Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Yenimahalle Belediyesi yeni bir proje başlatmış. Yenimahlle Belediyesi önce kafasını değiştirip çağı yakalsın !
    Tarih: 13 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • ben 14 senedir konutkentte oturuyourm. son 5 senedir semtimiz yeni siteler yapıldıkça hızla yıpranıyor. kimseyi suçalamayın. insanımız pis. otobüsleride,parkları da yolları da kirletenler bizim insanımz. biraz daha dikkatli olalım, olmayanları uyaralım lütfen. çevre temizliğinden bahsedip, köpeğini yollara ve parklara ettirenler, lütfen elinizde küçük bir poşet bulundurun. yeni nesile örnek olun..
  • TEŞEKKÜR....
    Daha önce yazmış olduğum "Eskişehir yolu yaşamkent mahallesi girişi tolu bozuldu"mesajımda bahsetmiş olduğum yerin asfalt kaplama işi yapıldı.sanıyorum çalışmaları biraz daha var.bu nedenle burayı okuyup duyarlı davranan yöneticilere çok teşekkür ediyorum.Tabi ki bizlere bu fursatı veren Engin Bey ede çok çok teşekkür ederim.siz olmasanız biz sesimizi nasıl duyuracağız...
  • Nalan ŞAYLAn hanım,
    bizler burada haksız olarak kimseyi suçlamıyoruz.her şeyin bir eskime miadı vardır.buna hiç bir zaman sözümüz yok.bizlerin bahsettiği konular duyarsız ve zalimce davranan, yolları ruhsatsız olarak kaçak kazıp su, elektrik, doğal gaz geçiren vatandaşlara.milyarlık, hatta trilyonluk iş yapıyorlar ama devlet malına zarar vermede hiç gözlerini kırpmıyorlar.yazık değil mi?.hepimizin parası gidiyor.madem izin almadan kazıyorsun bari üzerini de usulüne göre ört.arabayla üzerinden geçerken bol bol dua alıyorlar aslında ...acaba farkındalar mı?
  • Sayın yetkililer Ankarada karanlık cadde kalmayacak yazılarnıza istinaden bende Çayyolu sakini olarak  karanlıkta kalan  8.Cadde Arkadyumdan Atapark kavşağı ve Konut 1 kadar olan Cadde üzeride ya bir orta direk yanıyor yada hiç yanmıyor çocuklarımız dersanelerden geç çıkıyor canları tehlikede, yaşlı teyzelerimiz alt katlarda oturuyor karanlığı fırsat bilen hırsızlar iş başında yani anlayacağınız bizler bu durumdan çok rahatsızız  ilginize şimdiden teşekkür eder tüm çayyolu sakinlerine yardımcı olmanız dileğiyle

• "Geleceği yönetmek zor iştir!"
    Bugün Konut 2 çarşısına uğradım,  Çayyolu Dergisinin dağıtımının hala yapılmadığını üzülerek öğrendim.
    Çayyolu nun Engin Abisi nin yıllar önceki öngörüsü ve özverileriyle 4 yaprak olarak yayın hayatına başlayan Çayyolu Dergisinin önüne engeller konulacağı anlaşılmaktadır. Esasen Çayyolu ve Çayyolu platformu artık bir dergiye de sığmayacak kadar hızla büyümektedir.Bu nedenledir ki Çayyolu bölgesinin sesini daha yükseltmek için Çayyolu Dergisi ile beraber, Çayyolu Platformunun işaret ettiği ilkelerin ışığı altında yayın yapabilecek bir RADYO istasyonuna bölgemizin ihtiyacı olduğu kanaati ve görüşündeyim.Bu konuda oluşacak talep için Çayyolu  nda nitelikli insan kaynakları mevcuttur.Uydu bir kentte oturduğunu farkedebilecek Çayyolu eşrafına arz ve teklif ederim. 
    (İstanbul da  ve www. acıkradyo.com. dan  yayın yapan Açık Radyo nun kuruluş hikayesi ve işletmesi tetkik edilebilir).
    Tarih: 12 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • TAYFUN ÖZDEMİR KARDEŞİM AĞZINA SAĞLIK ....Ailesinde 2 ŞEHİT Bulunan bir vatandaş olarak sizin önerinizin tüm insanlarımız  tarafından  dikkate alınması...sevgilerimle
    Tarih: 11 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • Önerinize aynen katılıyorum.Bugünden itibaren evime Türk Bayrağı asacağım.İlgili öneriyi Web sayfasında da yayınlamanızı ayrıca site yöneticilerinede iletmenizi  rica ederim.
    Saygılarımla
    Tarih: 11 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • Semtimize Avrupa Mahallesi diye bir mahalle kurulmakta bilmem dikkatinizi çekti mi ? Bu kadar yabancı hayranlığının altında aşağılık kompleksinin olduğuna inanıyorum Anadolu lu olmaktan neden bu kadar utanıyorlar.Acaba  burayı Avrupa  da yaşayan Türk olmayanlar mı kuruyor da bu isim verilmiş yoksa tamamen yalakalık mı?.Yanıbaşına bir tane de  AVRUPA BİRLİĞİ MAHALLESİ  kursunlar da tam olsun.12yıldır bu semtte oturuyorum  zengin fakir birarada saygılı  bir şekilde yaşıyoruz bizim semtimizi de bozmaya kalkmazlar inşallah.
    Tarih: 11 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: FüsunKutsal Erten
  • GALERİA nın önündeki  ve karşısındaki otobüs durağı biraz daha yukarı alınaz mı? Ben de dahil  çaddeyi karşıdan karşıya geçerken işiklardaki yaya geçidini kullanmıyoruz.
    Esasen Ümitköy deki trafik akışı ve kavşakları bir uzmanı tarafından tekrar ele alınıp yeni bir düzenleme yapılması gerekir diye düşünüyorum.
    Tarih: 10 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!