Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• TEŞEKKÜR VE RİCA...!
    TEDAŞ A(BEDAŞ) 50 caddenin direklerini aydınlattığı için teşekkür ederim.Umarım bu semtin link hattınıda bu direklerin hattından verdiniz ve bir daha sık sık elektrik kesilmez.
    Yanlız bir konu var.ESKİŞEHİR yolundan 50.caddeye girişte taşeronun(ya da personelinizin) kazdığı çukur yerlere asfalt dökülmesi gerekiyor.Umarım bu konuda duyarlı olursunuz.
    Teşekkürler
    Tarih: 19 Ocak 2006 00:00 Ekleyen:
  • TEŞEKKÜR
    Çayyolu platformuna, tüketici haklarını koruma derneğine, ve diğer kuruluşlara, cayyolum.com yöneticisi, usta ve cesur gazeteci Engin bey e yapmış olduğu başarılı çalışmalarından ve ÇAYYOLU na katkılarından dolayı çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Her daim yolunuz açık olsun
    Tarih: 19 Ocak 2006 00:00 Ekleyen:
  • bugun arabamı galleria nın otoparkına parketmiştim arabaya geri döndüğümde arka sağ tampona dayalı bir araç vardı aracımın tamponu tamamen çökmüş çarpan araç arabama dayalı vaziyette duruyordu telaşla aracın yanına gittim ancak çarpan aracın sahibi oldukça yaşlı bir beydi ve çarptığından bile haberdar değildi hala o kadar geniş alanda arbasını çıkarmaya uğraşıyordu kendisine kibarca ne yaptığını farkettirmeye çalışsamda beni dinlemek bir yana arabadan inme zahmetinde bile bulunmadı sizin arabanızın tamponu daha önceden çarpılmış gibi anlamsız sözlerde bulundu beyefendi görmüyormusunuz diyorum ilgilenmiyor bile. ben hayatımda böyle birşey görmedim yaşamadım yani anlamıyorum kimseyi  yaşlı diye iyi araç kullanamıyor refleksleri zayıflamış diye eleştiremem fakat  bütün bu olanlara bir anlam veremiyorum açıkça söylemek gerekirse beyefendinin durumuna o kadar üzüldüm ki  olayı güvenlik birimlerine bile aktarmadım ancak lütfen çok dikkatli araç kullanalım bu olay seyir halindeykende olabilir
    Tarih: 16 Ocak 2006 00:00 Ekleyen:
  • Sayın Filiz hanımefendi . Yazımı dikkatle okusaydınız kavşaktaki sinyalizasyonu sökün demiyorum. Yazım şöyle idi (Eğer sayaç problemi varsa daha ilerideki Atapark ışıklarındaki gereksiz sayaçlar kullanılabilir. ) dedim. Bu ilgililer için eğer ellerinde sayaç yok ise kısa vadeli çözüm önerisiydi. Sayaç ; kırmızı/yeşil ışığın yanacağı zamanı gösterir bir göstergedir. Geriye doğru işler.
    Tarih: 14 Ocak 2006 00:00 Ekleyen:
  • yaşamkent mahallesi mesa yoncadan aşağı doğru inebilirseniz çünkü elektrik direği yani aydınlatma yok,asfalt yook karanlık ve çamur çok.bizler yeni anadolu sitesinde oturuyoruz.ama mesa yoncadan geçen otobüs ve dolmuşa gidebilmemiz gerçekten çok zor.yarı belimize kadar çamura batıyoruz.akşam okuldan ve işten dönenler karanlıktan dolayı birinin karşılaması gerekiyor.asfalt olana kadar çakıltaşı olamazmı bu kadar mı zor.asfalt ve aydınlatma istiyoruz.
    Tarih: 11 Ocak 2006 00:00 Ekleyen:
  • sayın Tayfun Özdemir beyefendi siz atapark kavşağı sizin için önemsiz olabilir ama bu semtte oturan insanlar için çok önemli sizde allah vermesin bir kaza yapsaydınız buranın ne kadar gerkli bir yer olduğunu görürdünüz. her gün en az üç dört kaza oluyor insanlar pizzacılar çiğneniyor gelin arabaları çarpışıyor benim için insan canı çok önemli varın buranın ne kadar gerkli gerksiz olduğunu değerli halkımız versin
    Tarih: 08 Ocak 2006 00:00 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU ve ÜMİTKÖY SAKİNLERİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLAR . ESENLİKLER DİLERİM
    Tarih: 06 Ocak 2006 00:00 Ekleyen:
  • Dizel aracıma benlioğlu petrol (opet)den aldığım mazot dondu ve yakıt filtresi 90 ytl karşılığında tofaş tarafından değiştirildi ve yakıt hatası olduğuna dair rapor verildi. Eşim ve kayın pederim aldıkları rapor ve fatura ile yakıt güvence sistemi kapsamında(Tofaş ve opet arasındaki anlaşmaya göre yakıt kaynaklı sorunlar karşılanıyor) benlioğlu petrole gidiyorlar ve buranın sahibi ve iki oğlu tarafından dövülmekten beter ediliyorlar. karşılarındaki bir bayan, mağdur ve üstelik müşteri olduğu halde son derece terbiyesizce ve kaba hareketlerle azarlıyorlar, istasyondan kovuyorlar. Eşim ağlayarak oradan ayrılıyor. Şikayetimizi İstanbuldaki merkeze yaptık ve uyarı cezası vereceklerini söylediler. Ancak ben yine de bu tür insanların güzel çayyolumuza yakışmadığını düşünüyorum ve durumu tüm çayyolu sakinlarinin bilmesini istiyorum. Ayrıca bu insanların ilk vukuatının da bu olmadığını genel merkezden öğrendik. Lütfen duyarlı davranın ve hak edenlere hak ettiği muameleyi gösterin. Saygılarımla
    Tarih: 05 Ocak 2006 00:00 Ekleyen: BARIŞKARABULUT
  • Anlayamadım.....
    Belkide beklemek, görmek lazım. Bypass yoluna bağlanan köyden çıkışta sağ tarafta kalan gece ışıklanmış çift yönlü yeni yapılan yol kime hizmet edecek. Aklıma gelenler şöyle :
    1. Angora veya Çayyolu-2 den gelenlerin Ankaraya gitmeleri için.
    2. Çayyolundan çıkarken; aklına Angoraya veya Çayyolu-2 ye veya Beytepeye gitmek isteyenler için. Bunlar mantıklı !
    Acaba : Ankaradan gelen ve Bulvara girmeden, pypass yardımıyla trafiğe takılmadan Angoraya, Çayyolu-2 ye gidecekler ne yapacak? Söz konusu yola geçiş verilmemiş....yol sağa kavisli. Biraz daha bekleyelim......bakalım ne olur?
    Tarih: 03 Ocak 2006 00:00 Ekleyen:
  • Sayın Hayvanseverler ve Derneği Yetkilileri;

Yaşamkent mahallesinde sokaklarda başı boş gezen köpeklere lütfen sahip çıkın. Hayvanları lafta sevmek olmaz. Sizler birer hayvansever olarak birer tane alın ve evinizde besleyiniz.En büyük hayrı yapmış olursunuz.
    Hem de...Sizlerin sayesinde sokaklarda özgürce dolaşarak insanlara saldırıp, onları yaralamaktan hoşlanan bu zararlı hayvanların emellerini engellemiş olursunuz.

Yeter artık bu sokak köpeklerinin saldırılarına maruz kaldığımız.Lütfen bu işe bir son verin ve görevinizin gereklerini yaparak, tüm sokak köpeklerini toplayınız.

Siz duyarsız kalıyorsanız, bırakın  Belediye yetkilileri müdahale etsin.
    Tarih: 02 Ocak 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!