Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• "zaman zaman içinde,

zaman zindan içinde,

biz mahpusda yatardık,

dostla düşman içinde,

getirdiler bir yiğit,
    ak bir mintan içinde"
    Tarih: 19 Aralık 2012 02:21 Ekleyen:
  • sakın fransız kalmayın !

kimleri kendimize benzetmedik ki değil mi ki onları kendimize benzetemiyeceğimizi mi düşünmüşdünüz

siz hiç eski hollandalı şimdiki amerikalı işletmecinin  çatısı altında  marketcilik yapan fransız devinde yeşillenmiş ambalajlarda peynir ve yufka satabilirmiydiniz mesela meseka  ...

• kamusal alanda oturma eylemi
  • eskisehir yolunda kıyamet alanetleri
    Tarih: 19 Aralık 2012 02:20 Ekleyen:
  • Bu cevap sizi memnun etti mi?
    Ayağının Altı Niçin Yanıyor
    Tarih: 18 Aralık 2012 21:48 Ekleyen:
  • Bakın, bizim yapamadığımızı evimizi temizlemeye gelen, bebek bakan, işyerlerinde çalışan işçiler yaptı. Eskişehir Yolunu hep birlikte olup kapatıverdiler. Yollar kapanınca da polis gelemedi. 1,5 saatlik eylem bana göre amacına ulaştı. Hatırlar mısınız bilmem. Eskişehir Yolunda Koru kavşağında da böyle bir eylem yapılmıştı. Yolu kesecek eylemciler kendilerine yeşil ışık yanınca karşıya geçmişler, sonra da geri dönmüşlerdi. Buna da yol kesme eylemi demişlerdi.
    Tarih: 18 Aralık 2012 21:47 Ekleyen:
  • Bugün Çayyolum.com'da yayımlanan sevgili dostum arkadaşım Mustafa T.Turhan'ın "Böyle, Gelmiş, Böyle" yazısına ekleme yapmak isterim. Eximbank'ta uzun yılladır çalışan T.C 10.  Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in iki kızının sözleşmeleri yenilenmeyerek iş akitleri feshedilmiş olması bana işe girişleri ve çıkışlarının yasal olup olmamasını aklıma getirdi. böyle işin Ahmet Necdet Sezer'ın kızlarının başına gelmesi bence iyi oldu. Sus, pus sessiz oturuyor. Bizim gibi zar zor geçinenler, mücadele ediyoruz... Benim kendisine yazdığım bir yazı vardı , siz bir köşeye çekilip emekli yaşamı yaşayamazsınız...Toplum sizden bir işaret bekliyor yol göstermelisiniz... Meydanlara çıkmalısınız anlamında ki yazıma cevap bile vermedi... Bence bu iyi oldu belki iğne kendilerine batınca harekete geçer... Vatandaşa çuvaldız batıyor... sesini bile çıkartmıyor!!!  Bu olay iyi oldu. Belki kendisinin hatası olduğunu anlar...Diye düşünürüm...

Tarih: 18 Aralık 2012 21:42 Ekleyen:
  • - Dünyanın üzerinde durduğu üç kaide olan din, felsefe ve sanat insan tarafından sembolik olarak sonsuzluk düşüncesini gösteren kurumlar olarak geliştirilmiştir. s.14

Tarih: 18 Aralık 2012 21:41 Ekleyen:
  • Korkusu olan insan susar...O zaman bizler niçin korkusuzca yazıyoruz,destekliyoruz,beğeniyoruz...Toplantılara katılıyoruz... Vatandaşta Sayın Sezer gibi sus pus olursa ne olacak bu güzel vatanımızın hali... Kimse kendisini dinlemiyecekse... Bugün dönüp Cumhurbaşkanıyken yaptıkları hataları dürüstce toplumla paylaşmaktır. Yoksa ben tasarruf yaptım. Ödeneklerimi arttırdım. Hazineye geri yolladım. diye övünüyorsa bence bu bir hata bakın toplum...Toplum ödeneğini aşan, yeni ödenek istiyeni destekliyor.(Bunu tabi bende desteklemiyorum.) Hata Başkakan Ecevit'te TBMM'den bir Cumhurbaşkanı çıkartamayıp, Dışarıdan evi ile işleri arasında ve ortada da mahkeme dosyalarından başka yaşamı olmıyan a sosyal bir kişiyi Cumhurbaşkanı yaparsan olacağı budur. Yoksa dürüstlüğüne kimsenin bir şey dediği yok... Ancak iş dürüstlükle bitmiyor. Mücadele adamı olmak lazım... Bu da ülkemizde bir tek liderde vardı...O kişide Atatürk'tür. Bu iş Anıtkabir'de toplanmaklada olmuyor. Mücadeleci bir lidere bu ülkenin acil bir ihtiyaci vardır. Öncelikle yeni bir çağdaş, demokratik Siyasi Parti ve Seçim Yasalarına insanın suya ihtiyacı gibi vatan sathının gereksinmesi vardır.Sevgi ve saygılarımla...
    Tarih: 18 Aralık 2012 21:40 Ekleyen:
  • dikkat dikkat
    bu  bir ihtarnamedir !

bölgemizde  bazı müesseselerin kendi bahçelerinde bulunan ağaçlara  uyguladıkları işıklandırma  etkileşim yaptığı ve örmek teşkil ettiği  tarafımızca  izlendikce

bu duyuru çaba gönüllülerinden bir gurup tarafından özetle kaleme alınmıştır

şçyle ki , canlı ağaçların  dallarına yapılan aydınlatma led aydınlatması bile olsa bu kadar kuvvetli bir ışıg kümesinin  ağaçların  biyolojik yapısına zarar vereceği ayrıca  ısınan  lambaların ve  duyların canlı ağaçları  aydınlatmaktan daha ziyade kavurduğu açıkca ortadadır

Tarih: 18 Aralık 2012 21:38 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!