yenimahalle belediyesi neden böyle bir uygulamaya gitti cagdas ülkelerde STKlar desteklenir devletle isbirligi halinde halkın daha iyi yasaması icin calısırlar Belediyemizin bu uygulamadan vazgececegini temenni ediyor iyinin güzelin yanında olmalarını umuyorum
Tarih: 30 Mart 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Engin Uç,
Yenimahalle Belediyesinin,Çayyolu Bülteninin dağıtımına getirmiş olduğu yasağın,sizin ve ÇAP ın çalışmalarını daha da artıracağını ve daha da organize olarak bu işi yürüteceğinize olan inancımı pekiştirdi. Bu kadar özverili ve hiçbir menfaat beklemeden yapmış olduğunuz hizmetler,sadece takdir edilir ve övülür.Yasaklanmaz.Sizlerin çabalarınız,bölgemiz sakinlerinin uygar ve hak ettiği şekilde yaşamasının sağlanması uğraşısıdır.Bu yasaklamanın sizi daha da ateşleyeceğini ve bu ateşin çok daha hızlı bir şekilde yayılacağını umuyorum.Her gecen gün sizi destekleyenleriniz artmaktadır.Hele bir ilçe olalım siz o zaman gorun desteği...Çalışmalarınızda başarılar ve sabırlar diliyorum.
Yenimahalle belediyesinin yaptığı bu uygulama nın bir işe yarıyacağını kesinlikle düşünmüyorum.İstenirse ilgili broşürün elden dağıtılması konusunda yardımcı oluruz. Yenimahalle Belediyesinin platform çalışmalarından belli bir süre dışlanması ve toplantılara davet edilmemesi konusunun yönetim olarak gündeme almanızı öneririm.
Saygılarımla
Farkındamısınız..son günlerde Çayyolumuzun havası iyice bozuldu.sabah akşam bir koku var.Halkotöbüsleri BİODİZEL denilen yakıtı kullanmaktalar "KAÇAK".Buhususta Çayyolu Platformu girişimde bulundumu !BİODİZEL Havadan ağır kolay kolay kokusu dağılmıyor.İnsan sağlığı açısından da son derece zararlı...
Tarih: 29 Mart 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Anitta Sitesinin (Uludağ kebabın karşısı) yanındaki yürüyüş parkının yanındaki ormanda çok sayıda köpek (muhtar karavanını arkasında)bulunmakta zamanzaman insanlara saldırmakta olup,korkuya neden olmaktadırlar.Bu hayvanların yaşayabilecekleri daha uygun bir yere götürülmesinin uygun olacağı kanaatindeyim saygılarımla
İnternet sayfanızı açtığımızda ilk görmek istediğimiz CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜN RESMİ ..SEVGİLERİMLE
başı boş dolaşan köpekler hiç beklenmedik anlarda sabah ,akşam birden sürü halinde karşımıza çıkyor.şimdi bazı insanlar köpekler karşınıza çıkınca ne oluyor köpekler bir şey yapmaz diyecekler, doğru bizde kimseye zarar vermelerini istemeyiz ama köpeklere bir türlü laf anlatamıyoruz, aslında köpeklerin kötü niyeti yok ama biz onlara gerekli ilgiyi göstermiyoruz...yani onları barınabilecekleri bir yerde toplamak yerine sürüler halinde mahalle sakinlerinin üzerine atlamalarını işte ancak böyle şikayet konusu yapıyoruz. Ama acba bu şikayetlerden bir sonuç alabiliyormuyuz? Geçen sene Avni Akyol İlköğretim okulunun civarında 4 tane başı boş dolaşan köpek kardeşime saldırdı. gerçekten hiç bir şey yapmadılar.sadece sırtından ve kalçasından ısırdılar, durduk yerde kuduz iğnesi vs oldu. tabi kabahat kardeşimde neden akşam akşam yürüyüşe çıktıki her anbir yerlerden sürü halinde çıkacak köpekleri düşünseydide yürüyüşe çıkmasaydı....
Tarih: 28 Mart 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
ABD de sokaklarda başıboş gezen kedi ve köpekler sürekli belediyenin özel ekipleri tarafından toplanırlar. Toplanan bu köpekler 15 gün süre ile hayvan koruma bölgelerinde tutulurlar. Bu süre içinde kaybolan hayvanlar sahiplerince alınır ya da hayvan edinmek isteyenler buradan istedikleri hayvanları alırlar. Ya gerisi, gerisi de uygun şehilde itlaf edilir. Bizdeki sevgili hayvanseverler de köpeklerin kısırlaştırmasından bahsederler. Peki KUDUZ OLMALARI ENGELLENEBİLİYOR MU? Ümitköyde bu köpekler yüzünden dolaşamaz olduk.
Başka bir konu da köpekler çocuk parklarında gezdiriliyor, onlar da güzelce çimlere işiyor ve pisliyorlar. Sizlerin de çocukları o çimenmlerin üzerinde bir güzel oynuyor. İşte ÜMİTKÖY dediğimiz Türkiye nin ABD si!
Tarih: 28 Mart 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Çocuk parklarındaki köpekler ve pisletmeleri yüzünden çocukları parklara götüremiyoruz
Tarih: 27 Mart 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
ÜMİTKÖY ÜN SORUNLARININ KAYNAĞI
Ümitköy de seçilmişlerin, atanmışların, üst düzeyde bürokratların yerleşim yeri olduğu ifade edilmekte, sanki onlardan destek beklemmektedir. Zaten sorun da budur. Bu ülkenin başına ne geldi ise seçilmişler, atanmışlar ve üst düzey bürokratlardan gelmedi mi? Bu ülke için verdikleri hangi sözü yerine getirdiler. Onların dünyası küçük, kendi çevreleri ile sınırlanmış, onlar için mutluluk kendi çevrelerinin mutluluğu, toplumun mutluluğu değil. Onlar mutlluluğu toplum ile paylaşamaz.
Tarih: 26 Mart 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0