Ümitköy de gençlerin futbol oynayabileceği nizami boyutlarda bir futbol sahası var mı? Kanımca , futbol, basketbol, tenis gibi aktiviteleri içerecek geniş bir spor kompleksi Ümitköy için gerekli.
Tarih: 09 Mart 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
http://www.sohbetklubu.com olarak sitenizi cok begendık. yonetım olarak herzaman sizleri desteklıyoruz be dost site olmak istiyoruz. http://www.sohbetklubu.com başarılarınızın devamını dıler
Tarih: 08 Mart 2006 00:00 Ekleyen: AhatErcan Beğenme: 0
Salih bey,
Ben biliyor ve inanıyorum ki siz başladığınız işi bitirirsinzi.Çayyolunda bir hastanenin olması çok güzel bir şey.bu konuda size yürekten teşekkür ediyorum
saygılarımla
Tarih: 07 Mart 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Yaşamkent mahallesine ring yapan belediye otobüslerinin temizliğinden ve bakımından hareket memuru sorumlu sanıyorum.bu otobüslerin içi her zaman neden tozlu vede neden sık sık arıza yapıyor.tesadüfmü acaba. arkadaşlar bu konu çok önemli.hijyen ve otobüslerin devamlı olarak faal edilmesi.ÇABA platformu elinden geldiğince yardımcı oluyor tüm sorunları çözmeye çalışıyor.ama birazda biz yardımcı olalım.eğer buralarda görev yapan arkadaşlar var ise lütfen konuya duyarlılık göstersinler.
Tarih: 07 Mart 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Rahatsızlığım nedeniyle ziyaret etmek zorunda kaldığım Sizin sitenizde görerek gittiğim A klinik Tıp merkezinde Gördüğüm ilgi alaka, çok nitelikli Doktorlar ve tahminimin çok ötesinde gördüğüm alt yapı beni fazlasıyla mutlu etmiştir. Başarılarının devamını diliyorum
Tarih: 06 Mart 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
mesa plazadaki çardak mantı börek, telefon numarası değişmeden KÜFTE RESTAURANT olarak değişmiştir.gerekli değişikliğin yapılmasını saygılarımla rica ediyorum.
Tarih: 06 Mart 2006 00:00 Ekleyen: halimtemur Beğenme: 0
Çayyolu gençliğini desteklemekten gurur duyacağımızı bilmenizi isterim.
Çayyolumuz Ankara nın gözbebeğidir ve her zaman örnek olmalıdır. Bizler Çayyolu sakinleri gerek sahip olduğumuz eğitim ve gerekse kültür neticesinde hem Çayyolu nun hemde Ankaramızın diğer bütün semtlerinin gelişimde örnek ve öncü olmalıyız. Unutmayalım ki Çayyolu nda ikamet etmek ve Çayyolu kültürüne sahip olmak bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığa yakışır davranışlar sergilememiz gerekir. Ben Opet İstasyon Müdürü olarak bu güzel semtin daha güzel günlere doğru hareket etmesini yürekten diliyorum. Bu konuda da elimden gelen çabayı göstermeye hazırım.
Tarih: 04 Mart 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Platform un çalışmalarını cayyolum.com sayesinde sürekli izliyor ve takdir ediyorum. Danışma Kurulunun yeni toplantısında, yeni katılımcıların olması beni çok sevindirdi. Bunların arasında Tolga Çandar ın olması, büyük alışveriş merkezlerin yöneticilerinin (Mesa ve Galleria) ve Belediye Başkanımız Ahmet Duyar ın olması sıralanabilir. Ama bu kurula katılmayan Çankaya Belediye Başkanı Muzffer Eryılmaz ın ve Arcadium Yöneticisinin olmaması aynı oranda üzdü. Sizler bu yöredeki insanlara ne kadar yakınsanız, bizlerde sizlere o kadar yakınız. Siz bizlerin sorunlarına duyarlı olmazsanız, biz sizlere karşı duyarlı olmayız. Unutmayın ki hiç kimse ve hiçbir kuruluş alternatifsiz değildir.
Son olarak Çayyolu Platformu ve cayyolum.com iyiki varsınız.
Tarih: 03 Mart 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Cayyolu Ve Konutkent Geclıgı Ulu Onder ATATURK un emanet ettgı Bu ulkeyı herkesden fazla Koruyacak sekılde bılınclı ve saygılı.Bızım Demek ıstedıgımız Cayyolu Genclıgı degıl bu hareketlerı yapan.Bılıyorsunuz Artık Sıncan Eryaman Batıkent Trafına Cok yakın Mesafede Bulunuo Semtimiz Otraflardan Gelen Kısı ve kısıler bunları yapmaktadır.O traz hareketlerı yapanlar kesınlıkle onlardır....Cayyolu Genclık kurulu.
Sayın Çankaya Belediye Baykanımızın en kısa zamanda toplantıya gelememe sebebini açıklayacağını tahmin ediyorum.
Bunun yanısıra Çankaya belediye başkanımızın toplamsal duyarlılığı konusunda nekadar hassas olduğu
bilinen bir gerçektir.
Saygılarımla,