Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ... mevlana''ya sormuşlar da aşk Ne (Y) diye ...
    BEN OL DA GÖR ...

ALLAH önce böyle 1 dert verip
    sonrasında da DERT (siz) BIRAKMASIN!

Tarih: 24 Kasım 2012 16:20 Ekleyen:
  • Sesimize ses verin!
    BİZ Neden ÖĞREDMEN OLAMADIK ??
    Tarih: 24 Kasım 2012 16:19 Ekleyen:
  • inkar edenlerin temaşası

... adam gibi inkar etmeyen,
    adam gibi iman etmez !!!

İnkar edemediğim için in anıyorun...

bence hayat budur Olacak olan olur
    O halde olan olur
    Tarih: 24 Kasım 2012 16:18 Ekleyen:
  • onları tek tek toplattı !!!

Tarih: 24 Kasım 2012 16:18 Ekleyen:
  • Yaz tatillerimiz kısalıyo(R)mu ?

Başbakan öğretmenler günü dolayısıyla eski öğretmenlerini evlerinden toplattı ama onlarla sadece fotoğraf çektirebildi gerisini getiremedi. Halbuki o güç bende olaydı hepsini eşleriyle beraber  bir dünya turuna gönderirdim cebimden olmasa bile  markamı kullanır sponsorlar bulurdum. Makamı, unvanı ve görevi ne olursa olsun sorumluluk mevkinde bulunan herkesin öğretmenimize hak ettiği değeri verecek ve mesleğin itibarını yükseltecek tutum, davranış ve uygulamaları sergilemesini sağlamanız milletimizin geleceği adına ortaya yapacağınız büyük bir hizmet olacaktır..

öğretmenin Öğretmenin benim
    Seni çok seviyorum

Tarih: 24 Kasım 2012 16:17 Ekleyen:
  • herşey çan kaya diyenlere karşı öncelikle herşey
    çay yolllu için eğer  şimdi pek zamanı değilse herşey yeni
    mah için...
    Tarih: 24 Kasım 2012 16:16 Ekleyen:
  • şaka  filan değil

cunhuriyet 6 ' nları
    ve 5 i 1 yerdeler

bizim kuşakların zamanında öğretmenler gününde 
    ilk oku öğretmenlerimize sadece çiçek hediye ederdik. 

o zamanın öğretmenleri hemen hademelerden vazo ister ç,çekleri hemen suya koyardı

gel zaman git zaman ton tonun  seksenlı yıllarının peşine takılıp gelen görgüsüz arabeks yozlaşma  ve çılgın tüketim ekononomisi herşeyi olduğu gibi
    öğretmenlerimmizn çoğunuda bazı çatlak velilerinde  vurdum duymazlığı  ile öğretmenler günlerini ilk okullarada resmen 6 'n günlerine döndürmüş idi

hatta bu öğretmenlere sadece demokratlardan değil bizim  cunhuriyetcilerdende birsürü örnek vermek isterim ama artık ahır zamana girdiğimiz bir dönemde dahada fazla şimşeklerin PARA -toneri olmayayım diyorum
  • çayyolu ilçe olun diye herkes istiyo diye yazılıyo biçiliyo  peki o bir kişi neden çayyolu ilçe olmasını isyemiyor

bunu piskolojiyide bir analiz etmek gerekmektedir ki gerçek demokrasi buudur
  • büyümeye özenme Çocuk

Küçükken ne kadar başka şeylere ağlardık bugüne göre öyle değilmi? İstediğimiz alınmadığında, veya istediğimiz elimizden alındığında.. Bazen düşerdik dizimiz kanardı ağlardık, büyüdük ve artık içimiz kan ağladığında ağlıyoruz. Çocukken canımız yandığında şimdi ise içimiz acıdığında...

Çocukken bazen sırf istediğimiz olsun diye tamamen saf  olarak numaradan da ağlanır ya, sanırım insan büyüdüğünde ve kimilerinde bunun karşılığı timsah gözyaşları oluyor olsa gerek.

Gerçek ağlamalar içten olur, tam bir duygu yoğunluğuyla olur, seviçten, üzüntünden veya içimiz acıdığında, bu böyledir. Peki ya timsah gözyaşları dediğimiz şey? Kandırmak içindir, zira bir insan samimi ise sonrasında tutarlılık gerekir.

Timsah gözyaşları döken insanların sözleride özleri gibi boştur, ikiyüzlüdürler, kullanırlar, can yakarlar üzerler.

Büyüdük ağlamaların çeşitlerini öğrendik. Küçükken dikkat et yapma etme bir yerini kıracaksın derlerdi ya hani, büyüdüğümüzde hayal kırıklıklarını gördük yaşadık, yürek acımalarını, içimizin kan ağlamalarını...
    Ah çocukluk ah, büyüdüğümüzde gözyaşı dökmelerimiz bu kadarmı değişirmiş.
    Tarih: 24 Kasım 2012 16:15 Ekleyen:
  • karanlık oda sohbetleri

istenmeyen tüyleri makasla kesmek yerine
    laserle  daha da kökten sonuçlar alınabileceği gibi

iyi günlerde verilen pozladan sonra
    boşanmalar olunca bazı vakalar 
    aldatılmışlık  ve ihanetin bedeli olarak hıncını eski  fotoğraflardan almakta
    senelerce bir yastığa baş kpydukları heriflerinin siluetlerini dahi bütün albümü ele alıp  makasla doğruyorlar ve derneklerde biriside duyar bu vakayı anlatır korkusu duymadan  çatır çatır anlatıyorlar
    Tarih: 24 Kasım 2012 16:14 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!