çayyolu insiyatifinde yaptığı çalışmalarla sayın bilge hakan açıl ı takip ediyoruz. genç yaşına rağmen başardığı işlerle sosyal demokratlar olarak gurur duyuyoruz. yenimahalleli müteahhitler olarak yenimahalle belediye başkan yardımcısı olduğu bir yıllık şüreçte bizler için yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine müteşekkiriz. bizi adam yerine koyup toplantı yaparak dertlerimizi dinleyen tek başkan yardımcısı idi. ayrılmasına çok üzüldük. o ayrıldıktan altı ay sonra belediye bizim için azap yeri oldu. şimdi nerde o eski belediye o ve ekibini mumla arıyoruz. belediye onunla proje üretmeyi başarmıştı. bir yılda yaptığı projelerle belediye onun ayrılmasından üçyıl sonra bile idare ediyor. bugüne kadar kalmış olsaydı yenimahalle belediyesi türkiyede değil dünyada parmakla gösterilirdi. yazık ettiler belediyeye
Tarih: 07 Aralık 2012 09:50 Ekleyen: Beğenme: 0
Eğer biri için güzel şeyler düşünüyor ve yapıyorsan sevilmeyi, takdir görmeyi hak ediyorsun.
Ama eğer birinin hayatını karartmak için elinden geleni arkana koymuyorsan,
Hele de izini belli ediyorsan,
Sen de hayatının karartılmasına hazır olmalısın.
SESSİZLİK
Tarih: 07 Aralık 2012 08:30 Ekleyen: Beğenme: 0
sitenin çöpleri omaltıda itibaren toplanacakmış
Tarih: 07 Aralık 2012 05:11 Ekleyen: Beğenme: 0
01 -02 ARALIK'ta ATO Kongre Merkezinde Cem Yılmaz Gösterisi vardı ve Ful doluydu.
Sadece 1 kişi (CEM YILMAZ)için akın akın Kongre salonunu dolduranlar evet belden aşağı espirileri ile haha haaaaa diyen binlerce kişi birkaç gün sonra Binlerce kitabın tanıtıldığı ulaşımı kolay Kongre Merkezine yoktu.,
İşte Neden gelişemediğimize bir sebep, Fuara Cem Yılmaz'ı , Hadiyesi getirsen ağzına kadar dolardı.
BOMBOŞ standaları görünce bu kadar boş BOMBOŞ bir toplum nasıl olduk diye içimden geçirdim.
ANKARA'lı KİTAP okumayı SEVMİYOR Galiba!!!!
Tarih: 07 Aralık 2012 05:10 Ekleyen: Beğenme: 0
yanılmış (da)yolabiliriz
ama doğruyu yapmata çalıştıktık
Tarih: 06 Aralık 2012 20:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Noel
her dönem kendisini temsil eden sonradan görmelerini resmen kendisi yaratıyorlardı
daha düne kadar yeni milenyumun sene başı kutlamalarına günah diyen ve yılbaşı kutlayanları misyonerlikle suçlayan ak partinin çekirdek tayfaları ; sitemizdeki ampul kafalar sitenin kapıcıları ile sitenin denetim kuruluna yönetimi şikayet etmişler
neden senebaşı süslerini hala takmadınız diye
şikayet buyurmuşlar s a ğ olsunlar var olsunlar başımızdan hiç eksik olmasınlar !
Tarih: 06 Aralık 2012 20:19 Ekleyen: Beğenme: 0
çalişmeler :
Ben sana 'yürütme organının başısın' dedim sen ' evet yürütme organının başıyım' dedin. Bende çok iyi biliyorum.
Yürütmenin Başı, Ona İtirazım Yok : Yürütmenin Başı, Ona İtirazım ... Biliyorum zaten sen 'yürütmenin başısın', eyvallah ona itirazım
Tarih: 06 Aralık 2012 20:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Penguen'den 'Muhteşem' gönderme!
Penguen dergisi, Muhteşem Yüzyıl dizisini eleştiren Başbakan 'a öyle bir gönderme yaptı ki...
» Kredi kartı olanlara muhteşem çözüm!
ROTAHABER - Erdoğan'a yönelik eleştirileriyle bilinen mizah dergisi Penguen, bu haftayı da boş geçmedi ve Başbakan Erdoğan'ın Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili eleştirilerini kapağına taşıdı.
ER doğan'ın diziyle ilgili "Bizim öyle bir ecdadımız yok. Biz öyle bir Kanuni, öyle bir Sultan tanımadık; onun ömrünün 30 yılı at sırtında geçti." şeklindeki eleştirisinden yola çıkan dergi, dizide yaşanabilecek yeni gelişmeleri 3 kelimeyle özetledi.
İŞTE O KAP AK...
Tarih: 06 Aralık 2012 20:18 Ekleyen: Beğenme: 0