merhaba,
Temmuz 2005 te türkkonut a taşındık. Çayyolunda uturan bir arkadaşımdan sitenin adresini öğrendim. O günden beri günlük yaptığım işler arasında sitenizi izlemek var. Yeni gelmiş biri olarak o kadar çok işime yaradı ki ! Ellerinize sağlık. Bir ricam var. haritanıza türkkonutu da eklerseniz kendimizi daha çayyolu sakini hissedeceğiz. Şimdiden teşekkürler
Merhaba Çayyolu sakinleri;
Öncelikle cayyolum.com site sahibi ve site yöneticisine sonsuz teşekkürler. Gerçekten yaptıkları işi tam ve bilinçli bir şekilde yapıyorlar. Şu an Ata parkta yapılan şenliği haber olarak verdiler, ama geniş yer vermediler, yakışanı yaptılar. Okulların açıldığı şu günde böyle bir şenliğin çocuklarımız üzerinde ters etki yaptığı apaçık ortada. Şenlik Kültürel ve eylenceli olur, dev ekranda maç izletmek şenlik değildir.
Ata Park civarındaki Tuskoop, yeşil ada, gözdeevler, oyak5 ve oyak8 siteleri bu gürültüye katlanmak zorunda değil. Bu şenliği hazırlayan ve katkıda bulunan herkeze biraz duyarlılık ve biraz özen diliyorum. Cayyolum.com sitesi, sizden her konuda faydalanıyorum ama bir hafta süren bu gürültüye sizler nasıl engel olamadınız şaşıyorum. Hepinizi duyarlı olmaya çağırıyorum.
Tarih: 01 Ekim 2005 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Merhaba!sesimizi bu siteden başka duyan yok.Gözümüze baka baka yeni yapılan asfaltımız bugün EDAŞ tarafından kazılıyor(10.cadde)yazık değil mi bu paralara bunların birbirinden haberi mi yok yoksa bu millete zarar vererek mi kar edip bölüşüyorlar?
Tarih: 01 Ekim 2005 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
2 KATLI HALK OTOBÜSÜ SAHİPLERİNE ÖNERİ
* Oturacak kişi sayısını biraz daha artırmak için mevcut koltukların oturma yerlerini 15 cm yapın.
* Merdiven boşluğuna da koltuk koyun.Merdivenleri dışarıdan portatif yapın
* Orta koridorlara seyyar iskemle koyarak daha çok oturan yolcu edebilirsiniz.(Nasıl olsa denetçiler sadece ayaktaki yolculara bakıyorlar, otobüsün diğer fiziki durumuna bakmıyorlar)
Hadi bakalım kolay gelsin....
Tarih: 30 Eylül 2005 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU SEMT BİRİMİNİN GÖREVİ NEDİR?
Çayyolunda her geçen gün yeni güzellikler yaşıyoruz. Ancak bu güzelliklerin yanı sıra iyi olmayan şeylerede şahit oluyoruz.
Yolların kazılması...Çöplerin toplanmaması.Daha önce bu sitede yine yazılmıştı.Çayyolu Semt biriminin görevinin içerisinde ÇAYYOLU içerisindeki güzelleştirmeye aykırı işleri tesbit ederek, müdahale etmek yokmu?Sahipsiz mi burası.Her gün yollarda bir yerler kazılıyor.Kazanlar eğer vicdan sahibi olsalar işlerini düzgün bir şekilde yaparlar.Ama nerde...
Nasıl olsa kimse ilgilenmiyor.Kaz yolu kimse hesap sormasın.
Beyler!.....
Kazdığınız o yollarda hepimizin hakkı var.Rastgele yerleri kazıp durmayın lütfen.
Semt birimi görevlileri.... Sizde bir zahmet sorumlu olduğunuz alanda en azından haftada bir dolaşın.Dolaşın ki yapılan yanlışklıkları görün ve müdahale edin.
Teşekkür ederim.
ŞU AN ATA PARKTAKİ ÇOK HOŞ ŞENLİK HAKKINDA HİÇ BİR YAZINIZ ÇOK....NEDEN ACABA? ÇAYYOLUNU İLGİLENDİREN BİR SİTE OLDUĞUNUZA GÖRE HER BİLGİYİ DE VERMELİSİNİZ....
Merhaba , Biz dershane olarak 10 yıldır ümitköy halkına hizmet veriyoruz. Bu yörenin halkına yaraşır bir site kurduğunuz için hepinizi tebrik ederiz. Başarılarınızın devamını dileriz . ÖZEL BİLİMÇAĞI DERSHANESİ
Tarih: 28 Eylül 2005 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Gazililer sitesinde oturmaya başladım. Çayyolu gerçekten güzel, oturduğum site de güzel. Ancak ulaşım şu an zor, henüz toplu taşım aracı ya da servis imkanı yok. Bunların zamanla olacağını biliyorum ama bir an önce orada da oturan 60 aileye bu hizmetlerin iletilmesini bekliyorum. Bu hizmetleri çabuklaştırmak için yapabileceğim bir şey var mı?
Tarih: 27 Eylül 2005 00:00 Ekleyen: ÖzdenACAR Beğenme: 0
herkese içten merhaba
içimden geldi bu siteye emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum..
hoşçakalın..
Tarih: 26 Eylül 2005 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
öncelikle böyle bir site oluşturduğunuz ve bizlerin sesi olduğunuz için teşekkürler.benim tek sıkıntım trafik denetimlerinin yetersiz olması.özellik ehliyetsiz araba kullanmanın serbest ilan edilmiş olduğunu düşünen gençlerin bilinçsizce ve trafik kuralarına uymadan araba kullanmaları ve özellikle sokak aralarında sürat yapmaları beni tedirgin etmektedir.yeşil otbüslerde özellikle muavinlerin semtimize girdikten sonra şöför koltuğuna oturması ,özellikle su dağıtım araçlarının fazla hız yapması tehlike yaratmaktadır.bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Tarih: 22 Eylül 2005 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0