Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• BU KADAR DA OLMAZ!........
    Binbir güçlüklerle 50.nci caddenin asfaltı yeni döküldü ama TEDAŞ yetkilileri her zaman ki gibi alışılmış davranış tarzıyla dökülen asfaltı kazıyarak yolun ESİŞEHİR istikametinden girişte  ulaşıma kapattı.
    Bu işler neden hep bu tarz da yapılıyor. Şirket kuralı mı bu?. Asfalt dökülmeden önce neden yapılmaz altyapı hizmetleri?.Böyle koordinesizlik olurmu?..

Hem bizlerin vergisi, hem devletin bütçesi boş yere, göz göre göre heba oluyor.
    Lütfen buna bir DUR!.... deyin....
    Tarih: 02 Ocak 2006 00:00 Ekleyen:
  • Merhaba!Tüm ÇAYYOLU na ve bizler için emek harcayan ÇAP a ve ÇAYYOLUM.COM ailesine mutlu yıllar diliyorum.
    Tarih: 31 Aralık 2005 00:00 Ekleyen:
  • Sn. K.Gürsel Hazar ın gönderdiği posta için yürekten tesekkür ediyorum. Bu posta bize
    bu semtte oturan insanımızın ne kadar bilinçli ve seviyeli oldugunu gösteriyor. Bu
    yöre halkı iyinin ne olduğunu biliyor. Ama nasıl olsa hiç birşey degiştiremem
    düşüncesiyle susuyor. Sayın yetkililer bu postaya kulak verin bu halka artık sadece
    asfalt dökmek yetmiyor.Teskkürler...
    Tarih: 30 Aralık 2005 00:00 Ekleyen:
  • TEDAŞ YETKİLİLERİNİN DİKKATİNE
    Büyükşehir belediyesinin binbir güçlükle dökmüş olduğu yaşamkent mah.50 cadde asfaltı yüklenicinin temiz çalışmaması neticesinde çamur, taş ve moloz artıkları içerisindedir.
    Lütfeni verdiğiniz işi kontrol edin. Yapılanı bozmaya hiç bir şekilde hakkınız yok.
    Burada araçların kayması sonucunda meydana gelebilecek kazadan direkt olarak sizler sorumlu tutulacaksınız.
    Bilgilerinize.
  • Sn.Osman Bey,
    cayyolu.com olarak çalışmalara maddi desteğin nereden geldiğini soruyorsunuz.Ben site admini ve yöneticisi değilim.Ancak girdiğiniz site içeriğini iyice okursanız desteğin nereden geldiğini, ne özverilerle bu sitenin yayın hayatını devam ettirdiğiniz ve de ne kadar güçlü olduğunu anlayacaksınız.
    Size tavsiyem sabah gazetesi ankarayı okuyun burada yazılanları orada görmeniz mümkün.Gazetecilik  ilkesi gereği araştırmacı ve sonuca gitmenin en iyi yöntemi budur.
    Bilgilerinize
  • 2006 yılında
    Çayyolunun tüm sorunların(Altyapı, elektrik, su, ptt, doğalgaz ve de ADSL) yetkililerce bir an önce halledilerek, dertlerinin sona ermesini, ANKARA nın nadide ilçelerinin içerisinde yerini almasını ve yaşayan tüm insanlara Mutlu huzurlu ve sağlıklı nice günler dilerim.
  • bu çalışmalarınızın maddi kaynağını nerden buluyorsunuz
    Tarih: 29 Aralık 2005 00:00 Ekleyen:
  • Konutkent 2 nin yakınında bulunan Park Caddesinin Atabilge Sitesi de dahil olmak üzere, Petunya Sitesi, ElitPark Sitesi, Çayyolu Rönasans Evleri ve halihazırda devam eden inşaatların yoğun bir şekilde bulundağu bu caddenin Atabilge Sitesinden sonraki kısmında asvalt çalışması, kaldırım çalışması ve cadde aydınlatması ne zaman yapılacak merak ediyorum. Daha da önemlisi bu Park Caddesine Ümitköy Otobüsleri ne zaman girecek.
    Tarih: 26 Aralık 2005 00:00 Ekleyen: AdnanAtar
  • DÜZELTME...  LÜTFEN...
    Atapark yanında bulunan trafik lambalarında bekleme süreleri çok uzun.Burası kızılay meydanı değil.
    Süre uzun olunca hiç kimse uymuyor lambalara.Denetim de yok tabiki.
    Lütfen burada bulunan lambalardaki bekleme sürelerini biraz kısaltın ve her kes uysun.
    Tarih: 22 Aralık 2005 00:00 Ekleyen:
  • Merhaba!Güzel şeyler yazmak istiyorum ama olmuyor bir türlü.Şu 10. caddeyle 8.caddenin kesiştiği yerde yap-boz usulü kavşak yapmaya çalışanlar kimlerdir bilen biri açıklasın Allah rızası için...Yeni yol açıldı bitti asfaltlandı.IRMAKKENT e giriş unutuldu(!) yeniden kazıldı saçma sapan ve anlık taş dizimleriyle harika(!)bir dönel kavşak yapıldı.10,cadde başındaki ALBA apt.manının garaj çıkışı yola sıfır.Ya bu yol yapımı bu kadar hafife alınır mı?SiZDEN RİCAM NE OLUR BİRİLERİNE SORALIM BUNLARI...
    Tarih: 21 Aralık 2005 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!