Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• bir ek bir ek  bir ek
    duyduğunuza değil gödüğünüze inanın
    sayın haset

inşallah bu tekzip yayımlanır

çünkü burası türkiyedir
    dün dündür bugün bugündür

burada yenimahhalleli yatağa girersiniz sabah  yataktan çankayalı olarak uyanırsınız

böyle olmasına karşın siz hala daha geçen haftaki fiyatlarda takılı kalmışsınız

ancak öncü markanızda da aynı ürün 45 Liradan raaflarda kendine yer bulabilmiştir

BİLGİLERİNİZE
    Tarih: 13 Aralık 2012 17:13 Ekleyen:
  • gelinen en son nokta

çankaya belediyesi çayyolu nu reddi miras  yapıp istemediğini  açıkca beyan ederse ve bu duruşundan ödün vermezse belki yetkililer  ortada kaldığımızı görüp çayyolu köyünü ilçe yapabilirler

ne de olsa çankaya belediyeside bizden değilmi
    Tarih: 13 Aralık 2012 17:12 Ekleyen:
  • "http://www.ankarahaber.com/haber/Eskisehir-Yolu-Manhattan-olacak/124772":
    ALINTI:
    "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melin Gökçek, Eskişehir yolunu Başkent'in Manhattan'ı haline getirecek emsal artışı yapılacağını söyledi. Bu avantaj karşılığında arazi sahiplerinden Ankara'ya okul yaptırmalarını isteyeceklerini kaydeden Gökçek, ikinci Shopping Fest'in ise 7-30 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacağını açıkladı."

Bu bölgeye Amerika Projeleri lokomotif olarak seçiliyor ancak nedense düşünce aşamasından öteye geçemiyor. Bir de Amerika'da Yellowstone Ulusal Parkı var ki onu keşfedince AOÇ'yi de Yellowstone yapacağız denilirse şaşırmamak lazım.
    Tarih: 13 Aralık 2012 17:10 Ekleyen:
  • Denetim  Koru (ma) işidiRRR !

“İleri demokrasi” iddiasındaki AKP, Türkiye tarihinde ilk kez devletin 132 kurumunun bütçesini birden denetim dışı bıraktı

Tarih: 13 Aralık 2012 17:09 Ekleyen:
  • arkadaşlar  epeydir uludağ 1. bölgeyi gözetliyordum  ama lenslerinden emin olamıyor ve acaba astiğmatlı lens numaralarım bana gölgeli görüntümü veriyorda  hareket noktasındaki ego otobüslerini acaba çiftmi gösteriyor diyordum kendi kendime

bugünkü sabah yürüyüşümde üşenmedim ve gittim  öğlene doğru parkta duran otobüsleri  teker teker saydım

36 tane otobüs parkta duruyordu mobil olanlar haric

demek ki 1. bölgenin kulağını çekip birileri birilerini hizaya getirmiş  s a ğ olsunlar

doğru bir tanedir oda (kara) vijdandır
    Tarih: 13 Aralık 2012 17:08 Ekleyen:
  • BU OYUN TERS TEPECEK

BAŞI AÇIKLAR OLANLAR, TÜRBANA ZORLANIYOR
    HER YERDE TÜRBAN TEŞVİK EDİLİYOR

Tarih: 13 Aralık 2012 17:07 Ekleyen:
  • Sözcü Padişahların Sicilini Çıkardı 

Bulgar da Var, Sırp da, Rum da, Yunan da...
    Ama Hiçbirinin Annesi Türk Değil!

• perestroika politikaları ile dünyada büyük yankılar uyandırdı

• Kim bilir gelen geçen ne diyor halime
    Ben ben değilim bu günlerde
    Yediğin nanelerin haddi hesabı yok,
    Tarih: 12 Aralık 2012 21:16 Ekleyen:
  • sağlık köşesi

fırında boşnak tatlılısı
    Tarih: 12 Aralık 2012 21:15 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!