REAL e gitmiştim. Elinde bira şişesi, altında lüks bir araba, direksiyon başında araç kullanıyor. Benzer kişilere ümütköyde de rastlamak mümkün. Çözüm mü? Jandarma daha sık denetim yapacak, kimseden korkmadan yasanın verdiği yetkileri kullanacak. Ziya Paşa ne demiş; "nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."
Tarih: 27 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolunda her an bir kaza görüyoruz ve malesef sıra bize ne zaman gelecek diye düşünüyoruz kendimiz ne kadar kurallara uyarsak uyalım karşı tarafın o kadar dikkatli olmadığını görüyoruz sinyalini verdiği anda geçiş hakkının kendinde olduğunu zannedenler ışıklara uymayanlar aşırı hızda gidenler kavşaklardaki geçiş üstünlüklerinde yol hakkının kimde olduğunu bilmeyen yol alanındır mantığıyla gidenler size sesleniyorum kendinize gelin kendi canınız ve malınız önemli değilse lütfen önemli olanları düşünün bu hayata birkez geliyoruz ve birkaç kendini bilmezin yüzünden kendimizin ve ailemizin hayatını hiçe sayamazsınız buna hiç birinizin hakkı yok
Tarih: 26 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
o mavi gözleri görmek çok güzel ...hergün görmek istiyorum ....ATATÜRKÜMÜZÜ çok seviyorum...bugünkü sabah gazetesinde Avustralya Valisinin ATAMIZA Selamını herkez görsün ....
Tarih: 25 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolunda maalesef istenmeyen trafik kazaları devam edecek gibi görünüyor. Bunun birinci sebebi her türlü yol şartlarına göre hareket etmesi gereken biz sürücüler. İkincisi ise hiç de yapılanması uygun görünmeyen yollar ve üçüncüsü ise denetim. Ben son iki nedenin pek üstünde durmuyorum. Çünkü burası Türkiye. Ne deseniz boş. Ama en
önemlisi bana göre birincisi. Bazı araç kullanıcıları inanılmaz hatalı ve süratli araç kullanıyor. Lütfen kendimizi biraz kontrol altına almayı ve trafik kurallarına uymayı deneyelim. Sonunda üzülen biz olmayalım.
Tarih: 25 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Yetkililere sesleniyorum...Cayyolu Park caddesı uzerıne buyuk restorant acıldı her gun onu dolup tasıyor guzl ıs yapıyor ama O yolun halı ne mıllyarca parca harcanıp bı ıs yapılacaksa o yolunda duzleltılmesı lagzım toz toprak camur ıcınde...pekı oranın ılerısıne atabılge sıtesıne dogru gıderken yoldakı cokmeler cok kotu arabalarımızın altı vuruyoo..Pekı ya Petunya sıtesıne gıden yol zaten uvey evlat muamelesı goruooo
bır an once yolların asfaltın elden gecmesı lagzım KESINLIKLE YAKISMIYOR...
Tarih: 24 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Üniversitede İnşaat Fakültesinde okuyan gençler! Gelecekte karayolu ya da şehir planlamasında çalışmayı planlıyorsanız size bir önerim var; Yeni yapılan Çayyolu-Konya yolu bağlantısını baştan sona bir gezin. B.r mühendisin yapmamsı gereken her şeyi görebilirsiniz.
(Yazık bu ülkenin paralarına, bu paraları da çar çur eden beceriksizlerde de yazıklar olsun)
Tarih: 24 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
DİKKAT!!!
Yolunuz KALEMKÖY-VADİ SİTESİ-ARASINDAKİ YOLDAN BÜFE ye doğru düşerse aman dikkat edin. Köşede atık kanal kapağı yerinden çıkmış durumda. Araba ile geçerseniz tekerleğinizin, yaya olarak geçerseniz kendinizin düşmesi mümkün. ( Yaklaşık 1 ay önce belediyeye telefon ettim, mutlaka benim gibi telefon edenler de olmuştur, henüz yapılmadı.)
Tarih: 23 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Beypazarı gezisi yapıldıktan sonra farkına vardım. Katılmayı çok isterdim. Lütfen bu tip gezileri programlı yaparsanız. Örneğin bir yıllık bir program açıklarsanız rahatlıkla katılabiliriz.
Bu tür katkılarınızdan dolayı Çayyolu Platformuna teşekkürlerimi sunuyorum.
Tarih: 23 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
ARKADASLAR HEPİNİZ BİRŞEYLER YAZIYORSUNUZ AMA HİÇ BİRİNİZ ÜMİTKÖY TARİHİNİ BİLMİYORSUNUZ ÜMİTKÖY İSMİ NERDEN GELMEKTEDİR
?????????????????????????????????*
Tarih: 22 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Merhaba,
Bir yıla yakın bir zamantır Türkkonut da yaşamaktayız. Türkkonut da ana bulvara girdiğiniz zaman blokların altında yeni yeni dükkanların açıldığını görebilirsiniz. Bu dükkanlar adeta bir birleri ile yarışırcasına büyük tabela lar asmakta. Çevre düzeni ve yerleşimi açısından Habitat ödülü almış bu yerleşim yerinin güzel bir biçimde korunması düşüncesindeyim. Bu konuda yerel yönetimlerin bir yaptırımı olabilir mi ? Yoksa Yerleşim yerimiz tabela tarlasına dönüşecek. Bu Platformu hazırlayan tüm arkadaşlar teşekkürler.
Tarih: 21 Nisan 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0