bir ek bir ek bir ek
duyduğunuza değil gödüğünüze inanın
sayın haset
inşallah bu tekzip yayımlanır
çünkü burası türkiyedir
dün dündür bugün bugündür
burada yenimahhalleli yatağa girersiniz sabah yataktan çankayalı olarak uyanırsınız
böyle olmasına karşın siz hala daha geçen haftaki fiyatlarda takılı kalmışsınız
ancak öncü markanızda da aynı ürün 45 Liradan raaflarda kendine yer bulabilmiştir
BİLGİLERİNİZE
Tarih: 13 Aralık 2012 17:13 Ekleyen: Beğenme: 0
gelinen en son nokta
çankaya belediyesi çayyolu nu reddi miras yapıp istemediğini açıkca beyan ederse ve bu duruşundan ödün vermezse belki yetkililer ortada kaldığımızı görüp çayyolu köyünü ilçe yapabilirler
ne de olsa çankaya belediyeside bizden değilmi
Tarih: 13 Aralık 2012 17:12 Ekleyen: Beğenme: 0
"http://www.ankarahaber.com/haber/Eskisehir-Yolu-Manhattan-olacak/124772":
ALINTI:
"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melin Gökçek, Eskişehir yolunu Başkent'in Manhattan'ı haline getirecek emsal artışı yapılacağını söyledi. Bu avantaj karşılığında arazi sahiplerinden Ankara'ya okul yaptırmalarını isteyeceklerini kaydeden Gökçek, ikinci Shopping Fest'in ise 7-30 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacağını açıkladı."
Bu bölgeye Amerika Projeleri lokomotif olarak seçiliyor ancak nedense düşünce aşamasından öteye geçemiyor. Bir de Amerika'da Yellowstone Ulusal Parkı var ki onu keşfedince AOÇ'yi de Yellowstone yapacağız denilirse şaşırmamak lazım.
Tarih: 13 Aralık 2012 17:10 Ekleyen: Beğenme: 0
Denetim Koru (ma) işidiRRR !
“İleri demokrasi” iddiasındaki AKP, Türkiye tarihinde ilk kez devletin 132 kurumunun bütçesini birden denetim dışı bıraktı
Tarih: 13 Aralık 2012 17:09 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar epeydir uludağ 1. bölgeyi gözetliyordum ama lenslerinden emin olamıyor ve acaba astiğmatlı lens numaralarım bana gölgeli görüntümü veriyorda hareket noktasındaki ego otobüslerini acaba çiftmi gösteriyor diyordum kendi kendime
bugünkü sabah yürüyüşümde üşenmedim ve gittim öğlene doğru parkta duran otobüsleri teker teker saydım
36 tane otobüs parkta duruyordu mobil olanlar haric
demek ki 1. bölgenin kulağını çekip birileri birilerini hizaya getirmiş s a ğ olsunlar
doğru bir tanedir oda (kara) vijdandır
Tarih: 13 Aralık 2012 17:08 Ekleyen: Beğenme: 0
BU OYUN TERS TEPECEK
BAŞI AÇIKLAR OLANLAR, TÜRBANA ZORLANIYOR
HER YERDE TÜRBAN TEŞVİK EDİLİYOR
Tarih: 13 Aralık 2012 17:07 Ekleyen: Beğenme: 0
Sözcü Padişahların Sicilini Çıkardı
Bulgar da Var, Sırp da, Rum da, Yunan da...
Ama Hiçbirinin Annesi Türk Değil!
perestroika politikaları ile dünyada büyük yankılar uyandırdı
Kim bilir gelen geçen ne diyor halime
Ben ben değilim bu günlerde
Yediğin nanelerin haddi hesabı yok,
Tarih: 12 Aralık 2012 21:16 Ekleyen: Beğenme: 0
sağlık köşesi
fırında boşnak tatlılısı
Tarih: 12 Aralık 2012 21:15 Ekleyen: Beğenme: 0