Bası bos sokak kopekleri ile ilgili sıkıntılarımızı dile getirmeme ragmen hic bir cozum bulunmuyor sabahları ya da is donusunde suru halinde 4-5 tane kangal kopegıne mutlaka rastlıyorum, hem köpekler hem de bizler için hic uygun degil, bu hayvanların yerinin sokaklar olmadıgını düsünüyorum, hem güvenli degil hem de medeni degil, lütfen bu konuyla ilgilenilmesini rica ediyorum! bu sorunun cözülmez bir hal alması da düsündürücü!
Tarih: 15 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu da kıpkı batıkent gibi ilçe olmayı hak eden bir yerdir. ama siyasilerimiz bu konuya niye ilgisizler bilmiyorum. geçen haftalarda çayypluna Murat KARAYALÇIN geldi ve bizim sorunlarımız dinledi fikirlerini bizimle paylaştı. bu gün de SHPli milletvekilleri meclise öneri sundular. bizimle yakınen ilgilenen SHP ye ve genel başkanları Sn. KARAYALÇINa minnettarım.
Tarih: 14 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu da kıpkı batıkent gibi ilçe olmayı hak eden bir yerdir. ama siyasilerimiz bu konuya niye ilgisizler bilmiyorum. geçen haftalarda çayypluna Murat KARAYALÇIN geldi ve bizim sorunlarımız dinledi fikirlerini bizimle paylaştı. bu gün de SHPli milletvekilleri meclise öneri sundular. bizimle yakınen ilgilenen SHP ye ve genel başkanları Sn. KARAYALÇINa minnettarım. hadi AKP istemiyor anlıyorumda CHP niye bu konuyla hiç ilgilenmiyor bilemiyorum. ama bizi şimdi unutanlarıda biz seçimlerde unutacağız bu böyle bilinmelidir.
Tarih: 14 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolum.cım sıtesı altında bır forum bolumu acsanız cok ıyı olacak hemp cayyolu hemde sıte ııcın yararlı bılgıler ıstekler sorunlar dıle getırılebıılır dıye dusunuyorum.
Tarih: 12 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın TEDAŞ yetkilileri,
Daha öncede burada konu ile ilgili hususlar yazılmıştı.Yazılanlar ne yazık ki gerçek oldu.Eskişehir yolundan 50 caddeye girişte açılan kablo kanalları tam olarak kapatılmadığı ve yağan ker, yağmur sebebiyle çökmesi sonucunda dün bir servis aracı bu çukura düştü.bilmiyorum yaralanan varmı. lütfen taşeronun yada personelinizin burada yapmış olduğu çalışmaları takip edin.Kış şartları diye bir bahane olmaz.İstenildiğinde kışın bile asfalt dökülüyor.daha müessif bir olaya sebep vermemek için açılan çukurun bir an önce kapatılması gerekiyor.Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden size teşekkür ederim.
Tarih: 09 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar biraz geç oldu ama geçen hafta kar yağdığında yollar buz tutmasın diye B.belediyesi tarafından gece görevlendirilen tuzlama ekibine o soğuk havada kürekle yollara (50 cad) tuz serpen arkadaşıma çok teşekkür ederim.
sağolsun, varolsun.
Tarih: 07 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
UKOME kararı gereği yaşamkent mah.50 caddeye hat uzatan ümitköy-ulus dolmuşları her nedense akşam 20.00 den sonra 50 caddeye gelme nezaketini göstermiyorlar.ataşahirin altından dönüyorlar.akşam zabıtanın kontrolu yok diye bunu yapıyorlar herhalde:)
Tarih: 06 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu köyünün içinde hepimizce malum 4-5 katlı atıl durumda bekleyen tuğlaları kırık
beton kirişleri görünen ve şu anda Belediye başkanlarına övgü pankartlarına sırtını veren bir bina bütün çirkinliği ile duruyor. Bu çirkin binayı görmekten bıktık.
Tarih: 06 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Oyak 4 otobüsleri de çoğu zaman Oyak 4 e çıkmıyor. Ve maalesef hergün 1 kilometre iniyoruz 1 kilometre çıkıyoruz. Yaz kış demeden çoluk çocuk köpek saldırısına uğrayarak. Ama biz dalga geçilmeye alıştık. 50.yıl siz de alışın. Belediye bu semti ve halkını sevmiyor. Bu kadar basit.
Tarih: 02 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
50.cadde otobüsleri SABAHLARI GELMİYOR.hava soğuk otobüs yok.dün sabah mesa yonca evlerin önünde birçok kişi saatlerce donarak bekledik ve işimize geç kaldık üstelik yol kardan temizlenmiş ve açıktı zaten kızılaya sadece saatte bir gelen otobüs var lütfen ilgili kişiler ilgilenirse seviniriz.
Tarih: 01 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0