Ümitköy den baypas yolu kullanılarak nasıl İncek yoluna devam edebilirim. Bunu bir bilen varsa bilgilendirsin. Sevinirim.
Tarih: 23 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Okan uzun...8.cadde uzernde yarıs yapılıo dıye genelleme sunmussunuz..bence bunu genellemeyın arabasının dıs goruntusu guzl olup dolasan kısıler yarıslarla uzaktan yakından ılıgsı olmayan kısılerınde agızı yanıoo bu ısten.bence gencen hafta yapılan trafık uyugulaması gerecekten gereksızdı...tamamen govde gosterısıydı..
Tarih: 23 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
kermes sitesinde oturuyorum.2 günden beri sokak lambaları yanmıyor?acaba bir hırsızlık olayı olmadan arıza giderilemez mi?sitemiz ve civarındaki sokaklar zifiri karanlık.adam kaldırsanız kimsenin ruhu duymaz.ilğililerin bilgisine
Tarih: 23 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: ömerTUTUMLU Beğenme: 0
Angora Evlerinden inen Konutkent-2 ile Alacaatlı Köyü istikametini ve Makromarket önünden gelen yolu birleştiren dört yol ağzına (Uludağ Keb. mevkii) acaba ne zaman trafik lambaları konulacak?Sık sık kazalar olmakta....
Merhabalar,
- sitenizin güncellenmesinde biraz yavaşlama var sanıyorum, aman bir rahatlama olmasın, daha yapılacak çok şey var.
- bir kaç gündür Uludağ Kebapçısı karşısında iki büyük tır park halinde bekliyor.Park ettiği yer de Turkkonut VE Alacatlı mevkinde oturan kişilerin arabalarını park edip otobüse bindikleri yer, bu tırlar nedir , kimindie ,bilen var mı?
Uzun bir süredir KONUTKENT in ortasında belediye başkanı Melih Gökçek için bir teşekkür pankartı görüyorum.Bu pankartın anlamının ne olduğunu bir türlü anlayamadım.Pankartı asanlara özel bir yakınlıkmı gösterilmiş yoksa belediye yapması gereken görevimi yapmış.Birincisi ise çok büyük bir yanlış ,ikincisi ise yapmısı gerek bir iş için neden teşekkür pankartı asılıyor.Bunu bilen birisi varsa lütfen bilgi versin.
Selamlar
Tarih: 21 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Soğuk hava şartları neteicesinde yollarda oluşan çukurlar için Yenimahalle Belediyesi+ BŞehir Belediyesi neler düşünüyor acaba
Teşekkür Pankartını asan arkadaşlar yolların tamiratını yaptırtın ondan sonra pankar tı asın yüzünüz olsun
Tarih: 21 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
18.02.2006 tarihinde köpeğim kayboldu.cinsi kangal görürseniz
Email adresime bildiriniz!!!!
Tarih: 20 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Konut 1 tarafında oturuyorum.Bazı günler iş yerime arabam ile gidiyorum.Yolda otobüs bekleyen insanlara yardımcı olmak isterim.Kendim teklif etmiyorum.Bu konuyla ilgili bir çalışma yapabilirseniz yerleşkemizde oturan komşularımıza yardımcı olabiliriz.
Tarih: 18 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
GEÇTİĞİMİZ HAFTA JANDARMA 8. CD ÜZERİNDE KONTROL YAPIYOR ARCADİUM UN ÖNÜNE YOLA ARAÇ PARK ETTİRMİYOR. KIRMIZI IŞIKTA GEÇENLERE CEZA YAZIYORDU .
JANDARMA YI TEBRİK EDİYOR BU TİP ÇALIŞMALARIN ARTMASINI RİCA EDİYORUM. HELAL OLSUN
HAVALAR DÜZELİNCE CADDE ÜZERİNDE MOTRSİKLET VE ARABA YARIŞLARI BAŞLADIĞINDA DA BU OLAYLARI ENGELLEYİCİ TEDBİRLER ALINMASINI DİLEĞİMLE.
Tarih: 18 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0