Platform Çankaya’ya bağlanmayı görüşmüş,kimi dernek başkanları,İnsanların paketlenip,başka yere aktarıldığını,vergilerimizle alınan makinelerin hizmetimizde kullanılamayacağını,öncelikle Yenimahalle Belediyesinde kalmanın vurgulanması gerektiğini,Turkuvaz vadisindeki konutların Çayyolu’nda oturmak için alındığını ve şimdi Etimesgut’a bağlanmasıyla maddi zarara uğradıklarını Söylemiş,ağırlıklı olarak,Çayyolu’nun ilçe olması konusu irdelenmiş,İlçe olma çalışmalarına hız verilmesi üzerinde yoğunlaşılmış.Bu gibi yer değişikliklerinin insanların görüşü alınmadan yapılmasına tepki verilmesine, Çayyolu’nun ilçe olması konusunda çizilecek yol haritası doğrultusunda harekete geçilerek, hedefe doğru atılacak adımların en kısa sürede hayata geçirilmesine,karar verilmiş.Konuşulanların bir bölümü meseleye parasal yönden bakıldığının ve tipik bir benciliğin dışa vurumu adeta.Bizim vergilerimizle alınan makineler,bizim hizmetimizde kullanılmayacakmış.Ee sizde,Çankaya’nın ödediği vergilerle alınacak makinelerden yararlanacaksınız,kaldı ki,vergilerin bir kısmı Büyükşehire hazineye gitmekte.Siz de başkalarının verdiği vergilerle Büyükşehir’in ve devletin hizmetlerinden yararlanmaktasınız.Sonra,Turkuvaz Vadisi nire,Çayyolu nire?Oradakilerin Çayyolu’nda oturmak için ev aldıkları da nereden çıkıyor?Maddi zararları nereden doğuyor?En önemlisi duyuru,platformun bu güne
kadar Çayyolu’nun ilçe olması amacı doğrultusunda çalışmadığının itirafı niteliğinde,İlçe olma çalışmalarına hız verilmesi,yol haritası çizilerek atılacak adımların hayata geçirilmesi kararlaştırıldı demek, itiraf gibi.thank you.
Tarih: 14 Kasım 2012 21:17 Ekleyen: Beğenme: 0
sayın başnakan idam cezasını ortaya bıraktı
günlerdir tartıştırılıyoruz duruyoruz
nerden çıktı bu şimdi durup dururken
kimileri diyor ki
bunu söyleyen başbakan ciddiye almalıyız onu derken kimileride işi pek hafife alıp insani duygularla söylemiştir diyebiliyor
bellimi olur belkide başbakanımızın bizim bilmediğimiz bir bildiği vardır
inşallah terör daha da azmaz ve başkanımız da karşıtlarına dönüp ben zamanında size dememişmiydim
demez
Tarih: 13 Kasım 2012 23:50 Ekleyen: Beğenme: 0
Gülümseyen Deyişler
“Dostluğun bir sevgisiyle
Toplandık her an burada”
Bu sevgi bağı kopmaz hiç
Dağılsak bir gün yurda.”
Tarih: 13 Kasım 2012 23:49 Ekleyen: Beğenme: 0
Sakın Fransız kalmayın! Gençler ümitleriyle, ihtiyarlar anılarıyla yaşarlar. Fransız Atasözü
Dostoyevski der ki: Hayatımızda en yüce, en güçlü ve faydalı dayanağımız ana, baba evinden kalma hatıralarımızdır.
An belki geçicidir, fakat hatıra ebediyen kalıcıdır.
Arkada bıraktıklarımızın hatıralarında yaşamak, ölmemektir.
Bana hatırlama değil, unutma sanatını öğret; çünkü hatırlamak istemediklerimi hatırlıyorum ve unutmak istediklerimi unutamıyorum. Themistocles
Boyuna geçip giden ömürde, hatıraları anmak, yaşamayı uzatmak mıdır, kısaltmak mı?
Eski hatıralarımız, yeni umutlarımız olmalıdır.
Hatıra yazmak, ölümün elinden bir şey kurtarmaktır.
İnsanları acı hatıralar kadar hiçbir şey birbirine bağlayamaz.
İster tatlı, ister acı olsun, hatıra insana ıstırap verir.
Öyle hatıralar vardır ki, anlatırken güzelliği gider.
Tarih: 13 Kasım 2012 23:49 Ekleyen: Beğenme: 0
gülümseten tatlaR :
önceki haber
'Atatürk istismarcılarına ithaf...'
Chp'lilere bu iki hatıra evi ithaf ediyorum! - Güncel - Medyafaresiwww.medyafaresi.
Tarih: 13 Kasım 2012 23:48 Ekleyen: Beğenme: 0
REFERANDUM YAPALIM;
Acaba Çayyolu hakkındaki düşünceleriniz nedir?
A- YENİMAHALLEYE BAĞLI KALSIN,
B- ÇANKAYAYA BAĞLANSIN,
C- İLÇE YAPILSIN,
D- HİÇ BİRİSİ.
Eğer % 99 (C) şıkkı çıkmazsa....!
Çayyolunda yaşayan bizler yani HALK iyi bilinsin ki Hem Valla Hem Billa İLÇE OLMAK istiyoruz.
SAKIN AKLINIZDAN ÇIKARTMAYIN...
Tarih: 13 Kasım 2012 23:47 Ekleyen: Beğenme: 0
"Sus Ulan Polis Dinliyor"
Polisin telefon dinlemeleri hiç bu kadar komik olmamıştı
Tarih: 13 Kasım 2012 19:54 Ekleyen: Beğenme: 0
suç duyuru su
eğer full hd kanalıınız yoksa geçmiş olsun
bu güne kadar hd televizyonlar piyasada boy gösterdiğinden beri özelliklede ilk yıllarda tüketiciyi aldaymaya dönük olarak hiç biri mağazada görünen bu görübtüler video görüntüleridir evde bu görüntüleri bulamazsınız demedi
o zaman kaç tane hd yayın veren kaç tane kanal vardı
Tarih: 13 Kasım 2012 19:54 Ekleyen: Beğenme: 0
gelinen nokta
memlekette toplam 17000 mahalle var
51. 000 de milyonerimiz var ama kişi başına düşen ortalama gider hala 10.000 dolar civarında dolaşıypr
binaenaleyh "her mahallede bir şehit"e bırakmış
proje...
Tarih: 13 Kasım 2012 19:53 Ekleyen: Beğenme: 0