Çayyolu Platformu imza topluyor; “250 bin nüfuslu Çayyolu Bölge halkının iradesine başvurulmadan yapılan bu değişikliğin yasalaşmamasını istiyoruz. Bölünmeye hayır, ilçe olmaya evet” şeklindeki bu bildiriyle istenen imzada pek çok şey gizli…
Burada tartışılan nedir?
Kanunun geriye alınarak iptali tekrar Yenimahalle’ye bağlanmak ve orada kalmak anlamına gelmez mi?
Bölünmeye hayır! demek, Yenimahalle'den ayrılmak istemiyoruz anlamındadır.
Zaten fiziki olarak Çayyolu Yenimahalle’den kopuktur, ortak bir sınırı bile yoktur, bölünmüştür.
Yenimahalle’ye gitmek için mutlaka ya Etimesgut, ya da Çankaya sınırlarının içinden geçmek gerekmektedir.
Yenimahalle’ye ulaşmak için dört otobüs değiştirilmekte midir? Oysa Çankaya’ya gitmek ve dönmek iki otobüsle gerçekleşebilmektedir.
Çayyolu Platformu yöneticileri bunu bilmemekte midir?
Eğer bu değişiklik Çayyolu halkına danışılarak yapılsaydı, eminiz bölge yaşayanları ÇAYYOLU İLÇE OLSUN diyeceklerdi.
Bu bildiride de Çayyolu halkının bu isteği “bölünmeye hayır, ilçe olmaya evet” şeklinde okşanmıştır.
Eğer ÇAYYOLU İLÇE OLSUN şeklinde imzaya açılmış olsaydı, biz dahil tüm halk seve seve imza atacaktı.
Şimdi ise halk yanıltılarak imza toplanmaya çalışılmaktadır.
Bu bildiri ve Platformca toplanan imzalar Yenimahalle Belediyesi'ne bir diyetin ödenmesinin mahsulünden başka bir şey değildir.
Tarih: 20 Kasım 2012 13:04 Ekleyen: Beğenme: 0
çan kaya papazı buldu sayılır
çayyolunda öyle hayvanseverler varkı sivrisinekleri bile ilaçlamaya gelen ekipler meydan okurlar
Tarih: 20 Kasım 2012 13:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Arcadiyum arkasındaki meydanı kaybeden başkan için çayyolu'nu kaybetmiş çokmu
Tarih: 20 Kasım 2012 12:56 Ekleyen: Beğenme: 0
Ne mutlu... Çayyoluluyum diyene
Bi Çankayalı, bi Yenimahalleli, bi Çayyolulu ve bi Platform'dan Çayyolulu, ıssız bi adaya düşmüşler...
Platformlu olanı “beyler lütfen bundan böyle fıkralarınızda bana Çayyolulu demeyin, yenimahalleli deyin” demiş!
Yenimahalleli de.
çankayalı de.
Etimesgutlu de.
Gözünün yağını yiyim...
Çayyolulu deme.
Netice itibariyle... Alt kimlik üst kimlik diye, paldır küldür, altını üstüne getirirsen memleketin, olacağı budur.
İnsan ol, canımı ye.
Ama utanmadan...
Bölgeni düşünüyor ayaklarına yatıp.
Eveleyip geveleme.
Kim’liğimi kaybettim...
Hükümsüzdür de.
Tarih: 18 Kasım 2012 14:20 Ekleyen: Beğenme: 0
cayyolum. com 'a dokunan yanar
bizden söylemesi yoldaş miloş
Tarih: 18 Kasım 2012 14:17 Ekleyen: Beğenme: 0
dur !
ALLAH sevdiği kulunu meleklere ve salih insanlara da sevdirir.
TANRI sevdiği kulunu bulur
AKKAH sevdigi kuluna esegini once kaybettirip sonra buldurur
Tarih: 18 Kasım 2012 14:17 Ekleyen: Beğenme: 0
bunca dernekten oluşan koca platform
bizim cumhuiyetci kadı(n)lar kadar bile olamadılar
şimdiye kadar bu durumlarıyla
sokağa çıkın hanımlar
yollarda yürümeye cesaretiniz yoksa
kaldırımlardan yürüyünde çayyolunda sesinizi duyalım
Tarih: 18 Kasım 2012 14:16 Ekleyen: Beğenme: 0
YANİ BU MADDEYİ GÖZÜNÜZE Mİ SOKALIM BİLMİYOR MUSUNUZ?
Yerel yönetim yani halk size bu görevi ne için veriyor?
Bizi daha iyi yönetesiniz diye ama nerede... Yerel yöneticilerimiz hep kendilerini ve yakındaşlarını düşünüyor.
Nasıl bir site yöneticisi hata yaparsa ilk seçimde şutlanıyor.
Hata yapanı ŞUTLARIZ;
ŞİMDİ YEREL YÖNETİM NEDİR? İZLEYİN BAKALIM...
Yerel yönetimler, belli bir coğrafi alan üzerinde yaşayan yerel topluluk üyelerinin kendi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, ekonomik, sosyal, kültürel zenginliğe ve refaha ilişikin yerel hizmetleri genel yetkiyle, kendi sorumluluğu doğrultusunda yerine getiren, işleyişinde açıklığı, şeffaflığı çoğulcu ve katılımcı demokrasi ilkelerini hayata geçiren, yetkilerin yerel halka en yakın yönetim birimince kullanıldığı, kamu tüzel kişiliğine sahip, özerk, demokratik bir kuruluştur.
Tarih: 18 Kasım 2012 14:16 Ekleyen: Beğenme: 0
yaşarın siteler kökenli olduğu ve
ağaç konularında uzman olduğu kadar
keeste ? tomruk konusunda da çok bilgili olduğu meydana çıktı
eski halk partili bekediye başkanı arkadaşının yeşil boyalı tahtadan yapptırmış olduğu
parktaki oturma guruplarını söktürüp attırdı ki
üstü açıktı ve yağmurdan korunmak için oturulamıtordu bile
bu oturma guruplarını baktım inceledim valla eskitme dükkanlarının vitrinlerinde teşhir ürünü olarak bile zor bulursunuz
Tarih: 18 Kasım 2012 14:15 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAY YOLU İLÇE OLSUN
Ayak bileğimdeki kırık dolayısı ile, derneğe gelip katkı vermem olanaksız. Bu yüzden;'' ÇAY YOLU İLÇE OLSUN'' yazmam gerektiğini düşündüm. Telefon numarama gelince o sizde var. Yatıyor olmam üstüme düşeni yapmama engel değil çok şükür. Selam ve sevgilerimle....
Tarih: 18 Kasım 2012 14:11 Ekleyen: Beğenme: 0