Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ada aşıkları
    aşıkları bekleyen ada

'öc alanla lise yıllarımızda beraber namaza giderdik'
    Tarih: 19 Aralık 2012 21:18 Ekleyen:
  • Dün akşam yola çıkmadan cayyolum.com'a girdim ve Ümitköy köprüsünün oradaki kargaşayı öğrendim. Kızılaydan dönüşte beştepeler yönünden aşti bulvarını kullanarak geldim. Trafiğe tıkanmaya kapılmadım. Sitenizi kutluyorum. Özellikle de muhabiriniz Mehmet Gürer'e teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız...
    Tarih: 19 Aralık 2012 19:28 Ekleyen:
  • Mehmet Gürer arkadaşı kutluyorum. Dün servis şöferinin cinliği sayesinde yolda kalmadık. Arka yoldan eylemin yapıldığı yeri gördük. Biz şahsen kaza sandık, çünkü halkın eylem koyabileceğine inanamadık. Ama akşam evimizde cayyolum.com'a bakınca gerçeği öğrendim. Mehmet Gürer arkadaşım bu olayı nasıl gördün ve oraya nasıl ulaştın şaşılacak bir şey. Olaya mı sen gidiyorsun. olay mı sana geliyor anlayamadım. Ama bir gerçek var ki bu yıl yerel basın ödülü varsa sana verilmeli.
    Tarih: 19 Aralık 2012 19:23 Ekleyen:
  • insanlar gerçekten çıldırmş

şirinceye  gidiş - dönüş bileti alanlarmı
    ararsınız

kıyamet gününe özel kıyamet sigortası yaptıranmı arasınız

öteki dünyada da ne olur ne olmaz diye şimdiden bu dünyada kredi çekip
    nasıl olsa kıyamet kopacak şu paracıkları bi güzel yiyeyim diyenmi aramazsınız

Tarih: 19 Aralık 2012 19:21 Ekleyen:
  • esas ve esastan kıyam -et

belkide beklenenin tam aksine
    insan oğluna foton çağı hatıına  ölümsüzlük mesajının verilmesi olursa
    işte en böyyül kıyamet o zaman kopacak olmazmı !!

düşünün bi , insan oğlu o zaman gelecek  bin yaşına kadar  yaklaşak ömrü içinde aynalardaki buruşmuş siluitne katlanmayacak sürdüğü kremler cildini geremeyecek  vs vs ...
    Tarih: 19 Aralık 2012 19:21 Ekleyen:
  • jurnal nasıl yapılır  !

eskişehir yoluna konulan 'bıraılan' eylemin arkasından çayyolunun  beş yıldızlı  villalarında yaşam süren
    sosyal demokrat patroniceler çiktı  !

büyük şehir  böyle bir açıklama yapmadan biz işgüzarlık yapalım dedik

çokmu dedik
    Tarih: 19 Aralık 2012 19:20 Ekleyen:
  • KGS - HGS KARMAŞASI

Elimde bakiye yüklü KGS Kartı var.Kartın kullanma süresi yıl sonunda doluyor.Yerine PTT gişelerinde de satılan  HGS Kartı geliyor. Yeni kartı almak ve mevcut  bakiyeyi bu karta aktattırmak için PTT Şubesine başvurduk .Aldığımız cevapta; HGS kartını satın alabileceğimizi, ancak KGS ' deki bakiyenin yeni karta aktaramadıklarını ve bu konuda kendilerine yetki verilmediği bildirildi. Bakiye aktarımı için  otobanlardaki gişelere gitmemiz gerekiyormuş.Evimin bulunduğu yerle en yakın otoban gişesi arasındaki mesafe yaklaşık 60 Km. Gidiş- geliş eder 120 Km. Bu yolu ben neden gitmek zorunda kalıyorum? PTT, HGS Kartınının satışını yapabiliyorsa, neden eski karttaki bakiyeyi yeni karta  aktarım yapmaz/yapamaz? Neden PTT'ye bu yetki verilmez ve vatandaşa "şeytan azapta gerek " muamelesi yapılır?
    Tarih: 19 Aralık 2012 19:20 Ekleyen:
  • melekler erkekmiydi dişimiydi

millet memrekette kıyamet kopcakmı kopmayacakmıyı tartışa dursun

bazı cayyolu sitelerinde ise
    bedeb bizm blog iyi süslenmemiş sizin  blok iyi süslenmiş
    in  tartışmaları yapılıyor

tabiki  sözüm ona yöneticinin bloku daha iyi süslenecek
    site görevlilerine emir iç işleri bakanından gelmiş.
    Tarih: 19 Aralık 2012 19:19 Ekleyen:

•      BEN BU YAŞIMDA  BİLE ATATÜRK' ÜN  ASKERİYİM !

Sözde ana muhalefet partisi  CHP' nin bir sayın Parti Meclisi Üyesi,Atatürk'ün askerleri yerine.Atatürk'ün yurttaşları demek gerektiğini söylemiş.Sanki bu ülkede başka iş kalmamış da bunu deyivermiş.Eğer bu parti kararı ise,Yazıklar olsun CHP. Yazıklar olsun sana ey Kemal Kılıçdaroğlu.Ben Atatürk'ün Cumhuriyeti ve onun ilkeleri için her zaman Atatürk ilkelerinin emrindeyim,koruyucusuyum ve Atatürk'ün Manevi şahsında O'nun askeriyim.Büıün Türk Ulusu gibi.Ve Kendilerini Bu milletin vekili sayan ey CHP Milletvekilleri.Sayın Başbakan haklı.Siz Muhalefet bile olamadınız.Bu sözüm birkaç CHP'li için reçerli değil.
  • EMEKÇİ KADINLAR POSTA KOYDU YOL KESTİ!

Eskişehir yolunda ulaşım felç oldu. Büyükşehir Belediyesinden yetkililer gelene kadar eyleme devam ettiler.

Çayyolu/Ümitköy hattı ile sincan, etimesgut hattında işi ile evi arasında mekik dokuyan 3 kuruş maaşa talim eden Emekçi Kadınlarımız sonunda dayanamyıp isyan ettiler.

Dün gece saat:18.00 de işten çıktıktan sonra Ümitköy Köprüsünde durakta Belediye otobüsü bekleyenler Kızılay istikametinden full dolu gelen Belediye otobüleri ve yetersiz ulaşım sorununa çözüm bulamadıkları için kendi eylemlerini ortaya koydular.

Köprüden otobüs durağına gelen kim varsa ana yola inerek Eskişehir yolu istikametinde yolu tek taraflı keserek bu durumu protesto etmişler 2 saat süre ile kapanan yolun bir ucu Kızılay'a kadar dayanmıştır.

Polislerin ikna çabaları bile yetersiz kalmış yoldan bir tane aracı bile ilerletmemişlerdir.

Yolun kapalı olması takviye polis güçlerinin gelmesini önlemiş eylem 2 saat sürmüştür.

Vatandaşlar aralarında Makarnaya oy verenler şimdi bu soğuklardaki halimizi görsünler! biz kime oy vermişiz diye söylenmişler, yeteri kadar otobüs istemişlerdir.

Ayrıca Sabah ve akşam iş saatlerinde Sincan/Etimesgut/Bağlıca'dan  gelecek bir otobüsün Ümitköy/Çayyolu arasına RİNG seferi yapmasını isteyerek bir anlamda işi bilmeyen Belediye Ulaşım dairesine teklifte bulunmuşlardır.

Eylem kavgasız gürültüsüz sone ermiştir.

Ancak Olay yerinde cayyolum.com ve Çayyolu Haber Bülteninden başka haberci olmadığından olay basında fazlasıyla yer bulmamış ses getirememiştir.
    Mehmet G./cayyolum.com
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!