yol işaredleri
cayyolum. com. da ki işaredlere ve işaredcilere dikkat edilmesi gerekiyor !
Tarih: 03 Aralık 2012 21:41 Ekleyen: Beğenme: 0
bizler kimlik bilgilerimiz sanal ortamda siyah hekırların eline geçer endişesiyle internet üzerinden alış veriş dahi yapmaktan imtina ederken nuhtar her akşam kasayı yanında evine götürseydi
bendeniz iyiki muhtar olmamışım
olsaydım ya muhtarlıkta kasayla beraber yatar kalkardım yada hergün kasayı akşam eve getirir sabah muhtalığa getirirdim
peki flaş belleğe neden kayıt edilmemiş polis inşallah bunu sormuştur
Tarih: 03 Aralık 2012 21:41 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar her yazılan şeye araştırmadan piyasa soruşturması yapmadan hareket etmeyiniz
bölgede faal olan sitelerden birinde
nasıl daha az doğal gaz faturası öderiz başlıkl yazıyı siz çayyolu tükeicilerinin dikkatine sunuyorun
o sitenin haberlerinde deniliyor ki
yüksek verim sağlayan kombiler 'yoğuşmalı kombiler'dir. Bu tür kombiler atık ısıyı en aza indirdiği ve verimi arttırdığı için bu tür kombileri öneriyoruz.'
oysa yoğuşmalı kombiye yığınla para ödersiniz ama ya evin m2 alanı yoğuşmalı kombinin yoğuşma yapacak petek uzunluğuna petek yüksekliğine ve evin metre karesine uygun değilse , mesela 90 m2 , bu konbi diğer kombilerden farksız çalışır
bizim sitede bu şekilde mağdur tüketiciler oldu
Tarih: 03 Aralık 2012 16:06 Ekleyen: Beğenme: 0
Cevap uzun olduğunda doğru gizli kalır
Ne sıkça yazma sevdalısıyım nede adımın çok sıkça kullanılmasından hoşlanırım.Geride değilse bile kararında bir yerde olmayı tercih edenlerdenim.Çok sivrilmekten hoşlanmadığım "gibi ne kokar ne bulaşır olmak"tan da hoşlanmam.,gel gör ki memleket sorunlarından uzak kalmak elimde değil.NASILSA EKMEK ELDEN SU GÖLDEN bana ne elalemden diyemiyen bir yüreğim,sen nasıl bir vatantaşsın konuşsana diyen bir beynim var.Ben vatanı çok sevdim ta küçücük bir çocukken ,belkide aklımın erdiği andan itibaren....
Tarih: 03 Aralık 2012 16:03 Ekleyen: Beğenme: 0
“Muhafazakar basına bakın, sopanın nasıl onların eline verildiğini görürsünüz.”
Ezber bozan İslam yorumlarıyla dikkat çeken, kimilerince görüşleri “ İslami Anarşist veya Sosyalist” olarak tanımlanan yazar ve ...
Tarih: 03 Aralık 2012 15:59 Ekleyen: Beğenme: 0
KİTAP FUARINA İLGİ YOĞUNDU...
ATO Kongre salonunda Kitap Fuarında Çayyolu Haber Bülteni ve bültenin yazarlarının canla başla Çayyolu İlçe Olsun konusunda yaptıkları çağrılara vatandaş duyarsız kalmadı,
Yazarlar Kitaplarını imzalayarak güzel bir etkinliğin başlangıcını yaptılar. Kendilerini kutluyorum.
Çayyoum.com siz harikasınız harika şeyler yapmaya devam edin bizler arkanızda dim dik ayaktayız.
Tarih: 03 Aralık 2012 15:57 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Muhtarlık binasına giren hırsızlar Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların bilgilerini çalmış muhtarlık binasının arka pencere demir parmaklıklarını keserek binaya giren hırsızlar, içeride maddi değeri olan tüm eşyaları ile birlikte içerisinde vatandaşların bilgilerinin de olduğu bilgisayar kasasını almışlar.
Acaba bu bilgilerle ne yapacaklar demek istedim???
Tarih: 03 Aralık 2012 15:56 Ekleyen: Beğenme: 0
funda sakinleri olarak parkımızı neredeyse sıfırdan yenileyen yeni mahhalle belediyesi mınsuplarına teşekkürlerimizle sanıyoruz süs havuz inşaat sezonu açıldığında yapılacak
Tarih: 03 Aralık 2012 15:55 Ekleyen: Beğenme: 0
zamanında kazanılmış hakları ele geçirenler koca platformuda ele geçirerek isteklerine ulaşıp muradlarına erdimi bari ??
Tarih: 02 Aralık 2012 20:13 Ekleyen: Beğenme: 0
platformun eyeminde kaç kişi olduğunu herkes görüyor da acaba bazı "belediyeciler" de görüyor mu?
Bu güne kadar onları bir güç zannettiyse şimdi ne gerçeği fark ediyor mu?
Yok bu durumu bildiği halde onları büyük göstermek işine geldiyse, şimdi bunun hiç bir işe yaramadığını anlıyor mu?
Bu daha önemli...
Tarih: 02 Aralık 2012 20:13 Ekleyen: Beğenme: 0