Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• devledin patronu denge politikalarını kurmak ve tatbik etmek zorundadır hem o tarafa hoş görülmek hemde bu tarafa hoş görünmek adına

siz çıkacaksınız  savcıların bile takipsizlik kararı verdiği bir diziyi ki bu dizi görüldüğü üzere resmen demir perde  üyesi hürremin öne çıkarıldığı dizisidir

dizide feminen  düşünce sisyemimim akımı içerisinde
    kanuni
    amozon ruhlu hürremin gölgesinde kalmış bir senaryoya bağlı kalınmakta

peki akdaşlar  siz  böyyük sülümana neden sahip çıkmıyorsunuzda  ; türklerin  küllerinden tekrar doğduğu ergenekon destanının adına neden sahip çıkmıyorsunuz

ümraniye davasının isminin ergenekonla özleştirilmesine neden  göz yumuyorsunuz 

Tarih: 28 Kasım 2012 17:32 Ekleyen:

• bendenizin ortaya bırakacağım tanım bilmem yerine cuk diye oturacakmı bilemiyorum ama  birilerinin gene bana çok kızacağı aşikar

bendeniz  esas onlara ikinci cumhuriyetciler diyorum.
    saat dokuzu beş geçeden sonra  peydahlanan bizim cumuhriyetcilere

habi hepsinide aynı teraziye koyacak değilim ama  bizim bu cumhuriyetcilerin  ' ikincici ' içinden çıkan sözde demokratlar  ve onların uzantısı 2. cumhuriyetciler bana görede bunlar 3. cumhuriyetciler ...

Atatürk'ün Liderlik Sırları 2: Adam yetiştirmek

Atatürk'ten bir özdeyiş
    "Herkesin kendine göre bir zevki var. Kimi bahçe ile uğraşmak, güzel çiçekler yetiştirmek ister. Bazı insanlar da adam yetiştirmekten hoşlanır. Bahçesinde çiçek yetiştiren adam çiçekten bir şey bekler mi? Adam yetiştirebilen adam da, çiçek yetiştirendeki duygularla hareket edebilmelidir. Ancak bu biçimde düşünen ve çalışan adamlar, memleketlerine ve milletlerine ve bunların geleceğine faydalı olabilirler." (Mustafa Kemal Atatürk)

Bir anekdot
    Tarih: 28 Kasım 2012 17:31 Ekleyen:
  • ak partinin başkanlık teklifini okuyun her tür yetki sb. evlerine tahsis edilmiş
    Tarih: 28 Kasım 2012 17:29 Ekleyen:
  • taksime cami

sen önce var olan camileri bir doldur, cumalar ve bayram dışında doğru dürüst gide yok, huzur veren yer olması gereken camileride nispet ve güç gösterisi yapacak bir şeye çevirdiniz ya, azgınlık sadece cahiliye araplarında yokmuş.

• DELİL HEP ÜRETİLİR
    ÜRETİLMİŞ DELİL”LERİN KAYNAĞI

Hukukta 'üretilmiş deliller' dönemi (TAMAMI)aydinlikgazet
    Delillerden yola çıkılarak sonuca ulaşılması gerekirken, bugün Türkiye'de sonuç baştan yazılıyor, ardından deliller üretiliyor. Delillerin ...
  • Şekilcilik Akımı

ilgi bakana toplum mühedisleri sunuş yapmış olmalılar ki
    bakan 'alışırlar alışıtlar '

diye kesin konuştu

sanki kıyafetleri özgür bırakmakla  kafalarda buna paralel özgür  olacakmış gibi

bu yeni yönetmelik kılık kıyafet önermeden / seçmekten daha ziyade ilk okulda yol seçmenin gerekliliğinin nedeni bir emare gibi görülmektedir

hz. mevlana 'nın ifade ettiği üzere
    bu mesele ;

ne insanlar gördüm üstünde elbise yok ne elbiseler gördüm içinde insan yok

beni tanımlar diyenlere sunulur
    bizler zamanında  hergün  öğretmenlerimiz tarafından tırnak yoklamasına tutldukda bi yerimizden bişeymi eksildi sanki

görüldüğü üzere  alabildiğine özgür takılıyoruz hayata

kör tırnak işte  isterse 
    nerede olup nereden yer bulursa  oradan çıkıyor
    Tarih: 28 Kasım 2012 17:22 Ekleyen:
  • Sevgili Dostlar; üç kağıtçılığın, çalma,çırpma konusunda yürüttüğüm teftiş ve soruşturmalarda neler, ne sistemler öğrendim!!! Onları yazsam belediyelere yol gösteriyor diye tutuklanırım. Aslında yolsuzluk konusunda bilimsel çalışma yapacak bilim adamlarının belediyelerde (tez ve doktora) çalışmalarını yapmalarını sağlık veririm. Malüm şu anki yönetim (İktidar) belediyelerin bir uzantısıdır. "Minareyi çalan kılıfını hazırlar." sözü  tam belediyeler için geçerlidir. Bunlar bir tek para paylaşımında anlaşamazlarsa, gerçekler ortaya çıkar. Hiç bir denetim elemanı yaptıklarını ortaya çıkartamaz...Çıkartan bir babayiğit olsa, onuda çeşitli şantaj ve oyunlarla çetelerine dahil ederler... Bakanlara bağlı olmıyacak uzman denetim birimleri ve bağımsız, özerk denetim elemanlarına ihtiyaç vardır. Bugün ise denetimler fiilen ortadan kaldırılmıştır... Bilgilerinize... Sevgi ve Selamlarımı sunuyorum.
    Tarih: 28 Kasım 2012 17:21 Ekleyen:
  • öncelikle biilerini biraz dahi olsa gücendirmemek adına şunun altını önemle çizelim

gökçeada  seferinde
    meydana  çıkan hava muhalefetine rağmen
    hemen C planını devreye  sokan  ve bu planı uygularken şirketin cebinden hiç bir masraftan kaşınmayan mahhalemizin tur rehberi teyzemize

canım anneannem adına teşekkürlerimi sunarım AMA ;

hani eski cunhuriyetciler derlerdi ya anca gidersinnn!
    git gel ankara konya 6 saat

tabi şimdi birileri diyebilir ki bu gezilere zaten çayyolunun 68 ve 78 kuşakları iştirak ediyor

dolayısıyla yaşları dolayısıyla  sürati  saatte ancak 90 ı geçemeyen nostaljik otobüsleriyle seyahat etmeyi sevenler  rezervasyon yaptırıyor  da denilebilir

fakat  bide  bu takımı ikna edip ak partinin  hızla giden trenine bindirselede  yerde   saate 249 km hıza dayanmak neymiş bi görseler

yani  bu trenede binmekle  akp li olmuşlar denilmez

neticede bu hızlı tren DEVLED demir yollarının malıdır
    Tarih: 28 Kasım 2012 17:20 Ekleyen:
  • Yetişebilirsen Yetiş

Çobanın önünde davar gibisin
    Yanındaki saza yapış gardaşım

Ağzın açıp bakma sinek kaçacak
    Baharda değilsin kuşlar uçacak
    Bu ozan başına dertler açacak
    Fırsat eldeyiken tutuş gardaşım

Tarih: 28 Kasım 2012 10:20 Ekleyen:
  • 06 Ankara
    Natoyolu Suhbetleri

önceki haber haber
    Türkiye Nato ToprağıdıR!

sınraki haber
    İçimizde 100 bin özel harpçi var    
    TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu’nun hazırladığı raporda Özel Harp Dairesi konusunda çarpıcı bilgilere yer verildi.

Tarih: 28 Kasım 2012 10:19 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!