Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• en iyisi bir dörtlükle noktalayayım yazımı:

ben bir rüzgarım, bulutlar taşırım
    esme deme bana, ben eserek yaşarım
    ben bir ırmağım, dağlardan coşarım
    akma deme bana, ben akarak yaşarım

Tarih: 17 Aralık 2012 20:29 Ekleyen:
  • okulların tatil olmasını fırsat bilip, hemen geçtim bilgisaların başına bi iki paylaşımda bulunma arzusuyla…

efendim eski roma’da boşanma sistemi 520 yılına kadar bilinmiyormuş.kadın alınıp-satılabilen bir malmış. koca isterse karısını öldürebilirmiş.
    eski yunanlılar’da kadın, insan üzerine bir yük olarak düşünülüyormuş.
    Platon’a göre “kadın, elden ele orta malı olarak gezmeli” imiş.
    Arisyo’ya göre ise “kadın, yaratılışta yarı kalmış bir erkek” imiş.
    yunan mitolojisinde ilk kadın ismi “pandora”dır. insanın başına gelen tüm bela ve felaketlerin sebebi bu kadındır. o, kötülüklerin kapalı olduğu kapağı açmış ve bütün musibet ve felaketleri dünyaya yaymıştır.
    eski hind’de kadın 17.yüzyıla kadar kocasının cesediyle beraber yakılırdı.
    Buda: “eğer kadınları dinime kabul etmeseydim Budizm çok uzun zaman temiz bir şekilde devam ederdi.bugün artık bu dinin uzun yaşayacağını zannetmiyorum.zira bu dine kadın girmiştir” demiş.
    eski çin’de ise kadınlara isim verilmezmiş, numara konur, iki üç diye seslenilirmiş.
    daha o kadar çok paylaşılası şey var ki…

ama şimdilik bu kadar yeter sanırım. devamını okudukça paylaşırım inş.
    en iyisi bir dörtlükle noktalayayım yazımı:
    ben bir rüzgarım, bulutlar taşırım
    esme deme bana, ben eserek yaşarım
    ben bir ırmağım, dağlardan coşarım
    akma deme bana, ben akarak yaşarım
    dotdot: aslında ikinci mısrası daha güzel, ben asıl o kısımını seviyorum. ama şimdi bunu paylaşmak istedim.o kısımını da paylaşırım inş. bir ara:)
    Tarih: 17 Aralık 2012 20:28 Ekleyen:
  • Bulgar  ( kadın ) dolandırıcılk çetesi

Bulgaristan'daki dolandırıcılık çetesinin üyesi genç bir kadın, Türkiye'de rastgele cep telefonundan cevapsız aramalar yapıyor. Çağrıdaki ...
    Tarih: 17 Aralık 2012 20:26 Ekleyen:
  • sn: başbakan en az üç olsn diye dayatıriken
    bazı cami marketler bu işeıs rarla direnip bir türlü
    o k e y  demiyorlar

belgesi  :  marketin yazar kasasının üstü
  • Ben de olsam dağa çıkardım !!!

Y U N D   DAĞININ  ( Dağlılarının  ) Dağ Soh +
    Betleri :

Bir ülkede iktidarın ikinci adamı o ülkenin bayrağını, dilini ve başkentini bu şekilde tartışmaya açıyor ise bunun başka türlü izahı ya da yorumu mümkün olabilir mi?
    Diyeceksiniz ki dedesi malum isim olan Arınç’a böyle şeyleri çok görmemek lazım; zira ne de olsa dedesinin torunu!

Arınç’ın dedesinin kim olduğunu sormayın, girin google’a  görürsünüz!

Arınç, Türk Bayrağı ve Dili olmazsa olur diyor!
    Artık lafı dolandırmıyorlar ve  yüreklerini kor gibi yakan özlemlerini  dışa vuruyorlar.

İşte Arınç örneği ortada!
    Yeni Anayasa hazırlanırken Türk  Bayrağı, Dili ve Başkenti tartışılabilir diyor.

Kaynak: Yeniçağ - Sebahattin ÖNKİBAR

• adımız çıkmış dokuza ...

aşk gemisi 80'li yılların sevilen dizisi olarak dizi severleri
    ekran başında kimilerinin hayallerini meşgul ederken
    bu tür gemileri işleten büyük bir şirketten  amerika da çalışma teklifi almış ama tutucu  bu işe ailem  bana pekde güvenemediği için olsa gerek engellendiğim için gidememiştim

o gemide ne iş yapacağım konusuna gelince de
    şirketin türkiye mümmesili pek de açık konuşmamıştı işin doğrusu

ama şimdilerde geriye dönüp tarihin arka odalarında dolaştıkca
    bizim  harem oğullarının torunlarıının  (türk ekeklerinin) namının taa amerikalı zengin kullara kadar  ulaştığını 

Tarih: 17 Aralık 2012 07:09 Ekleyen:

•                        [[[ Kaymaklı kadayıf ]]]
                                   İlçesi çayyolu

“Çayyolu, Fevziye , Angora , Türk Konut , Aşağı Yurtçu, Şehitali, Beytepe, Taşpınar, Yapracık, İncek, Yukarı Yurtçu, Tuluntaş, Ballıkuyumcu, Alacaatlı, Dodurga, Mutlukent, Konutkent, Yaşamkent, Koru, Ahmet Taner Kışlalı, Mustafa Kemal, Söğütözü, Ortadoğu, Bilkent, Dumlupınar, Ümit.”

Tarih: 17 Aralık 2012 07:08 Ekleyen:
  • sın dakika :çanlaya  çayyolunu teslim aldıktan sonra  tekrar yenimahhalleye kiralıyacakmış

olabilir mi böyle saçma bir şey
    yasada böyle bir boşluk varmış deniliyor
  • bem bilmem önce sümbül ağa bilir o da bilemezse hürrem bilir
  • İşte Toplumcu Katılımcı Sosyal Demokrat Belediyecilik yolunda Halkın yönetime katılması için kent konseyini iyi çalıştıran ve halkını dinleyen, önerisini alan Çankaya Belediyesini Kutluyorum, Diğer Belediyemiz ise birkaç dernekle bu işi kendi söyleyip kendi dinleyerek halkı kandırmaya devam ediyor.İki belediyede seçimlerde ilçelerimizi TOPLUMCU KATILIMCI BELEDİYECİLİK anlayışıyla yöneteceğiz dediler oylarımızı aldılar. Şimdi bakıyoruz biri diktatörce aynı AKP gibi tek adamla yönetiliyor ve partisinin oylarına ihanet ediyor parti genel merkezini tanımıyor semtimizi beton yığını haline getirerek yeşil alanlarımızı katlederek ağaçlarımızı rant için kesip atarak tek kişinin kararlarıyla yönettiğini zannediyor. Diğeri ise bütün olumsuzluk ve az gelirine rağmen sözünde durarak KENT KONSEYİ' ni çalıştırarak halkın yönetime katılmasını sağlamaya çalışıyor kutluyorum ÇANKAYA BELEDİYESİNİ.
    Tarih: 17 Aralık 2012 07:07 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!