bizm kurnaz diyor ki !
kralımıza kurnaz demek bizim haddimizemi düşmüş elbette düşmez amma kendisi zamanında bizzat kendi ağzından dememişmiydi
benden başka kurnaz yok dememişmiydi.
ben eğer yapamayacağımı bile bile üç metronun inşaatınıda başlattım tamamlayamayacağım anlaşılıncada ulaştırma bakanına devrettim ankaraya üç metro kazandırdım dememişmitdi
demişti demesine ama tabi bunu kimse yememişti
şimdi dediğini unutmuş, bizleride unutacak sanıp büyüksehir bülteninie sincan tamam çayyolu şubatta diye manşet attırmış
bide üstüne üstlük yazıyla yetinmeyip metro treninin vatman koltuğuna oturup eski bir fotoğrafcı olarak poz vermiş.
takipci
Tarih: 23 Aralık 2013 11:49 Ekleyen: Beğenme: 0
Allah İle Kandırmak...
Sümmehaşşa tanrının cebinden peygamber çalmaya kalkan şeytanlar
cin çarpmışa dönüp yakayı ele verdiler...
Gelinen en son noktada sn: çiçek eski bir hukukcu hizmetlisi olarak
bu tirboşonların yanındamı olacak yoksa eski bir arı olarak başka bir kovanamı uçacak....
Tarih: 23 Aralık 2013 11:03 Ekleyen: Beğenme: 0
atasözü
çayyolu 'nda ne satacaksan sat ama ucuz satma!
çünkü ucuz satmaya kalkarsan kimse almaz!
Tarih: 23 Aralık 2013 00:40 Ekleyen: Beğenme: 0
rica ederim ismi lazım marketi ucuz gibi göstermeye çalışmayın.
tatlı patatesmidir ne karın ağrısıdır bildiğiniz patates fiyatına bakmadan
aldım fişe eve geldim baktım kilosu 17 liramış. ayıp olurdiyede götüremedim
Tarih: 23 Aralık 2013 00:30 Ekleyen: Beğenme: 0
gülümsemeyi bilmiyor san sakın dükkan açma !
dünyanın en güzel işi gülümsetebilmektir
dünyanın en başarılı işiyse bunu devam ettirebilmektir...
Tarih: 22 Aralık 2013 22:56 Ekleyen: Beğenme: 0
bendeniz dünyanın hiçbir köşesinde böyle bir sağ görmedim bunlara sağ diyemeyiz. adamlarda sıfır sağ duyu var
Tarih: 22 Aralık 2013 21:58 Ekleyen: Beğenme: 0
meraklısına not
hükümeti düşürmek için verilebilecek bir gensoruda sm: çiçek
acaba yolsuslardan yanamı yoksa yolluklardan yanamo oy kullanır
Tarih: 22 Aralık 2013 21:53 Ekleyen: Beğenme: 0
pazartezi sendromu
halkı uyduruk soru önergeleri ile kimse uyutmaya kalkışmasın. biz ana muhalefet ve yavru muhalefetin taşın altına ellerini koyup
cumhuriyet tarihinin en belgeli yolsuslukları karşısında istifa etmeyen hülümete dostlar alış/verişte görsün miznseni içinde bir gensoru bile verememelerini ibretle izliyoruz.
düzene çeki düzen vermek için tarihi bir fırsat ele geçmişken ak la kara ortaya çıkarılıp tarhin arka odasına not düşülebilecekken maalesef sayın vekiller olurda erken seçim olur ebdişesi ile gasp ettikleri imtiyazlardan demek ki vaz geçmek istemiyorlar
oysa hükümeti düşürmek için verilecek bir gensoruda, gensoruya kimler katılacak kimler katılmayacak, yolsuzlukları kimler obaylayacak kimler onaylamayacak resmen ortaya çıkmazmıydı. ama görünen o dur ki bize sessiz demrrim diye yutturulmaya çalışılan aslında bir turuncu devrimdir
ayrıcada bizim derneğede bir çift lafın var.kimse üzerine almasın amma hani derler ya sözüm meclisten dışarı kızım sana söylüyom gelinim sen anla. bizim
denizcilein tam aksine bazı karacılar yine araziye iyi uydularve üç maymunu oynamaya devam ediyorlar
atalarımız boşuna dememişler açıkgöz olanı askrde candarma yazarlar diye
Tarih: 22 Aralık 2013 20:39 Ekleyen: Beğenme: 0
Evet, belki de haklısınız; kendi kişisel suyumuzun ısısı sadece bizi ilgilendirir...
Ama siz ya da biz; yeni hepimiz; bu ülkenin suyunun yavaş yavaş
ve giderek daha hızlı... Sonra daha da hızlı ısıtıldığının farkında değil miyiz?..
Peki biz, arada sırada da olsa, suyun ısıtıldığını fark ederek, kovanın dışına sıçrayan kurbağalar olamaz mıyız?..
Yani netice olarak, bir kurbağa kadar olamayacak mıyız?
Ha dostlar, sahi olamayacak mıyız?..
Tarih: 22 Aralık 2013 20:04 Ekleyen: Beğenme: 0
patron ustalık dönemine bir zeval gelmesin diye habire kalfalarına ve çıraklarına ihtarna(ğ)meler çekşyordu. ama tatlı hayatı tadanlar bu uyarıları hiç dikkate almadılar
Akkah 'ın tuzaklar var dedi demesinesayın başkan
ama Allah insana tuzak kurmaz ki
ama işi insanı kandırmak olan $eytanın görevlendirdiği maşalar ...
Tarih: 22 Aralık 2013 19:16 Ekleyen: Beğenme: 0