Sessiz Eleştirmen Hüseyin Cöntürk’ün web sitesi yayında
http://geocities.com/hconturk/
Düşüncelerimi, herkesle paylaşabileceğim, yazdıklarımı sansürsüz yayımlayacak bir web sitesi arıyorum.
Tarih: 20 May 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
17 Mayıs 2006 tarihinde Danıştay a yapılan saldırıda hayatını kaybeden Danıştay 2. Daire Üyesi ve Adıyaman eski valisi Mustafa Yücel ÖZBİLGİN ne Allah tan Rahmet Yakınlarına Başsağlığı dileriz.
Tarih: 18 May 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
8.Cadde Yeşilada ,Funda sitesi önü metro alanı olan yerde her türlü ot kirliliği mevcut Yenimahalle Belediyesi bu alan bize bağlı değil büyükşehiri arayın diyor orayı telefonla arıyoruz hiç cevap alamıyoruz lütfen çevremizin temiz ve güzel olması için yetkililerden bu çevrenin temizletilmesini istiyoruz
Tarih: 16 May 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
cayyolunda, heryer betonlasmaya basladi ve insanlar hafta sonlari alisveris merkezlerine mahkum ediliyor. Biz hafta sonumuzu alisveriste degil dogayla basbasa yuruyus yaparak gecirmek istiyoruz bu nedenle park yapimina onem verilmeli,mesele umitkoy huzurevinin alt tarafi musait, umarim betonlasmaz.ayrica bisiklet yolu istiyoruz, cayyolunda hizli otomobiller ,kazalar yerine bisikletleriyle dolasan mutlu insanlar olmak istiyoruz.
ÜMİTKÖY ÇAYYOLU ÜLKÜ OCAKLARI başkanı olarak hertürlü şikayet dlekleriniz ve hakkımızda öğrenmek istedikleriniz için 0536 478 11 66 numarayı arayabilirsiniz
Cayyolum.com!a teşekkürler. Annemin beli çok kötü tutulmuştu ve gece nöbetçi eczane adres ve telefonuna cayyolum.com dan ulaştım ve hiç vakit kaybetmeden gereken ilaçları temin ettim. Bu bence çok önemli bir hizmet. Teşekkürler selamlar sevgiler.
Tarih: 15 May 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
KÖPEKLER HALA BAŞIBOŞ GEZİYOR. TEMENNİM BU KÖPEKLER YENİMAHALLE BELEDİYESİ ZABITALARINA YA DA SÖZDE HAYVANSEVER BİRİNE SALDIRIRLAR KUDUZ OLURLAR.
Tarih: 13 May 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Lütfen ziyaretçi defterimizi amacına uygun kullanalım:
1-Buraya bölgemiz veya web sitemiz hakkında istek ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.
2-İsim ve Soyisim yazılmamış mesajlar içeriği ne olursa olsun silinmektedir.
Tarih: 12 May 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0