Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• bizm kurnaz diyor ki !

kralımıza kurnaz demek bizim haddimizemi düşmüş elbette düşmez amma  kendisi zamanında bizzat kendi ağzından  dememişmiydi 
    benden başka kurnaz yok dememişmiydi.

ben  eğer  yapamayacağımı bile bile  üç metronun inşaatınıda başlattım tamamlayamayacağım anlaşılıncada ulaştırma bakanına devrettim ankaraya üç metro kazandırdım dememişmitdi

demişti demesine ama tabi bunu kimse yememişti
    şimdi dediğini unutmuş, bizleride unutacak sanıp büyüksehir  bülteninie sincan tamam çayyolu şubatta diye manşet attırmış
    bide üstüne üstlük yazıyla yetinmeyip  metro treninin  vatman koltuğuna oturup eski bir fotoğrafcı olarak  poz vermiş.

takipci
    Tarih: 23 Aralık 2013 11:49 Ekleyen:
  • Allah İle Kandırmak...

Sümmehaşşa tanrının cebinden peygamber çalmaya kalkan şeytanlar
    cin çarpmışa dönüp yakayı ele verdiler...

Gelinen en son noktada sn: çiçek eski bir hukukcu hizmetlisi olarak 
    bu tirboşonların yanındamı olacak yoksa eski bir arı olarak  başka bir kovanamı uçacak....
    Tarih: 23 Aralık 2013 11:03 Ekleyen:
  • atasözü

çayyolu 'nda  ne satacaksan sat ama ucuz satma!
    çünkü ucuz satmaya kalkarsan kimse almaz!
    Tarih: 23 Aralık 2013 00:40 Ekleyen:
  • rica ederim ismi lazım marketi ucuz gibi göstermeye çalışmayın.
    tatlı patatesmidir ne karın ağrısıdır bildiğiniz patates fiyatına bakmadan
    aldım fişe eve geldim baktım kilosu 17 liramış. ayıp olurdiyede götüremedim
    Tarih: 23 Aralık 2013 00:30 Ekleyen:
  • gülümsemeyi bilmiyor san sakın dükkan açma !

dünyanın en güzel işi gülümsetebilmektir
    dünyanın en başarılı işiyse bunu devam ettirebilmektir...
    Tarih: 22 Aralık 2013 22:56 Ekleyen:
  • bendeniz dünyanın hiçbir köşesinde böyle bir sağ görmedim bunlara sağ  diyemeyiz. adamlarda sıfır sağ duyu var
    Tarih: 22 Aralık 2013 21:58 Ekleyen:
  • meraklısına not

hükümeti düşürmek için verilebilecek bir gensoruda sm: çiçek 
    acaba yolsuslardan yanamı yoksa yolluklardan yanamo oy kullanır
    Tarih: 22 Aralık 2013 21:53 Ekleyen:
  • pazartezi sendromu

halkı uyduruk soru önergeleri ile kimse uyutmaya kalkışmasın. biz ana muhalefet ve yavru muhalefetin taşın altına ellerini koyup
    cumhuriyet tarihinin en belgeli yolsuslukları karşısında istifa etmeyen hülümete dostlar alış/verişte görsün miznseni içinde bir gensoru bile  verememelerini ibretle izliyoruz.

düzene çeki düzen vermek için tarihi bir fırsat ele geçmişken  ak la kara ortaya çıkarılıp  tarhin arka odasına not düşülebilecekken  maalesef sayın vekiller  olurda erken seçim olur ebdişesi ile  gasp ettikleri imtiyazlardan demek ki vaz geçmek istemiyorlar

oysa  hükümeti düşürmek için verilecek bir gensoruda, gensoruya kimler katılacak kimler katılmayacak, yolsuzlukları kimler obaylayacak kimler onaylamayacak resmen ortaya çıkmazmıydı. ama görünen o dur ki bize sessiz demrrim diye yutturulmaya çalışılan aslında bir turuncu devrimdir

ayrıcada  bizim derneğede bir çift lafın var.kimse üzerine almasın amma  hani derler ya sözüm meclisten dışarı kızım sana söylüyom gelinim sen anla. bizim
    denizcilein tam aksine  bazı karacılar yine araziye iyi  uydularve  üç maymunu oynamaya devam ediyorlar

atalarımız boşuna dememişler açıkgöz olanı askrde candarma yazarlar diye
    Tarih: 22 Aralık 2013 20:39 Ekleyen:
  • Evet, belki de haklısınız; kendi kişisel suyumuzun ısısı sadece bizi ilgilendirir...

Ama siz ya da biz; yeni hepimiz; bu ülkenin suyunun yavaş yavaş
    ve giderek daha hızlı... Sonra daha da hızlı ısıtıldığının farkında değil miyiz?..

Peki biz, arada sırada da olsa, suyun ısıtıldığını fark ederek, kovanın dışına sıçrayan kurbağalar olamaz mıyız?..

Yani netice olarak, bir kurbağa kadar olamayacak mıyız?

Ha dostlar, sahi olamayacak mıyız?..

Tarih: 22 Aralık 2013 20:04 Ekleyen:

• patron ustalık dönemine bir zeval gelmesin diye habire kalfalarına ve çıraklarına ihtarna(ğ)meler çekşyordu. ama  tatlı hayatı tadanlar bu uyarıları hiç dikkate almadılar

Akkah 'ın tuzaklar var dedi demesinesayın başkan 
    ama  Allah insana  tuzak kurmaz ki

ama işi insanı kandırmak olan $eytanın görevlendirdiği maşalar ...
    Tarih: 22 Aralık 2013 19:16 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!