Bir kamu yöneticisi, bir sivil toplum kuruluşunun başkanına araç tahsis edebilirmi? Bu tahsis yasalara uygun olurmu? uygulamayı bilen varsa lütfen yazsın öğrenelim.
bu bir sınav sorusuymuş.
Tarih: 25 Kasım 2012 23:03 Ekleyen: Beğenme: 0
bu sitede tüm derneklerin adına pankart olmadığının yazılmasından sonra ertesi gün yeni dernek isimleriyle yeni pankartlar görüldü.
Kayda geçsin.
Tarih: 25 Kasım 2012 22:54 Ekleyen: Beğenme: 0
Platforma bağlı dernek başkanı olan bir tanıdığıma rastladım. O koca pankartları nasıl astıklarını sordum. Nereye asmışlar ki diye cevap alınca bastım kahkahayı!
Tiyatro oynanıyor vallahi!
Tarih: 25 Kasım 2012 21:14 Ekleyen: Beğenme: 0
dört tarafa pankart asılırken platformun sitesinde tek satır yazılmaması çok ilginç.
Sebebi ne ola ki?
Tarih: 25 Kasım 2012 21:10 Ekleyen: Beğenme: 0
mitide sivilleştiriyorlar yakında onuda özelleştirirlerse şaşırma
Tarih: 25 Kasım 2012 18:08 Ekleyen: Beğenme: 0
Erol Mütercimler'in Komplo Terorileri kitabının 450-451. sayfalarında:
"Türkiye'deki bütün bunalımların altında Çankaya meselesi yatar.12 Eylül'ün nedeni Çankaya'nın boş olmasıydı. 12 Mart dönemi Faruk Gürler Çankaya'ya çıkmak istedi ama Fahri Korutürk'ü Ecevit ve Demirel oraya gönderdi. 28 Şubat'ta Çankaya meselesiydi ama Demirel'in süresini uzatamadılar ve Süleyman Demirel'in hesapları tutmadı..." şeklinde belirtildiği gibi Türkiye'nin yeni Çankaya sorunu Çayyolu'ndan başlayacaktır. Ama toplum hıyarların değil, medeni cesarete sahip "gerçekten dürüst" insanların ortaya çıkmasını beklemektedir. Şark kurnazı iktidarın kuyruğu(ana m.) ve stepnesi(yavru m.) olan siyasi rant çetelerinin ağzının içine bakan vatandaşlar ise yıllardır maruz kaldıkları travmaların geleceğe aktarılması için çalışan bir takım orta yaş ve üstü zevattır.
Tarih: 25 Kasım 2012 18:07 Ekleyen: Beğenme: 0
AHHH... MENFAAT SEN NELERE KADİRSİN!..
DÜN SÖYLEDİĞİNİ BU GÜN İNKAR EDERSİN.
Tarih: 25 Kasım 2012 18:06 Ekleyen: Beğenme: 0
çankaya gazetesi
sayı 39
belediyenin yayın organı gazetede bizim çayyolu depremi
yenni mah. uyudular çan kayada uyandılar gibi manidar bir manşetle verilmiş
işin garibide biz çayyoluluları pek canigönülden ister gibi bir duygularını göremedik haber cümlelerinin içinde ama sayın tanığın şu uygulamasınıda bizim site yöneticilerine ve site görevlilerine duyuralım dedim
gerçi çayyolum com belkide bu haberi tırtıklayabilir yayınlamazsada şaşırmayız
çünkü onlar dha ziyade site görevlilerinden yana ama bilader adamlar çöpleri akşam beşte toplamaya başlıyorlar ,çöp arabasısa saa22:00 geçiyor sitemizin önünden
insanlar daha şehirden eve gelmeden çöplerini veremeden güya çöp topluyorlar
çoğu zaten kışın bütün gün ense yapıyorlar .
neymiş efndiler akşam gezmesine gidemiyorlarmış
yahu bahaneye bak bahaneye
böyle şey olurmu arkadaşım
siparişleri bile cepten veriyoruz görevlilere
çöpüde sabah kendimiz atıyoruz kat malikleri olarak
bakın çankaya belediye başkanı çankaya sakinlerine gazetesinden sesleniyor
Çöplerinizi saat 21 99 dan önce dışarı koymayın diyor
Lütfen site görevlilerimize site yöneticicilerimize bir zaman çizelgesi yapsın
Tarih: 25 Kasım 2012 13:30 Ekleyen: Beğenme: 0
Çok merak ediyorum, ne olur Yenimahalle'ye bağlı kalalım diye bu kadar çırpınıp, yoksa, hizmet alamayacaklarını, demokrasi olmayacağını, çayyolununn kaderine terkedilmiş olacağını, iradelerine amborgo konulmuş olacağını filan söyleyenler, yarın öbür gün Çayyolu belediye başkanının veya Çankaya Belediye başkanının yüzüne nasıl bakacaklar.
Nasıl, duymadım. "Bir yolunu bulur, o gün yenimahalle'ye gösterdiğimiz sadakati şimdi de size göstereceğiz, yeter ki, bizi himaye edin" mi derler.
Yok canım daha neler...??
Hem karşıdaki yutar mı?
Tarih: 25 Kasım 2012 13:28 Ekleyen: Beğenme: 0
ANKET HAKKINDA
Değerli Arkadaşlar, anket için teşşekkür ederken, bu sayfalarda kalmasının yeterli olmayacağı kanaatindeyim. Çevrem de büyük bir çoğunluğun bu anketten haberi yok, ayrıca; (MAALESEF) yeterli bilgisi ve ilgisi de yok. Bu durum eğıtim, sosyal konumla da ilintili değil ne yazık ki. Ben derim ki; genç arkadaşlar anketi sokağa taşımalı, bilgilendirmeli. Ben, yattığım yerde (ayağım alçıda), ziyarete gelenlerle konuştuğum da bunun faydalı olacağı düşüncesine vardım, NACİZANE...
Tarih: 25 Kasım 2012 12:00 Ekleyen: Beğenme: 0