yollarımız neden tozlu..özellikle kamyonların toprak taşırken üstleri örtülmemesinin nedenimi ....Tansaşın yanındaki boş arazi neden pilik içinde YEŞİL ALAN OLAMAZXMI....Kıştan çıktık yollar çok bazuk yapılmayacakmı..Arabalar sürekli çukara girip çıkıyor yazıktır MİLLİ SERVET..... Belediye otobüsleride aynı şekilde yıpranıyor ÜMİTKÖR Köprüsünün bağlantılarında çökme var ..Arabalar gelip geçerken (BELEDİYE OTOBÜSLERİDE DAHİL) AMORTİSÖRLRİ DAHİL TÜM AKSANLAR MAHVOLUYOR YAZIK DEĞİLMİ..MİLLİ SERVET HEBA OLUYOR. BİR Vatandaş olarak üzülüyor.ve YETKİLİLERİN BU KONULARA DUYARLI OLACAKLARINI ÜMİT EDİYORUM...
Tarih: 10 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
BİR ÖNERİM VAR : Gün ATA mızın bizlere emanet ettiği çağdaş laik ve demokratik TÜRKİYE CUMHURİYETİ Nİ müdafa etme günü! Bizim seçiceğimiz eylem elbette onlarınki gibi olmayacaktır! Onlara karşı verilecek en güzel cevap şehitlerimizin kanıyla yıkanmış TÜRK bayraklarımızı Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI na kadar evlerimizde, okullaramızda, dükkanlarımızda, arabalarımızda, sokaklarımızda kısacası yaşadığı toprakların neresi olduğunu unutanlara, burasının TÜRKİYE CUMHURİYETİ olduğunu hatırlatacak her yere asmaktır!
ATAM SEN RAHAT VE HUZURLU OL.
Tarih: 10 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
tekrar merhaba güzel siteniz de bizim ismimizede yer verdiğiniz için teşekkür ederiz , ayrıca yazılan mesaj larla bu kadar hızlı bir şekilde ilgilendiğniz için ayrıca teşekkür ederim çalışmalarınızda muaffak olmanız dileğiyle iyi günler..
Tarih: 07 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
siteye yazı yazan işyeri sahiplerine teşekkürler.ancak yazılarınızdaki reklamlar bence konu bütünlüğünü bozuyor.reklamlarınızı siteye verirseniz çok daha iyi olur diye düşünüyorum.haksızmıyım ÇAYYOLU platformu.:)
çayyolunun yaşamkent mahallesinde devam eden inşaatlar sonucunda gerek hafriyat kamyonları, gerekse beton transmikserleri sayesinde yeni yapılan 50.cadde girişi (eskişehir yolu) asfaltı bozulmuştur.Bunun sorumlusu kimdir!...müteahhit firmamı, hafriyat/beton firmasımı, yoksa şoförler mi?Tabiki denetim de yok kardeşim.görevliler sadece oturuyor.halbuki müdahale etseler olmaz böyle zarara uğratma.Hepimizin parası giden...lütfen herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum.bu konuda hassasiyetinizi gösteriniz.
çayyolunun ve bilhassa yaşamkent mahallesinin en büyük sorunu elektirik ve su.
evet yanlış okumadınız.elektrik konusu defalarca gündeme geldi.her defasında ilgililerden verilen cevap aynı.bu kadar kesinti olmamıştır.arızalar gideriliyor.kardeşim elektiriği parayla veriyorsun.hizmetide yapacaksın tabiki.canın istediği zaman kesip, canın istediği zaman vermeyeceksin.inşaatları denetleyeceksin.trafoları kontrol edeceksin.altyapın yetmiyorsa eğer altyapı düzenlemesini bir an önce yapacaksın.2 sene oldu.hala bir gelişme yok.yine elektirikler gidiyor ve geliyor.bu hep oluyor.
ikinci konu ise su.
evet yaşamkent mahallesi hızla büyüyor.buradaki su pompasıda eski haliyle duruyor.bu konuda sanırım aski çalışma yapmaya başlamıştır.aksi halde önümüzdeki aylarda taşınanların yoğunlu nedeniyle su basıncı hiç yetmeyecektir.
YOLLARIN ASFALTLANMASI NE ZAMAN YAPILACAK YER YER ÇUKURLAR İLE DOLU BAHAR GELDİ GEÇECEK 8 CD ÜZERİ TANSAŞ VE PTT ARASI TİYATROMUZUN ÖNÜ YANI DALKILIÇ PARKININ KARŞI TARAFI OYAK 8 İN ÖNÜ ÇALILIK VE POŞET VE KAĞIT PİSLİĞİ İLE DURUYOR BURALARIN YEŞİLLENDİRİLMESİ İÇİN BEN BELEDİYEYE YAZDIM
SİZLERDE LÜTFEN BİR ŞEYLER YAPIN
TEŞEKKÜRLER.
PTT NİN ÖNÜ VE BAHÇESİ ÇEVRESİ ÇAYYOLUNA YAKIŞMIYOR DÜZENLENMESİ GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM . HAYIR SEVER BİR İŞ ADAMI VEYA MÜTEHAİT BUNU BİR GÜNDE HALLEDE BİLİR.
Park caddesı atabılgeye gıden yolda yolun yarım yamalak asfaltlanması toz duman olması ve petunya sıtesıne gıden yolun kamyonların sayesınde bolum bolum cokmesıne bır cagre bulunmasını ısıtıyorum..ve acılıyetten cayyolum.com sıtesıne bır forum acılması cok ıyı olur
Tarih: 06 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
mrb. cayyolu halkı ve dergi ve net işiyle uğraşanlar.
ben selçuk üni. ögrencisiyim bu sene son senen ALLAH IN izniyle ank. bu sene dönüyorum.ben makine ressamıyım AUTOCAD VE TEKNİK RESİM ders leri vermek istiyum . eyer ilgilenenler olursa . ulaşmak için ; 0536 237 59 10 0543 828 88 24 ilgilenen leri bekliyorum.
cayyolu ank. cankayadan sonra en lüks ve en kültürlü semti olduna şahsen inanıyorum. cayyolunu daha güzel bir semt yapmak bizlerin elinde herşeyine sayip olalım kendi malımız gibi herşeyini koruyalım herkeze sağlık ve mutluluklar temenni ederim ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.....
Tarih: 05 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Erkanözbek Beğenme: 0