Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Yüksek gerilim hatlarinin cocuk sagligi uzerinde olumsuz etkileri olabilecegini cayyoluna tasindiktan sonra sitenizdeki yazilari incelerken ogrendim. Bu konuda teias a bir bilgi edinme basvurusu yaptim ancak programlarinda cayyolundaki yüksek gerilim hatlarinin yer altina alinmasinin bulunmadigini bildirdiler. Evim Mevlana Camiinin karsisinda Çelikkent sitesinde. Caminin hemen yukarisindaki yüksek gerilim diregi evimize oldukca yakin. Bu konuda Engin Bey e de bir mail gonderdim. Ancak yogunlugundan olsa gerek hic bir cevap alamadim. ÇAP bu hatlarin yer altina alinmasi icin simdiye kadar bir girisimde bulundu mu? Bulunmadi ise neden?
    Tarih: 20 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • Semtimize yakışır bir tiyatro salonumuz var çekilen kura sonucu banada bilet isabet etti gerçekten görülmeye değer bir tiyatro izldik Sayın Engin Beye,  Çayyolu Gazetesi ekiplerine ve Cakeland a  Çayyolu halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim.
    Tarih: 19 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • Engin Bey Ve ekibini çalışmalarından dolayı tekrar kutluyorum.
    15/042006 cumartesi günü köy içinde bulunan aski su pompasının önünde su logar tıkandı ve kanalizasyon suyu tüm köy içini sardı.Bunun yanındada ağır kokular etrafıda rahatsız etmesiyle beraber mikrobuda cabasıydı.Çayyolu askiyi hemen aradığımda yetkili arkadaşlardan; aracımız yüzüncüyılda çalışmada işibitince gelecek denildi. akşam saat 10:00 a kadar kimse gelmeyince bir daha aradım aracın nerde kaldığını sordum aracımız arızalı gelemez denildi. ve gece saat 1:00 da geldi.
    şimdi bu Çayyolu nasıl belediye olupta başınada Engin Bey  in geçmesini istemez soyadını vermek istemeyen Mehtap Hanım.Sizde bu çalışmaya karşı çıkmayıp katılsanız iyi olur derim.Çünkü Çayyolu Platformunda gerçekten güzel işler yapılıyor ve çalışmaların sonuçsuz kalmayacağınada inanıyorum.

Engin Bey sizi destekleyenlerin yanısıra çalışmalarınıza köstek olmaya çalışanlarda var ama yüzdesi çok düşük. Mutlaka yanlış bişiyleri var ve damarına basılmış.
    Tarih: 18 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • Sayın Mehtap hanım; Engin Bey e kızıyorsunuz ama onun sunmuş olduğu imkandan faydalanmayıda biliyorsunuz. Cayyolum.com kimin imkanlarıyla yayında olduğunu herkezbiliyor. Eğer böyle bir site olmasa Mehtap hanım sesini çayyolu sokaklarında eline düdük alarak duyurabilirdi. Zamanı gelince Mehtap hanım elbette ÇAP ve imkanlarından faydalanacaktır, faydalanmasa durakta kalanlar gibi gıpta ile milletin arkasından baka kalacaktır.
  • Emlak vergileri ile ilgili olarak sayın Tayfun  ÖZDEMİR ve sayın Kenan ULUÇAMın görüşlerine tamamen katılıyorum.2006 yılı emlak vergilerine bir önceki yıla nazaran yüzde yüzün üzerinde artış getirildiğini öğrendim.Belediye yetkililerine sormak gerek: Bu artışı neye göre ,hangi kıstasları dikkate alarak belirlediniz?İktidarın belirlediği TEFE/TÜFE ye göremi, çalışanlara reva görülen ücret artışlarına (!) göremi ,yoksa tamamen size kalmış insaf ölçülerine göremi????
  • Türkkonut un hali ne olacak?Tasinmak istiyoruz tasinamiyoruz.Orada dublex ev sahibiyiz.Her sey cok yavas ilerliyor.Otobüs ve dolmus seferleri cogalmali.Tapularimizi neden alamiyoruz.Daha 3 yil alamazsiniz deniyor.Durmadan borc cikariyorlar.Beni duyan birileri var mi?
    Tarih: 17 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • Belediyeyi  Çayyolundaki daire, müstakil konut vb. yerlerden farklı farklı aldığı emlak vergileri için kınıyorum. BELEDİYEciler kayıtlarınızı ciddi tutun. Aynı yerde sırtsırta komşu olduğumuz sitede herkez farklı emlak vergisi ödüyor.
  • Arkadaşıma katılıyorum. YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
    TAKTİR KOMİSYONUNUN  DEĞERLİ ÜYELERİ BİR EMLAĞIN KIYMETİNİ HER SENE OTURDUĞUNUZ YERDEN TAKTİR ETMENİN YANINDA ilgili ADADAKİLERİN beyanlarını-bilgilerini de kontrol ediniz, eski beyanda bulunanlar az para verecekler, yeniler çok para verecekler varmı böyle saçmalık. Lütfen işinizi tam yapın. Bilgisayarda ne çıkarsa onu verin demekle bu işler yürümez. Doğru vatandaşları mağdur etmeyin.
  • Bundan yaklaşık 1 ay kadar önce: ABD de sokaklarda başıboş gezen kedi ve köpekler sürekli belediyenin özel ekipleri  tarafından  toplandığını, toplanan  bu köpekler 15 gün süre ile hayvan  koruma bölgelerinde tutulduğunu, bu süre içinde kaybolan hayvanlar sahiplerince alınır ya da hayvan edinmek isteyenler buradan istedikleri hayvanları alıklarını, gerisi, gerisi de uygun şehilde  itlaf edildiğini" yazmıştım. Ancak bizdeki belediyeciler korkak.  Birkaç televizyona çıkanlar, yok kısırlaştırmaymış, yok aşıymış boş konuşup duruyor. Ya bu hayvaların saldırısı  engellenebiliyor mu? TEK ÇÖZÜM: BAŞI BOŞ KÖPEKLERİN TOPLANIP UYGUN ŞEKİLDE İTLAF EDİLMESİ.
    Tarih: 15 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
  • LÜTFEN BU YAZIYA KULAK VERİN VE BİRŞEYLER YAPIN ARTIK.....
    konutkent 1 civarında sürü halinde gezen köpekler tehlike arz ediyor. konutkent F bloklarının etrafında büyük ve sürekli insanların üstüne havlayan ve saldıran köpekler var. dağ başımı burası.  bir kaç hayvansever onları besliyor, ama bu köpekler herkese saldırıyor, ıssırıyor.
    onları beslemek  yerine bir barınağa yerleştirilse daha iyi olmazmı.  Gazetelerde "konutkentte bir çocuğu köpek ıssırdı , hayati tehlikesi var "diye manşet oluncamı çaresine bakılacak.
    Tarih: 14 Nisan 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!