2004 yılında yaşamkente taşındık çevremizde hiç ev yokken şimdi hızlı bir yapılaşma var.(8 villa ve yeditepe sitesi )yanlız bu kadar yapılaşmaya karşın hiç bir hizmet yok (doğalgaz,telefon hattı...)verilen dilekçelerin hepsine olumsuz yanıt veriliyo gerekenin yapılmasını bekliyoruz.
Tarih: 12 May 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
birşeyler yapın lütfen bu yazda internetsiz olmak istemiyorum ADSL hattı biran önce gelsin en azından yol gösterin ne yapmamız gerekiyo ADSL hattını getirmek içinnn
Tarih: 12 May 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
2006 yılında emlak vergilerine Y. Mahalle belediyesi tarafından yapılan aşırı zammı protesto ediyorum.Yüzde ikiyüzün üzerindeki bu artışın anlaşılır şekilde izahını, yetkililerden talep ediyorum.2005 yılında 102 ytl ödeyen bir mükellef 2006yılnda nasıl oluyorda ve ne değişiyorda ,323 ytl ödemek durumunda kalıyor ? Lütfen bizlere bunun bir açıklamasını yaparmısınız?
Tarih: 11 May 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Hız yapan serseri genclere ve motorsikletlilere kendi kendimize kızmak yerine hemen cep telefonundan 156 alo jandarma veya 240 59 54 cayyolu jandarma yı arayıp şikayet ediyorsunuz..Onlar araçları durdurup kontrol yapıyor ve uyarıyor..Kütfen bu telefonları şimdi cep telefonlarımıza kaydedelim ve kural ihlali yapan sürücüleri üşenmeden yetkililere bildirelim..
Sayın yetkililer 37.Cadde Ataparktan yeşil ada sitesine giden kavşaktaki sinyalizasyon lambaları yanmıyor öyle olunca trafik allak bullak oluyor inanın bir çok kaza olma tehlikesi ile karşı karşıya en kısa sürede sinyalizasyon lambasının yanması lazım tabiki Çayolu halkı için
Yahu bu ülkemizin solcuları nelerle uğraşıyor. Bir de dışarı bakalım sol nasıl kazanıyor, niye başarılı. Bir Allahın kulu bu Chavez kimdir, milyonları nasıl peşinden sürüklüyor. Bush bile yerinden indiremedi. Bu nasıl oluyor? Diye gördüğü, düşündüğü yok. Halk kendini seveni ve ona çalışanı iktidar yapar.
BASIBOS KÖPEKLER; BİZLERİ TEDİRGİN ETMENİN, ÇÖPLERİ DAGITMANIN ÖTESİNDE, BU KÖPEKLERE DE YAZIK YAŞAYACAKLARI MEKAN SOKAKLAR DEGİL YOLDA HER AN ARABA CARPABİLİR VS MEDENİYETSİZLİK BU, HEM HAYVANLARA HEM DE MAHALLE SAKİNLERİNE HAKSIZLIK,ÇÖZÜMÜN BİR AN ÖNCE BULUNMASI DİLEKLERİMLE...
sn.okan uzun angora evlerinin yanindan golbasina yol olup olmadigini bilmiyofum ama cayyolu 2 denilen yoldan yani dodurga koyunun yolundan oldugunu biliyorum oradan incek ve otobana cikiyor
Tarih: 09 May 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
SAYIN HAKAN ÖZTANER, SİZE KATILIYORUM..
DÜN AKŞLAM O YOLDAN GEÇEMEDİM. KÖPEKLER POŞETLERİ YOLA SÜRÜMÜŞ VE DAĞITMIŞLAR. BÜTÜN ÇÖP YOLA DAĞILMIŞ. ÇÖP SULARI AKMIŞ..REZALET.....BÖYLE BİR GÖRNÜTÜYÜ HİÇBİRİMİZ HAKETMİYORUZ. BELEDİYEYİ GÖREVE ÇAIRIYORUZ. BAŞI BOŞ KÖPEKLERE BİR ÇARE BULUNSUN ARTIK. KÖPEKLERDEN YÜRÜYEMİYORDUK, ŞİMDİ ÇÖPLERDEN YÜRÜYEMİYORUZ. DAHA NE KADAR DUYARSIZ KALACAK YENİMAHALLE BELDİYESİ..
Tarih: 08 May 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
KONUT 1 E YAPILAN YÜKSEK KALDIRIMLARLA KİMİN CEBİNİ DOLDURACAKLAR ACABA..
BİZ ALÇAK KALDIRIMLARIMIZDAN MEMNUNDUK.NE KADAR GEREKSİZ BİR ÇALIŞMA. GÜZELİM SEMTİMİZİ BOZMAYIN..BELEDİYE BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSA ÖNCE ETRAFA DAĞILANÇÖPLERE VE KÖPEKLERE BİR ÇARE BULSUN. YAKINDA SİNEK OLMAYAN SİTEDE SİNEK İSTİLASINA UĞRAYACAĞIZ..
Tarih: 08 May 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0