Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Platform Çankaya’ya bağlanmayı görüşmüş,kimi dernek başkanları,İnsanların paketlenip,başka yere aktarıldığını,vergilerimizle alınan makinelerin hizmetimizde kullanılamayacağını,öncelikle Yenimahalle Belediyesinde kalmanın vurgulanması gerektiğini,Turkuvaz vadisindeki konutların Çayyolu’nda oturmak için alındığını ve şimdi Etimesgut’a bağlanmasıyla maddi zarara uğradıklarını Söylemiş,ağırlıklı olarak,Çayyolu’nun ilçe olması konusu irdelenmiş,İlçe olma çalışmalarına hız verilmesi üzerinde yoğunlaşılmış.Bu gibi yer değişikliklerinin insanların görüşü alınmadan yapılmasına tepki verilmesine, Çayyolu’nun ilçe olması konusunda çizilecek yol haritası doğrultusunda harekete geçilerek, hedefe doğru atılacak adımların en kısa sürede hayata geçirilmesine,karar verilmiş.Konuşulanların bir bölümü meseleye parasal yönden bakıldığının ve tipik bir benciliğin dışa vurumu adeta.Bizim vergilerimizle alınan makineler,bizim hizmetimizde kullanılmayacakmış.Ee sizde,Çankaya’nın ödediği vergilerle alınacak makinelerden yararlanacaksınız,kaldı ki,vergilerin bir kısmı Büyükşehire hazineye gitmekte.Siz de başkalarının verdiği vergilerle Büyükşehir’in ve devletin hizmetlerinden yararlanmaktasınız.Sonra,Turkuvaz Vadisi nire,Çayyolu nire?Oradakilerin Çayyolu’nda  oturmak için ev aldıkları da nereden çıkıyor?Maddi zararları nereden doğuyor?En önemlisi duyuru,platformun bu güne
    kadar Çayyolu’nun ilçe olması amacı doğrultusunda çalışmadığının itirafı niteliğinde,İlçe olma çalışmalarına hız verilmesi,yol haritası çizilerek atılacak adımların hayata geçirilmesi kararlaştırıldı demek, itiraf gibi.thank you.
    Tarih: 14 Kasım 2012 21:17 Ekleyen:
  • sayın başnakan idam cezasını ortaya bıraktı

günlerdir tartıştırılıyoruz duruyoruz
    nerden çıktı bu şimdi durup dururken

kimileri diyor ki 
    bunu söyleyen başbakan  ciddiye almalıyız onu derken kimileride işi pek hafife alıp  insani duygularla söylemiştir diyebiliyor

bellimi olur  belkide  başbakanımızın bizim bilmediğimiz bir bildiği vardır

inşallah terör  daha da azmaz ve  başkanımız da karşıtlarına dönüp ben zamanında size dememişmiydim
    demez
    Tarih: 13 Kasım 2012 23:50 Ekleyen:
  • Gülümseyen Deyişler

“Dostluğun bir sevgisiyle
    Toplandık her an burada”
    Bu sevgi bağı kopmaz hiç
    Dağılsak bir gün yurda.”
    Tarih: 13 Kasım 2012 23:49 Ekleyen:
  • Sakın Fransız kalmayın! Gençler ümitleriyle, ihtiyarlar anılarıyla yaşarlar. Fransız Atasözü

Dostoyevski der ki: Hayatımızda en yüce, en güçlü ve faydalı dayanağımız ana, baba evinden kalma hatıralarımızdır.

An belki geçicidir, fakat hatıra ebediyen kalıcıdır.

Arkada bıraktıklarımızın hatıralarında yaşamak, ölmemektir.

Bana hatırlama değil, unutma sanatını öğret; çünkü  hatırlamak istemediklerimi hatırlıyorum ve unutmak istediklerimi unutamıyorum. Themistocles

Boyuna geçip giden ömürde, hatıraları anmak, yaşamayı uzatmak mıdır, kısaltmak mı?

Eski hatıralarımız, yeni umutlarımız olmalıdır.

Hatıra yazmak, ölümün elinden bir şey kurtarmaktır.

İnsanları acı hatıralar kadar hiçbir şey birbirine bağlayamaz.

İster tatlı, ister acı olsun, hatıra insana ıstırap verir.

Öyle hatıralar vardır ki, anlatırken güzelliği gider.

Tarih: 13 Kasım 2012 23:49 Ekleyen:
  • gülümseten tatlaR  :

önceki haber

'Atatürk istismarcılarına ithaf...'
    Chp'lilere bu iki hatıra evi ithaf ediyorum! - Güncel - Medyafaresiwww.medyafaresi.

sonraki haber

Makedonya hükümetinden Türk dizilerine yasak!Son Dakika Haberleriwww.sondakikahaberleri.info.tr › MEDYABunu genel olarak +1'lediniz. Geri al
    1 saat önce – Türk dizileri yasaklanıyor!, Makedonya izlenme rekorları kıran diziler için kanunu değiştirecek: 500 yıl Türk esaretinde kaldığımız yeter!
    Tarih: 13 Kasım 2012 23:48 Ekleyen:
  • REFERANDUM YAPALIM;

Acaba Çayyolu hakkındaki düşünceleriniz nedir?

A- YENİMAHALLEYE BAĞLI KALSIN,
    B- ÇANKAYAYA BAĞLANSIN,
    C- İLÇE YAPILSIN,
    D- HİÇ BİRİSİ.

Eğer % 99 (C) şıkkı çıkmazsa....!

Çayyolunda yaşayan bizler yani HALK iyi bilinsin ki Hem Valla Hem Billa İLÇE OLMAK istiyoruz.
    SAKIN AKLINIZDAN ÇIKARTMAYIN...
    Tarih: 13 Kasım 2012 23:47 Ekleyen:
  • çayyolu ilçe olacak
    Tarih: 13 Kasım 2012 23:46 Ekleyen:
  • "Sus Ulan Polis Dinliyor"
    Polisin telefon dinlemeleri hiç bu kadar komik olmamıştı
    Tarih: 13 Kasım 2012 19:54 Ekleyen:
  • suç duyuru su
    eğer full hd kanalıınız yoksa geçmiş olsun

bu güne kadar  hd televizyonlar piyasada boy gösterdiğinden beri özelliklede  ilk yıllarda tüketiciyi aldaymaya dönük olarak hiç biri  mağazada görünen bu görübtüler video görüntüleridir  evde  bu görüntüleri bulamazsınız  demedi

o zaman kaç tane hd  yayın veren kaç tane kanal vardı
    Tarih: 13 Kasım 2012 19:54 Ekleyen:
  • gelinen nokta

memlekette toplam 17000 mahalle var
    51. 000 de milyonerimiz var ama kişi başına düşen ortalama gider hala 10.000 dolar civarında dolaşıypr
    binaenaleyh "her mahallede bir şehit"e bırakmış
    proje...

Tarih: 13 Kasım 2012 19:53 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!