Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ben kabalak doğal kaynak suyu ankara bölge müdürüyüm, semtinizi çok beğendiğim için sitenizle ilgileniyordum sayfalarınızda dolaşırken bir çok sektör de ki firmalara kolaylıkla ulaşılabilindiğini gördüm. yaptığız site bölgenizdeki yaşayan insanlara çok faydalı bir durumda . oyüzden bizim de sizin bölgenizde hizmet veren bayimizin siteniz de yer almasını istiyorum.
    bayime ait bilgiler; marka KABALAK Doğal Kaynak Suyu , yetkili; Mahmut TEBEROĞLU Tel; 236 1 237 adres; Çayyolu köy içi Sağlık ocağı karşısı no; 35/3 Çayyolu bu bayimizin de sitenizde yer alması bizi çok memnun eder . ilginize şimdiden teşekkür ederim , mutlu günler..
    Tarih: 05 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • Değerli Çayyolu sakinleri,

ÇAYYOLUMUZUN HAVASI HERGÜN KİRLENİYOR.SABAH AKŞAM AĞIR BİR KOKU VAR-NEDİR BU KOKU  KİMSEMİ FARKINDA DEĞİL ...ÖZELLİKLE YEŞİL OTOBÜSLERDENMİ BİO DİZEL KOKUSUMU ....BU KONUDA DERGİNİZDE AÇIKLAMA YAPARSANIZ SEVİNİRİZ... SAYGILARIMIZLA
    Tarih: 04 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • kermes sitesi 5.blok yöneticisiyim.dergiyi kendi blokumda dagıtabilirim..6.bloktaki arkadaşlarada ulaştırırım..bilgilerinize..
    Tarih: 04 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • Sayın bilinçli müşteri,

Ankara Arcadium Teknosa mağazasında müdür kampanyalı ürünlerin hediyelerini müşterilere verdirmiyormuş. Bu konuda yaşanmış bir olay bana da bir arkadaşım tarafından iletildi. Bu tür haksızlıklar bilinçli tüketicileri asgari düzeyde etkileyecektir. Lütfen katalogları ve ürünleri fiyat ve özellik açısından incelerken kampanyalara da dikkat etmeden ürün satın almayın.

Teknosa Yetkilileri unutmayın ki müşteri memnuniyetini sadece 1 kişi ile paylaşırken memnuniyetsizliğini en az 13 kişi ile paylaşırmış.

Bilinçli Tüketiciler

Saygılarımla,

Tarih: 02 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • Daralan Yol!!!;
    Yenimahalle Belediyesi 2005 yılında mevcut tretuvarları sökerek yenibordür ve tretuvar çalışması başlattı.Ancak yapılan çalışmalar mevcut yolları dahada kullanılamaz hale getirdi.örneğin;Koru Mahallesi 588 sokağın 590 sokakla birleştiği kısımda zaten dar olan yol 2,50mt daha daraltıldı.Yapılan yanlışlık çalışan işçilere ve onların amirine.Yenimahalle Belediye Başkanlığı Yol ve Kaldırım şubesindeki sorumlu eleman Sinan Aslan a ,Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Yaman beylere iletildiği halde halen hiç bir düzeltme yapılmamıştır.
    Tarih: 01 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • Tirilyonlarca lira harcanarak yapılan İncek-Çayyolu hattı milim milim kazılıyor. Plansız programsız davranıp, halkın paralarını yollara gömen yöneticiler derhal bunun hesabını vermelilerdir. Kimler bu yapım yıkım işlerinden gelir elde ediyor, önce yap, sonra yık, tekrar yaptır, kimse bu vicdansız halk düşmanları ortaya çıkartılsın, deşifre edilsinler!
    Tarih: 31 Mart 2006 00:00 Ekleyen:
  • Merhaba. Çayyolu nun ilçe olması daha iyi hizmet alabilmemiz ve problemlerimizi daha çabuk çözebilmemiz açısından önemli. Faat ben biraz daha farklı bir pencereden bakıyorum.  Acaba ilçe olursak yenimahalle ve çankaya belediyelerinin seçimlerde parti bazında aldıkları oy oranlarının değişmesi bu ilçelerin geleceğini nasıl etkileyecek diye düşünüyorum.
    Tarih: 30 Mart 2006 00:00 Ekleyen: AhmetDönmez
  • 1997 de örnek bir semt olacağı umuduyla taşındığım Çayyolu maalesef giderek magandalaşıyor. Önlem mi? Önlem de yok maalesef; zira tüm memleketteki temayül öyle;  terki diyar etmekten başka çare yok galiba...
    Tarih: 30 Mart 2006 00:00 Ekleyen: şükrü turgutuysaler
  • Yenimahalle belediyesinin aldığı son karar gerçekten üzücü. Çayyolum un bir okuyucusu olarak sizleri desteklediğimi bildirmek istedim.
    Tarih: 30 Mart 2006 00:00 Ekleyen:
  • Sayın Engin UÇ,
    Y.Mahalle Belediyesinin ,bülten ve yayınların dağıtımına yasak getirmesini anlamak  gerçekten güç.ÇAYYOLU dergisinin bu bölgede hizmetlerin daha düzgün yürütülmesi,daha temiz ve sağlıklı bir çevre yaratılması için verdiği ücadeleyi yürekten desteklediğimi bildirir,başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.Saygılarımla....
    Tarih: 30 Mart 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!