... mevlana''ya sormuşlar da aşk Ne (Y) diye ...
BEN OL DA GÖR ...
ALLAH önce böyle 1 dert verip
sonrasında da DERT (siz) BIRAKMASIN!
Tarih: 24 Kasım 2012 16:20 Ekleyen: Beğenme: 0
Sesimize ses verin!
BİZ Neden ÖĞREDMEN OLAMADIK ??
Tarih: 24 Kasım 2012 16:19 Ekleyen: Beğenme: 0
inkar edenlerin temaşası
... adam gibi inkar etmeyen,
adam gibi iman etmez !!!
İnkar edemediğim için in anıyorun...
bence hayat budur Olacak olan olur
O halde olan olur
Tarih: 24 Kasım 2012 16:18 Ekleyen: Beğenme: 0
onları tek tek toplattı !!!
Tarih: 24 Kasım 2012 16:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Yaz tatillerimiz kısalıyo(R)mu ?
Başbakan öğretmenler günü dolayısıyla eski öğretmenlerini evlerinden toplattı ama onlarla sadece fotoğraf çektirebildi gerisini getiremedi. Halbuki o güç bende olaydı hepsini eşleriyle beraber bir dünya turuna gönderirdim cebimden olmasa bile markamı kullanır sponsorlar bulurdum. Makamı, unvanı ve görevi ne olursa olsun sorumluluk mevkinde bulunan herkesin öğretmenimize hak ettiği değeri verecek ve mesleğin itibarını yükseltecek tutum, davranış ve uygulamaları sergilemesini sağlamanız milletimizin geleceği adına ortaya yapacağınız büyük bir hizmet olacaktır..
öğretmenin Öğretmenin benim
Seni çok seviyorum
Tarih: 24 Kasım 2012 16:17 Ekleyen: Beğenme: 0
herşey çan kaya diyenlere karşı öncelikle herşey
çay yolllu için eğer şimdi pek zamanı değilse herşey yeni
mah için...
Tarih: 24 Kasım 2012 16:16 Ekleyen: Beğenme: 0
şaka filan değil
cunhuriyet 6 ' nları
ve 5 i 1 yerdeler
bizim kuşakların zamanında öğretmenler gününde
ilk oku öğretmenlerimize sadece çiçek hediye ederdik.
o zamanın öğretmenleri hemen hademelerden vazo ister ç,çekleri hemen suya koyardı
gel zaman git zaman ton tonun seksenlı yıllarının peşine takılıp gelen görgüsüz arabeks yozlaşma ve çılgın tüketim ekononomisi herşeyi olduğu gibi
öğretmenlerimmizn çoğunuda bazı çatlak velilerinde vurdum duymazlığı ile öğretmenler günlerini ilk okullarada resmen 6 'n günlerine döndürmüş idi
hatta bu öğretmenlere sadece demokratlardan değil bizim cunhuriyetcilerdende birsürü örnek vermek isterim ama artık ahır zamana girdiğimiz bir dönemde dahada fazla şimşeklerin PARA -toneri olmayayım diyorum
çayyolu ilçe olun diye herkes istiyo diye yazılıyo biçiliyo peki o bir kişi neden çayyolu ilçe olmasını isyemiyor
bunu piskolojiyide bir analiz etmek gerekmektedir ki gerçek demokrasi buudur
büyümeye özenme Çocuk
Küçükken ne kadar başka şeylere ağlardık bugüne göre öyle değilmi? İstediğimiz alınmadığında, veya istediğimiz elimizden alındığında.. Bazen düşerdik dizimiz kanardı ağlardık, büyüdük ve artık içimiz kan ağladığında ağlıyoruz. Çocukken canımız yandığında şimdi ise içimiz acıdığında...
Çocukken bazen sırf istediğimiz olsun diye tamamen saf olarak numaradan da ağlanır ya, sanırım insan büyüdüğünde ve kimilerinde bunun karşılığı timsah gözyaşları oluyor olsa gerek.
Gerçek ağlamalar içten olur, tam bir duygu yoğunluğuyla olur, seviçten, üzüntünden veya içimiz acıdığında, bu böyledir. Peki ya timsah gözyaşları dediğimiz şey? Kandırmak içindir, zira bir insan samimi ise sonrasında tutarlılık gerekir.
Timsah gözyaşları döken insanların sözleride özleri gibi boştur, ikiyüzlüdürler, kullanırlar, can yakarlar üzerler.
Büyüdük ağlamaların çeşitlerini öğrendik. Küçükken dikkat et yapma etme bir yerini kıracaksın derlerdi ya hani, büyüdüğümüzde hayal kırıklıklarını gördük yaşadık, yürek acımalarını, içimizin kan ağlamalarını...
Ah çocukluk ah, büyüdüğümüzde gözyaşı dökmelerimiz bu kadarmı değişirmiş.
Tarih: 24 Kasım 2012 16:15 Ekleyen: Beğenme: 0
karanlık oda sohbetleri
istenmeyen tüyleri makasla kesmek yerine
laserle daha da kökten sonuçlar alınabileceği gibi
iyi günlerde verilen pozladan sonra
boşanmalar olunca bazı vakalar
aldatılmışlık ve ihanetin bedeli olarak hıncını eski fotoğraflardan almakta
senelerce bir yastığa baş kpydukları heriflerinin siluetlerini dahi bütün albümü ele alıp makasla doğruyorlar ve derneklerde biriside duyar bu vakayı anlatır korkusu duymadan çatır çatır anlatıyorlar
Tarih: 24 Kasım 2012 16:14 Ekleyen: Beğenme: 0