50.yol otobüsü 4 sabah gelmedi şikayetimi bildirdim ama nafile
Tarih: 01 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAPA, cayyolum çalışanlarına ve tüm ÜMİTKÖY sakinlerine her konuda duyarlı olabilmelerinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Benim özellikle de otomobili olan tüm araç sahiplerine acizane bir uyarım olacak. Lütfen ÜMİTKÖY 31.caddeki büfenin bulunduğu bölgedeki AYDINLATMALARA (DİREKLERE) DİKKAT EDİNİZ! Bu bölgedeki aydınlatma direklerinden bir tanesi caddenin neredeyse tam ortasında bir tehlike arz etmektedir. İşin en garip kısmı ise bu yoldan geçen araç sahiplerinin bu direği dikkate almadan geçmesidir. Gece geç saatlerde bu yoldan geçen araç sahipleri lütfen DİKKAT etsinler! Umarım gerekli kişi ve kuruluşlar da kendi paylarına düşen görevleri her zaman olduğu gibi :) yerine getirirler ve bu tehlikeyi en kısa zamanda düzeltirler. YÜREĞİNİZDEKİ UMUDUN VE ÇALIŞMA AZMİNİN HİÇBİR ZAMAN SÖNMEMESİ DİLEKLERİMLE...
Sevgi ve Saygılarımla...
ÇABA platformu sayesinde tüm sorunlarımız çözülüyor.şimdi sıra HASTANE de. Evet yanlış okumadınız.Çok önemli bir konu.Hepimizin sağlığı için elzem bir konu.Salih beyin, bu konuda daha önce çalışmalar yaptığını duymuştum.Sağolsun sayesinde sağlık ocakları faaliyetine devam ediyor.Ama ihtiyacı tam karşılayamıyor.Şimdi de hastane işine el atsa çok seviniriz değilmi arkadaşlar
Tarih: 31 Ocak 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
sitenizi çok sevdim bu görei üstlendiniz için çok teşekkür ederim
Tarih: 30 Ocak 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
yaşamkent harput sitesi hakkında bilginiz var mı? teşekkür ederim
Tarih: 26 Ocak 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
BASI BOS SOKAK KOPEKLERI;
BENIM SIKAYETIM KONUTKENT 2 SITESI GIRISI,ATAPARK GIRISI VE CIVARDA DOLASAN BASI BOS SOKAK KOPEKLERI ILE ILGILI.HAYVAN HAKLARI INSAN HAKLARININ ONUNE GECMIS DURUMDA, SABAH SERVIS BEKLEYEMIYORUZ,GECE SOKAGA CIKAMIYORUZ EVE DONERKEN GUVENLIK GOREVLILERI ESLIK EDIYOR,KOPEKLER SURU HALINDE DOLASIYOR,GUVENLI OLMASI NEDENI ILE SITEDE OTURUYORUZ ANCAK KOPEKLERIN SALDIRILARINA HER AN MARUZ KALABILIRIZ VE BU NASIL BIR HAYVAN HAKKIDIR KOPEKLER SOKAKLARDA SEFIL,BASI BOS INSANLAR TEDIRGIN SOKAGA CIKAMIYOR.MEDENIYETE TERS OLAN SOZDE HAYVANSEVERLIK BIR COK KISIYI CANINDAN BEZDIRDI.BU KONUYA ACIL ONLEM ALINMASINI BEN,AILEM VE ARKADASLARIM TALEP EDİYORUZ.KONU ILE ILGILI YARDIMCI OLMANIZI TEMENNI EDIYORUZ.SAYGILAR.
Tarih: 26 Ocak 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Yenimahalle Belediyesi Kar ile mücadelede sınıfta kaldı. Kar yağmadan önce Belediyemiz yeni aldığı araçları ile şovunu yaptı. Kar yağmadan önceki gece bir adet kar temizleme aracı semt biriminin önünde beklyordu. Ben buradayım diyordu. Kar yağdı caddelerin durumu sabah işe gitme saatlerinde felaketti. Sonradan temizlemişsin neye yarar. Diyorlarsa ki sokaklara çıkmayın ey vatandaşlar sanırım kendileri de buna uydular.
Tarih: 25 Ocak 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Sitenizde sağlıkla ilgili isim ,adres yeterli değil (sağlık ocagı bile harita üzerinde karine ile seçiliyor, a Klinik sponsor sanırım onla ilğili geniş detay dışında) fihrist te dahil her hangi bir sağlık ocağı, kliniği, merkezi yeri , adresi bulamamam site nin eksik bir yönü gibime geldi.
Tarih: 24 Ocak 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolunda bir hastane olmaması ne büyük eksiklik.özel veya devlet hastanesi.acil hastalıklar için çok büyük risk.atatürk hastanesinin yolu dolaşımlı.
Tarih: 24 Ocak 2006 00:00 Ekleyen: ELİFTUNCEL Beğenme: 0
Necati Yıldız adlı şahıs, Galeria önünde hergün otobüs beklediğini, o sırada gelip geçer özel araçların beklemekte olan öğrencileri bile almadıklarını yazmış. Haklıdır. Yalnız ben de hergün oradan geçiyorum. El kaldıran göremiyorum. El kaldırılsın ki sürücüler de beklemekte olan insanlara yardımcı olabilsin. Birbirimize güvenelim.
Tarih: 20 Ocak 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0