendisi bile belki bu kadarını beklemiyordu.
Arasının iyi olmadığı bilinen partisinin genel başkan yardımcıları, gurup başkan vekilleri yanında, basın açıklaması yapıyor.
Ortaya öyle bir tablo çıkıyor ki, Sn. Yaşar seçimlerde Yenimahalle'yi alıp götürecekmiş de AKP buna karşı operasyon yapmış...
Buna kısmet denir işte, tam giderken yıllarca kullanacağın bir gerekçe yakalamak herkese nasip olmaz.....
Tarih: 09 Kasım 2012 14:53 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir soru,
Çayyolu, ümitköyü, beysukenti, sınırdaş olduğu Emek ve Bahçeliyi Anıttepe yi v.s içine alacak bir ilçe yapılsa...
Böylece, Yenimahalle'nin yanısıra, Çankaya da da AKP öne çıkmaz mı, en azından iddialı hale gelmez mi?
Neden bunu yapmıyor?
Böyle olsa, hangi partinin kazanacağı belli olan Çayyolu verilip, yenimahalle alınıp çakaya için de iddialı olunabilir.
bir ver iki al olabilir, neden yapmıyor????
Dedikleri gibi bu karar siyasi mi değil mi???
düşünelim....
Tarih: 09 Kasım 2012 14:53 Ekleyen: Beğenme: 0
pois devleti oldu diye tabir edilen türkiyede türkiye polis devleti olmasına rağmen sanki seksenli yıllarda yasarmış gibi çayyolu polisine devled pol der polisi gibi muamele edip bölgedeki bu kadar lixs konağın , havuzlu villanın arasında resmen semt biriminden bozma bir GECE KONDU barakada oturtuyorlar çayyolu polis noktasını
bu durumda çankayaya bağlansak nolur yenimahhallede kalsak ne olur hiç
Tarih: 09 Kasım 2012 14:52 Ekleyen: Beğenme: 0
akadaşlar biliyosunuz kale içten fetih edilir
bizim gibi torpilin birinci derecede söz konusu olduğu yerlerde çayyolulu akadaşlarımızın birer çayyolu cumhuriyeti vatandaşı oldukları bilinci ile bizim köyü ilçe yamak için torpil patlatmalarını rica edebiliriz
isteyenin bir yüzü kara zaten burası anlara
Tarih: 09 Kasım 2012 14:52 Ekleyen: Beğenme: 0