Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Slm lar Ahmet EROL bey
    bu genclıgın sıze ne zararı var sızın o yaslarda hıc hızlı arabanın olmadımı?nıye boyle bır ezıklık ıcındesınız anlamadım...tamam gencler yarıs fln yapıo olabılır ama onlar cogu Konutkent genclerı degıl cunku konutkent genclerı bılınclı asla o yolda yarıs yapmazlar kendılerını ve cevredılerı tehlıye atmazlar bunu bılın.on yarıgı ıle dusuncesızce yazılar yazmayın.
    Tarih: 01 Mart 2006 00:00 Ekleyen:
  • Helikopterler bari okul üzerinde dolaşmasalar Konutkent İlköğretim ve Avni Akyol okullarının üzerinde gezindikleri yetmiyormuş gibi birde Avni Akyol İlköğretm yakınlarına iniş-kalkış yapıyorlar pes doğrusu.
    Tarih: 27 Şubat 2006 00:00 Ekleyen:
  • mesa yoncadan aşagı evinize yürüyerek gidebilirseniz( çamurdan dolayı) bizde birilerine teşekkür ederiz.yeni adolu sitesi sakinleri
    Tarih: 27 Şubat 2006 00:00 Ekleyen:
  • çayyolu nu tanıyan ve uydukent hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Çayyolunda yaşamanın bazı güçlüklerini yazan arkadaşlar olmuş. Türkkonut uydu kent te oturulabilirlik hakkında ne düşünüyorsunuz? teşekkürler
    Tarih: 26 Şubat 2006 00:00 Ekleyen:
  • SAYIN  YETKİLİLER,

HERGÜN ÜMİTKÖYÜN ÜZERİNDEN GEÇEN HELİKOPTERLERİN,  HEM GÜRÜLTÜ HEM DE GÜVENLİK NEDENİ İLE SAKINCALI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. GEÇENLERDEKİ
    UÇAK BİR BİNANIN ÜZERİNE DE DÜŞEBİLİRDİ. EVİNDE UYUYAN KÜÇÜK ÇOCUKLAR, UYUYAN BİR YAŞLI  HERHALDE HERGÜN ÇAYYOLUNUN ÜSTÜNDEN GEÇEN HELİKOPTERLERDEN RAHATSIZ OLUYORLARDIR.
    YETKİLİLERİN BU KONUYA ÇÖZÜM BULMASINI RİCA EDİYORUM.
    N.Yıldız

Tarih: 26 Şubat 2006 00:00 Ekleyen:
  • Iyi gunler siteyi duzenlik olarak takip ediyorum ve sizden birsey rica ediyorum. Eger siteye haberlerin altina okuyucu yorumlarini ekleyen bir forum acarsanaiz cayyolunda yasayan insanlar dusuncelerini dile getirir bu sekilde yapilmak istenendaha kolay ortaya cikar. Ben alacaatli koyunun yerlilerindenin cayyolunda ve kendi koyumde meydana gelen degisikleri en dogru takip edenlerdenim. Cayyolunu ve alacaatliyi bir 10 sene oncesiyle kiyaslamak mumkun olmayacagi gibi 10 sene sonrasindada ne olabilri kimse bilmez. Ama nasil bir cayyolu ixtiyosak bunu forumda dile getirebilir ve onu gore calisabiliriz. IYI GUNLER
    Tarih: 25 Şubat 2006 00:00 Ekleyen: EmreYeniay
  • Çalışmalarınızdan dolayı Çayyolu platformunu kutluyor, Engin Bey e Çayyolun a yardımlarından ve belediyelerimizden daha fazla ilgilendiğinden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum.

Bundan 4-5 sene önce kendi çabalarıyla hazırlamış olduğu çayyolu rehberi çok hoşumuza gidiyor ve devamlıda kullanıyoruz ama zaman geçtikçe bazı numaralar değişiyor işyerleri kapanıyor veya açılıyor.Bu sebepten dolayı rehberde yanlışlıklar oluşuyor bir dahaki baskıda bunların düzenlenmesinin iyi olacağını umuyorum.
    aslında bu kadar işinizin yanın da çok çaba isteyen bişiy ama iyi olacağına inanıyorum

Tarih: 25 Şubat 2006 00:00 Ekleyen:
  • Konutkentteki  Melih GÖKÇEKe teşekkür pankartını herhalde; Ümitköy sakinlerini otobüs duraklarında 45-50 dakika  beklettiği için,yollarımızda açılan derin çukurları yaptırtmadığı için, derinliği 10-15 cm yi bulan logar çukurları ve diğer bozukyollar yüzünden hem özel araçları hemde Belediyemizin otobüslerini haşat ettiği için, sıksık elektrikleri kesip birçok elektrikve elektronik aletlerimizin bozulmasına sebep olduğu için, ve daha sayabileceğim düzinelerce olumsuzluklar için asmışlardır,HERHALDE...
  • ata parkın onundekı caddede kocamn cukurlardan sayın MelıH Gokcek ın hbrı varmııı kostebek yuvası gıbı bır an once yapılsa bence cok ıyı olacak
    ayrıca park caddesındekı yol hala asfaltlanmadı gerkcetne kotu bır goruntu var...
  • Web siteniz için sizi kutluyorum. Son derecede kullanışlı bir harita ve çok yardımcı bir başvuru kaynağı. Sanırım hızla değişen bölgenin koşullarına göre düzenli  aralıklarla yenilenir.Topluma katkılarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.
    Tarih: 23 Şubat 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!