ENERJİ sa. iç anadolu bölgesi müdürlüğüne
Ladin sitesi ile temsa sitesi arasında ,
Ladin Sitesi ile güzeltan siteleri arasındaki sokak lambaları yanmıyor demiyorım
belki inanamayacaksınız ama bu siteler kurulduğundan beri bu sokaklara aydınltma direği konulması unutulmuş
Şahika
Tarih: 26 Kasım 2012 23:46 Ekleyen: Beğenme: 0
Güzel mi güzel,
şoförü de var...
Tarih: 26 Kasım 2012 23:45 Ekleyen: Beğenme: 0
... şubatcılar ek atama istiyor
Tarih: 26 Kasım 2012 23:45 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu 'na kurtarıcı ve çekici aranıyoRRRRR !
Tarih: 26 Kasım 2012 16:27 Ekleyen: Beğenme: 0
Ne olacak bu Çayyolunun hali diye soran arkadaşın yaklaşımına hiç şaşırmadım.
"Son dönem mantığı" diyorum ben buna, "rant mantığının" bir "versiyonu" yani.
Etrafınıza bakın, çok görürüsünüz bu mantığa sahip olanları.
Çayyolundaki sitelerde oturanların çoğunluğu, gerek stelerinde, gerekse mahallelerinde bir "yeni iş" yapılmasına, aman ne iyi evimin değeri artıyor, prim yapıyor diye bakıyor.
Burnunun dibine, gürültü kaynağı bir bar veya büfe açılıyor, adam oh, oh prim yapıyoruz diyor.
Anlaşılır gibi değil.
Sanki o evi, ailesiyle yaşamak ve mutlu olmak için değil, satıp kar etmek için aldı.
Emlakçı mübarek.
Mantık bu olunca, aslında tartışacak pek bir şey kalmıyor.
Ne diyor arkadaş, Çankaya'ya bağlanmak prim yapar mı?
Yapmaz, tüh ne olucak şimdi.
Bankadaki paralarımızı mı saysak, acaba kaça katladı..
Gerisi mi, bana ne!....
Tarih: 26 Kasım 2012 16:22 Ekleyen: Beğenme: 0
Nafiz bey, ne desin sana tokmak, aç da gözünü çevrene bir bak!
Tarih: 26 Kasım 2012 16:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Noterin adres(t)i
karşı masadan bazı akadaşlar bizimle gül gibi geçinirken onlar için herşey paris ...
ancak subay evlerinin dayatmalatına da katılmadıkmı çocuk gibi hemencecik küsüyorla
zamanında birileri birilerine çankayanın noterimi sandınız siz beni deyince kıymatler kopmuştu
hatırlasanısa
sayın cumhurbaşkanımızın geldiği yerin arka bahçesinin dikenlerini beğenirsiniz beğenmezsiniz ama ona kendi düşüncelerini ve görüşlerini beğendiğini söyleyen yakın dostları şimdi bizim köyün kasaba olma meselesini iyi cene arz etmeleri gerekmektedit diye düşünüyoruz naçiz hane ...
biz çayyolu sakinleri sayın cumhurbaşkanımızın subay evlerinin noteri olmayacağını umuyoruz , daha doğrusu diliyoruz
Tarih: 26 Kasım 2012 16:21 Ekleyen: Beğenme: 0
herşey açılım adı altında açılırken
kadınlar gitgide kapanıyor ...
Tarih: 26 Kasım 2012 16:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Nejat Bey,
Çok güzel yazmışsınız da kime söylüyorsunuz bunları,
Ben daha geçen sene Belediyeye ait Rersmi bir araçla Özel bir kişiye ait Dergiyi dağıtanları gördüm bu sayfalarda da yazdım plakasını bile verdim ama KİME!
Basın ve bu Belde de yaşayan bizler gördüğümüz aksaklıkları iletiyoruz ama kime?
Belediyenin bu özel bir işi resmi devlet aracıyla yapan şoförü çağırıp gel bakalım, sen ne yapıyorsun bile demedi neden?
Ve bizi arayıp vatandaşlık görevinizi yaptınız bizim göremediğimizi görüp yazmışsınız teşekkür ederiz mi dediler.
Burada vazife hepimize düşüyor, vatandaş olarak verdiğimiz vergilerin arkasında durmalıyız, resmi araçlara görev kağıdı soran bir tane Trafik Polisi gösterin bakalım, resmi araçlarla eşinin saçlarını yaptırması için kuaföre gönderen , evine erzak alımı için görevlediren memurlar olduktan sonra....
Gördüğümüz yerde uyarmak hepimizin görevi bu sayfalarda da yazarak kamuda bu bilinci oluşturmak gerekiyor.
Neyse biz verdiğimiz her kuruş verginin hesabını veren yöneticiler isteriz. Yoksa Tüyü bitmemiş yetim hakkı koruyoruz deyip KORUMAYANLARLA işimiz olmaz...
Tarih: 26 Kasım 2012 16:18 Ekleyen: Beğenme: 0