Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• 30 milyon dolar...

yine siz sanat sever dostlara öncelikle  tiyatro sahnelerinden bahsetmek isterdim ama 
    daha oraya sıra gelemeden

giriş kapısında asorti bir hanımefendi  ,
    emekli öğretmen olduğunu iddia ederek tiyatronun altını üstüne getirtti

sebeb neymiş hanım eferndi torunununa bilet almış bulunmaktamış ve bu oyunu mutlaka izlemek zorundalarmış

şinasinin  kıdemli emekcileri nezaketlerini hiç bozmadan öğretmen olduğunu iddia eden hanımefendiye  dakikalarca dil döktüler ama  , bu oyunu bu yaştaki bir çocuğa önermiyoruz efendim demelerine rağmen 
    bu seyirci sahnedeki tatlı cadımızdan daha baskın bir cadı çıkıp ikna edilemedi ve  oyunu torunuyla beraber izlemek üzere nerdivenlerden aşağıya doğru indi

Mimari proje ile ilgili küçük bir not  :
    Erkekler tuvaleti giriş hemen sol taraftaki iki
    fotoselli pisuvar 
    yıkanmış ellere kağıt havlu çıkaran otomatik makinanın yanına monte edildiği için , bu makinanın  yanına her gelen  ve havlu makinasını çalıştıran her kişiyi gören pisuvarın foroseli hemen devreye giriyor ve  boşuboşuna gidere su sarfiyatı yapıyor

Teknik servis  birimine iletiriz .
    Tarih: 16 Aralık 2012 23:39 Ekleyen:
  • biz bize benzeriz

yüzbin kere tövbe tövbe eder
    gene $arap isteriz

hatta şık tuvaletli hanımların kolunda grand tuvaletlerle
    devlet tiyatrolarının birinin kapısına park etmiş
    seyyar satıcıdan kokar iç yer salona öyle gireriz ...
    Tarih: 16 Aralık 2012 22:06 Ekleyen:
  • Biz dediydik!!!

Okul yapacağım derken oksijenimizi kesmeye devam edenler hiç utanmayacaklar mı? Sanki Başka bir yer yokmuş gibi yıllarca dikilen ağaçların yerini betonlaştıranlar utanmayacaklar mı?
    YA BÖLGEDE SAKİNLERİ ÇEVREDEKİ SİTELERDE OTURAN SAKİNLERE ne demeli sesinizi çıkartmayacaksanız bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın diyecekseniz sizde hayat kalmamışsa hala SUS/ACAKSANIZ ne diyelim ki?

Biz DE/DİYDİK!!!!
    Tarih: 16 Aralık 2012 22:00 Ekleyen:
  • Utanç duvarı için yazan arkadaşımıza katkı olsun diye bir kaç cümle de ben kurayım.
    O okul kurucusu kendisine ne kadar seslenirseniz seslenelim bizi duymayacaktır.
    Ağaçlarımızı yeşili yok ederek, oraya okulu kuracaktır.
    Sonra da o okulda öğrencilere ağacı, doğayı sevin, çevrenize sahip çıkın nutukları atılacaktır.
    Onlar, sıkılmadan, utanmadan herkesten daha çok doğa sever görünecektir.
    Hep olduğu gibi...
    Kapitalizmin, hadi Türkçesini söyleyelim sermayenin düzeni işte budur.
    Kar etmek için herşey mübahtır.
    Eğitim öğretim umurları bile değildir. Dertleri para kazanmaktır.
    Onların ağaç ve doğa sevgisi ve saygısı kazancıyla cebiyle doğru orantılıdır.
    Bugün Ergenede, Karadenizde, kıyılarımızda doğayı yok edenlerin de, Çayyolunda okul yapıyoryuz diye doğayı ve ağacı yok edenlerin de tek derdi kazanmaktır.
    Onların ağaç ve doğa sevgisi gerçek değildir.
    Okullarında bunları söylemeleri de sadece ve sadece topluma şirin görünmek, evrensel değerlere önem veriyor görünmek içindir.
    İşte bu nedenledir ki, ağaçları katlederek eğitim, öğretim kurumu kurar, arkasından da bunları yapan kendileri değilmiş gibi ağaca, doğaya sevgisi olan insanlar yetiştirme iddiasında bulunurlar.
    Eğitim ve öğretimleri böyle riya doludur.
    Ne yazık ki bugün bizim toplumumuzun önemli bir bölümü de bunların gerçek yüzlerini görmezden gelip, çocuklarını onların pahalı okullarına göndererek geleceklerini kurtaracaklarını sanmaktadır.
    Oysa, bu tür kurumlara ve girişimlere prim verildiği sürece, geleceğin yok edilmesine, sahte değerlerin gerçek değerlerimizi kemirmesine katkıda bulunulmaktadır.
    Tarih: 16 Aralık 2012 21:59 Ekleyen:
  • çayyolu pazarı

pazara erkenden gidip tezgahtaki ürünlere kimse dokunmadan önce ben elleyip alayım  psikolojisi içinde  bulunan ninemden daha öncede sizlere söz etmiş idim

ninem bugün yine bizim pazarda dolaşırken pazarcı esnaflarından bazı tezgahlardan tezgaha  yanaşıp mal boşaltan nakliye kamyonları arasında söyle diaoglar oluşuyormuş

lannnrejiiii
    eski kasalarla yeni kasaları birbirine karıştıralımmı
    Tarih: 16 Aralık 2012 21:57 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU HALKI BÖYLE UYURSA BAK NELER OLUR.
    1-ÇAYYOLU BETON YIĞININA DÖNÜŞÜRKEN SEYREDEN DERNEKLERİYLE MEŞHUR OLDU GÜYA ÖRGÜTLÜ TOPLUM OLMAYA ÇALIŞAN DERLEKLERİYLE ÇAYYOLUNU İLÇE YAPAÇAKSINIZ HA GÜLERLER.
    2-YEŞİL ALANLARINIZA RANT İÇİN YAPILAN KAÇAK YAPILARI GÖRDÜKÇE SEZSİZ KALAN DERNEKLERİYLE ÜNLÜ ÇAYYOLU HALKI EVİNİZİN ÖNÜNDEKİ BAHÇENİZİ BİLE İŞGAL ETSELER HAKKINIZI ARAYAMAYACAK KADAR SESSİZ DEMOKRAT KOMŞULARIMIZ,
    3-EVİNİZİN ÖNÜNE BELEDİYECE EMSAL ARTIRARAK RANTA YÖNELİK YAPILAN BİNALARA SESİNİZ ÇAKMAZSA, ÇOCUKLARINIZIN OYNAYACĞI VE BİZLERİN NEFES ALACAĞI YEŞİL ALANLARIMIZ VE AĞAÇLARIMIZ KESİLİP BURALARA YAPILAN KAÇAK YAPILARA SESSİZ KALIRSAK, AKŞAM YATARKEN YENİMAHALLELİ SABAH KALKINCA ÇANKAYALI OLDUĞUNDA SESİ ÇIKMAZSA,
    4-MAHALLEMİZ YENİMAHALLEDEN ALINIP ÇANKAYA İLÇESİNE BAĞLANINCA YENİMAHALLE BELEDİYESİNCE ÇAYYOLUNDAKİ ARSALAR APAR TOPAR BATAN GEMİNİN MALLARI DİYE SATILIRSA VE SESİMİZ ÇIKMAZSA BİZ ÇAYYOLU HALKINDAN NE OLACAĞINI SÖYLEMEYE DİLİM VARMIYOR ÇAYYOLU KÖYKEN HİÇ DEĞİLSE MUHTAR SAHİP ÇIKIYOR VE İNSAN YERİNE KONULUYORDUK, ŞİMDİ İSE OYNANAN OYUNLARIN FİGÜRANI OLDUK BİRİLERİNİN GÜDÜMÜYLE KURULAN VE KURULMUŞ OLAN DERNEKLERİN SOKAKLARA ASTIKLARI BİZİM ADIMIZA YAZDIKLARI AFİŞLERİ OKUDUĞUMUZDA SESİMİZİ BİLE ÇIKARAMAYAN BİZLER KALKMIŞIZ İLÇE OLALIM DİYORUZ BUNA GARGALAR BİLE GÜLER,
    5-AKP DOĞRU YAPMIŞ BAKMIŞKİ YENİMAHALLE BELEDİYESİ ÇAYYOLUNU RANT KAPISI YAPMIŞ BİTİRİYOR ÇAYYOLU HALKININ GIKI ÇIKMIYOR SESSİZ KALIYOR KURDUĞU DERNEKLER BİRİLERİNE BAĞIMLI OLMUŞ ÇAYYOLUNA SAHİP ÇIKAMIYOR ACIMIŞ VE YENİMAHALLE BELEDİYESİNİN ELİNDEN KURTARMIŞ ÇANKAYA VE ETİMESGUTA VERMİ
    Tarih: 16 Aralık 2012 21:56 Ekleyen:
  • bedelli

400 bin kişi beklenirken sayı 69 bin 73'te kalmıştır. Beklenen 5 milyar liralık gelirin yanına bile yaklaşılamamıştır.

Demek ki ; olan yine sözde bedel parasını bile biraraya getiremeyen fakir fukaranın çocuklarına olacak
    ve acı bedel yine  bu çocuklara ve de annelerine ödettirilecek ...
    Tarih: 16 Aralık 2012 21:54 Ekleyen:
  • Şikayetim var cümle yasaktan
    Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz

Sussan oluyor susmasa olmaz
    Dil dursa Hakim Bey tende can durmaz
    Yazsan olmuyor yazmasan olmaz
    Kaleme tedbir koma tek durmaz

Tarih: 16 Aralık 2012 21:54 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU SEMT MECLİSİ NE ZAMAN AÇILACAK

Çayyolunu sevenler, sahip çıkanlar bu mecliste toplanmalıdır.

başarılar...
    Tarih: 16 Aralık 2012 21:52 Ekleyen:
  • Libo$ hukuk duzeni
    Tarih: 15 Aralık 2012 19:20 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!