devledin patronu denge politikalarını kurmak ve tatbik etmek zorundadır hem o tarafa hoş görülmek hemde bu tarafa hoş görünmek adına
siz çıkacaksınız savcıların bile takipsizlik kararı verdiği bir diziyi ki bu dizi görüldüğü üzere resmen demir perde üyesi hürremin öne çıkarıldığı dizisidir
dizide feminen düşünce sisyemimim akımı içerisinde
kanuni
amozon ruhlu hürremin gölgesinde kalmış bir senaryoya bağlı kalınmakta
peki akdaşlar siz böyyük sülümana neden sahip çıkmıyorsunuzda ; türklerin küllerinden tekrar doğduğu ergenekon destanının adına neden sahip çıkmıyorsunuz
ümraniye davasının isminin ergenekonla özleştirilmesine neden göz yumuyorsunuz
Tarih: 28 Kasım 2012 17:32 Ekleyen: Beğenme: 0
bendenizin ortaya bırakacağım tanım bilmem yerine cuk diye oturacakmı bilemiyorum ama birilerinin gene bana çok kızacağı aşikar
bendeniz esas onlara ikinci cumhuriyetciler diyorum.
saat dokuzu beş geçeden sonra peydahlanan bizim cumuhriyetcilere
habi hepsinide aynı teraziye koyacak değilim ama bizim bu cumhuriyetcilerin ' ikincici ' içinden çıkan sözde demokratlar ve onların uzantısı 2. cumhuriyetciler bana görede bunlar 3. cumhuriyetciler ...
"Herkesin kendine göre bir zevki var. Kimi bahçe ile uğraşmak, güzel çiçekler yetiştirmek ister. Bazı insanlar da adam yetiştirmekten hoşlanır. Bahçesinde çiçek yetiştiren adam çiçekten bir şey bekler mi? Adam yetiştirebilen adam da, çiçek yetiştirendeki duygularla hareket edebilmelidir. Ancak bu biçimde düşünen ve çalışan adamlar, memleketlerine ve milletlerine ve bunların geleceğine faydalı olabilirler." (Mustafa Kemal Atatürk)
Bir anekdot
Tarih: 28 Kasım 2012 17:31 Ekleyen: Beğenme: 0
ak partinin başkanlık teklifini okuyun her tür yetki sb. evlerine tahsis edilmiş
Tarih: 28 Kasım 2012 17:29 Ekleyen: Beğenme: 0
taksime cami
sen önce var olan camileri bir doldur, cumalar ve bayram dışında doğru dürüst gide yok, huzur veren yer olması gereken camileride nispet ve güç gösterisi yapacak bir şeye çevirdiniz ya, azgınlık sadece cahiliye araplarında yokmuş.
DELİL HEP ÜRETİLİR
ÜRETİLMİŞ DELİL”LERİN KAYNAĞI
Hukukta 'üretilmiş deliller' dönemi (TAMAMI)aydinlikgazet
Delillerden yola çıkılarak sonuca ulaşılması gerekirken, bugün Türkiye'de sonuç baştan yazılıyor, ardından deliller üretiliyor. Delillerin ...
Şekilcilik Akımı
ilgi bakana toplum mühedisleri sunuş yapmış olmalılar ki
bakan 'alışırlar alışıtlar '
diye kesin konuştu
sanki kıyafetleri özgür bırakmakla kafalarda buna paralel özgür olacakmış gibi
bu yeni yönetmelik kılık kıyafet önermeden / seçmekten daha ziyade ilk okulda yol seçmenin gerekliliğinin nedeni bir emare gibi görülmektedir
hz. mevlana 'nın ifade ettiği üzere
bu mesele ;
ne insanlar gördüm üstünde elbise yok ne elbiseler gördüm içinde insan yok
beni tanımlar diyenlere sunulur
bizler zamanında hergün öğretmenlerimiz tarafından tırnak yoklamasına tutldukda bi yerimizden bişeymi eksildi sanki
görüldüğü üzere alabildiğine özgür takılıyoruz hayata
kör tırnak işte isterse
nerede olup nereden yer bulursa oradan çıkıyor
Tarih: 28 Kasım 2012 17:22 Ekleyen: Beğenme: 0
Sevgili Dostlar; üç kağıtçılığın, çalma,çırpma konusunda yürüttüğüm teftiş ve soruşturmalarda neler, ne sistemler öğrendim!!! Onları yazsam belediyelere yol gösteriyor diye tutuklanırım. Aslında yolsuzluk konusunda bilimsel çalışma yapacak bilim adamlarının belediyelerde (tez ve doktora) çalışmalarını yapmalarını sağlık veririm. Malüm şu anki yönetim (İktidar) belediyelerin bir uzantısıdır. "Minareyi çalan kılıfını hazırlar." sözü tam belediyeler için geçerlidir. Bunlar bir tek para paylaşımında anlaşamazlarsa, gerçekler ortaya çıkar. Hiç bir denetim elemanı yaptıklarını ortaya çıkartamaz...Çıkartan bir babayiğit olsa, onuda çeşitli şantaj ve oyunlarla çetelerine dahil ederler... Bakanlara bağlı olmıyacak uzman denetim birimleri ve bağımsız, özerk denetim elemanlarına ihtiyaç vardır. Bugün ise denetimler fiilen ortadan kaldırılmıştır... Bilgilerinize... Sevgi ve Selamlarımı sunuyorum.
Tarih: 28 Kasım 2012 17:21 Ekleyen: Beğenme: 0
öncelikle biilerini biraz dahi olsa gücendirmemek adına şunun altını önemle çizelim
gökçeada seferinde
meydana çıkan hava muhalefetine rağmen
hemen C planını devreye sokan ve bu planı uygularken şirketin cebinden hiç bir masraftan kaşınmayan mahhalemizin tur rehberi teyzemize
canım anneannem adına teşekkürlerimi sunarım AMA ;
hani eski cunhuriyetciler derlerdi ya anca gidersinnn!
git gel ankara konya 6 saat
tabi şimdi birileri diyebilir ki bu gezilere zaten çayyolunun 68 ve 78 kuşakları iştirak ediyor
dolayısıyla yaşları dolayısıyla sürati saatte ancak 90 ı geçemeyen nostaljik otobüsleriyle seyahat etmeyi sevenler rezervasyon yaptırıyor da denilebilir
fakat bide bu takımı ikna edip ak partinin hızla giden trenine bindirselede yerde saate 249 km hıza dayanmak neymiş bi görseler
yani bu trenede binmekle akp li olmuşlar denilmez
neticede bu hızlı tren DEVLED demir yollarının malıdır
Tarih: 28 Kasım 2012 17:20 Ekleyen: Beğenme: 0
Yetişebilirsen Yetiş
Çobanın önünde davar gibisin
Yanındaki saza yapış gardaşım
Ağzın açıp bakma sinek kaçacak
Baharda değilsin kuşlar uçacak
Bu ozan başına dertler açacak
Fırsat eldeyiken tutuş gardaşım
Tarih: 28 Kasım 2012 10:20 Ekleyen: Beğenme: 0
06 Ankara
Natoyolu Suhbetleri
önceki haber haber
Türkiye Nato ToprağıdıR!
sınraki haber
İçimizde 100 bin özel harpçi var
TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu’nun hazırladığı raporda Özel Harp Dairesi konusunda çarpıcı bilgilere yer verildi.
Tarih: 28 Kasım 2012 10:19 Ekleyen: Beğenme: 0