Sevgili bölge halkına;
Ülkemizin kültürlü insan sayısının nüfusumuza oranla az olduğu kanısındayım. Gelişmiş ülke insanları, kendi haklarına duyarlı oldukları kadar, çevrelerindeki canlılara da duyarlı davranmamaktadırlar.
Kültür; insanların sadece kendi ailelerine olduğu kadar, etraflarındaki canlıların da yaşamalarına katkıda bulunmayı gerektirir.
Paylaşılmadıktan sonra mal, mülk neye yarar dünyadan giderken ne götürebiliyoruz?
Cenneti de cehennemi de bu dünyada yaşatabiliriz.
Bölge olarak olumlu, iyi, güzel modeller oluşturalım. Mutluluk; kapımızı kapatıp, sadece kendimizi düşünmekle gelmez.
Bölge olarak “ilçe” olmak hakkımızdır. Bu hakkımızı, sivil toplum kuruluşlarına yani derneklere üye olarak çoğalalım ki, hakkımızı almak için sesimizin daha gür çıkmasını sağlayalım.
Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Katılımınız için 0 555 423 08 48 numaralı telefonumu veriyorum.
Zeynep Küden
Tarih: 06 Aralık 2012 10:20 Ekleyen: Beğenme: 0
EVET tarihte bugün
ilhan oğulları devleti yeni mah. ak koyunlu devledinden ayrılarak çan kaya ak koyunlu devledine bağlanmıştır
vatana ve nillete HAYIR lı olsun !
Tarih: 06 Aralık 2012 09:43 Ekleyen: Beğenme: 0
efendisi olmayan sahipsiz çayyollu
Tarih: 06 Aralık 2012 09:43 Ekleyen: Beğenme: 0
Halimiz yamandır nasıl edelim
Derdimizi dostlar kime diyelim
Kemal Paşa yok ki nere gidelim
Sahipsiz arada kaldı çayyollu
AKP bu dünya sana da kalmaz
Bir oy için koca çayyolu yanmaz
Derdine bulunmaz asla bir çare
Kalbine 6 ok değdi yüreği yare
Siyaset elinde oldu bin pare
Tarih: 06 Aralık 2012 09:42 Ekleyen: Beğenme: 0
Welcome to Çan kaya !
[[ Çankaya BİRLİK mahhalesine hoş geldiniz ! ]]
Tarih: 06 Aralık 2012 09:42 Ekleyen: Beğenme: 0
Nolcak Çayyolunun HALİ ?????
Tarih: 06 Aralık 2012 09:41 Ekleyen: Beğenme: 0
ATA SÖZLERİ
EL ARABASINA BİNEN ÇABUK İNER..
DUVARA YASLANMA YIKILIR, İNSANA YASLANMA ÖLÜR.
ELDEN GELEN ÖĞÜN OLMAZ,OLSA DA VAKTİNDE BULUNMAZ.
AYAĞA DEĞMEDİK TAŞ OLMAZ, BAŞA GELMEDİK İŞ OLMAZ.
DİMYATA PIİRİNCE GİDERKEN ELDEKİ BULGURDAN OLMA.
AHMAK KONUK EV SAHİBİNİ AĞIRLAR
BAKTIN DELİ ÇARKET GERİ.
artık palavra
ellerllerimde çiçekler kapında sırılsıklam
Ayrılığa Dayanamam
Ayrılık Ateşi
Ayrılık Erken Oldu
Ayrılık Zor
Dönülmez Bir Yoldayim (1975)
Tarih: 06 Aralık 2012 09:40 Ekleyen: Beğenme: 0
29 Eylül günü öğleden sonra eşimle birlikte Konutkent Makromarket’e alışveriş yapmak üzere gittik. İhtiyaçlarımızı alıp çıktığımızda, fişi inceledik. Aldığımız çamaşır suyunun fiş tutarının raf fiyatından yüksek olduğunu fark ederek kasiyere döndük. Sonra kasiyerle birlikte çamaşır suyunun bulunduğu reyona geldik. Kasiyer, etiketin yanlış yere konulduğunu, bu fiyatın başka bir çamaşır suyuna ait olduğunu söyledi, aldığımız çamaşır suyunu rafa koymaya çalışıken de düşürdü. Çamaşır suları üzerime ilk kez giydiğim yeni elbisemin pantalonuna sıçradı. Pantalonun durumunu anlatmama gerek yok sanıyorum.
Kasiyerle birlikte Müdür beyin yanına gittik. Pantalonun artık giyilemeyecek durumda olduğunu o da gördü. Müdür, genel merkezlerini aradı, durumu anlattı. Genel Merkez’deki Akın beyle konuştum. Akın Bey, pantalonu teslim etmemi istedi ve zararın en kısa sürede tazmin edileceği sözünü verdi.
Ertesi gün, takım elbiseyi ve aldığım mağazadaki fiyatı belirleyen kartla birlikte Konutkent Mağazası Müdürüne teslim ettim.
Matromarket merkezinin yetkilisi Akın Bey, üzülmememi, zararımın bir ay içinde giderileceğini söylemesine ve aradan yaklaşık 2,5 ay geçmesine rağmen benim uğradığım zarar karşılanmadı.
Defalarca aradığım halde zararım giderilmedi. Israrlı aramam sonucu, önce azarlama yoluna gittiler, daha sonra takım elbisenin yarısını tazmin edeceklerini söylediler. Oysa bu elbise takım. Ben 300 TL takım bedelini almak üzere halen bekliyorum…
Tarih: 06 Aralık 2012 09:40 Ekleyen: Beğenme: 0