Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• İskender Bey çok haklı Çayyolu halkı olarak acilen Halk Kütüphanesine ihtiyaç var
    Tarih: 02 Haziran 2006 00:00 Ekleyen:
  • ATATÜRKÜN KURDUĞU TÜRKİYE CUMHURİYETİNE, DEMOKRASİYE, LAİKLİĞE, O NUN DÜŞÜNCE VE DEVRİMLERİNE SAHİP ÇIKALIM. ONLARI KORUMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPALIM.
    Tarih: 31 May 2006 00:00 Ekleyen:
  • Tempo dergisi Cumhurbaşkanligi icin bir anket duzenlemis. Karisi sikma
    basli uc aday ve karisi modern Turk kadinini temsil eden uc
    aday. Gerici takimi bu ankete cok onem veriyor ve bastiriyor.
    Bunlara pabuc birakmamak da bizlere dusuyor.  Lutfen asagidaki linki
    tiklayip oyunuzu kullanin.

http://www.tempodergisi.com.tr
    Tarih: 31 May 2006 00:00 Ekleyen:
  • Angora evleri ile ümitköy arasındaki tepeler ve yeşil alanlar katlediliyor. Asmalı konaklar vs. gibi dipdibe yapılan onlarca villa yüzünden Rotary ormanı yokedildi. Bu bölgeler halkın nefes alacağı yeşil alanlar olarak bırakılmalıydı. Belediyemiz yeşil alanları neden imara açıyor? Çok hatalı bir uygulama..Rant yüzünden tepeler bile betonla kaplanıyor, çok yazık oluyor..Hafta sonları temiz hava almak yerine alışveriş merkezlerine-kapalı alanlara, sürekli para harcamaya mahkum ediliyoruz-Türk insanı olarak yaşadığımız bölgenin güzel ve yeşil olması yerine betonlaşmasını tercih ediyoruz malesef..
    Tarih: 30 May 2006 00:00 Ekleyen: CevatGünalan
  • Neden hiç kimse çayyoluna HALK KÜTÜPHANESİ istemiyor? Bence çayyolun en büyük eksikliği Halk Kütüphanesinin olmayışıdır.
    Tarih: 30 May 2006 00:00 Ekleyen: iskenderdurgun
  • ATA BİLGE sitesi tafaına giden yol köstebek yuvası gibi  hiç mi kimse rahatsız olmuyo ben orada oturmama rağmen yürüşüş esnasında  görüntüsü beni rahatsız ediyor.
    Tarih: 29 May 2006 00:00 Ekleyen:
  • 27 Mayıs günü saat 01.00 sularında Yeniöz Sitesi önünde bir trafik kazası daha meydana geldi.Bundan 4 gün önce yazdığım gibi kaza sonrası karanlık bir cadde ve el fenerleriyle ana caddede fren izi arayan ,olay yeri incelemesi yapan bir jandarma.Cadde aydınlatmalarının olmaması kimseyi rahatsız etmedi ve takla atan araç bir kurtarıcı ile alınarak olay yerinden kaldırıldı.BEDAŞ a 29 MAYIS 2006 tarihinde 8206 arıza kaydıyla arıza bildirdim.Bakalım sonuç ne olacak.
    Tarih: 29 May 2006 00:00 Ekleyen:
  • site ii güselde buradaki alışweriş merkezlerini we cafeleri ön plana çıkarsanız daa ii olurdu
    Tarih: 28 May 2006 00:00 Ekleyen:
  • İnternet sitesinin tüm Çayyolu sakinleri için faydalı olduğunu düşünüyorum. Ancak lütfen Türkçe ye sahip çıkalım ve sitedeki yazım hatalarını düzeltelim. Gençlik şöleni programındaki Türk Sanat "müzüğü" yerine "müziği", Çap Keman "dinnetisi" yerine "dinletisi" yazılması gerekiyor.
    Teşekkürler
    Tarih: 26 May 2006 00:00 Ekleyen:
  • BANGABAGANDU CAD.ÜZERİNDEKİ YENİÖZ SİTESİ ÖNÜNDEKİ SOKAK AYDINLATMALARI GEÇEN KIŞTAN BERİ YANMAMAKTADIR.ZAMAN ZAMAN TEDAŞ GÖREVLİLERİ ÇALIŞMA YAPARKEN GÖSTERMEMİZE RAĞMEN BUGÜNE KADAR YAPILMADI.SAYFANIZDA HABER OLARAK VERMENİZİ İSTİYORUM.ZİRA 15 GÜN ÖNCE YİNE BİR KAZA SONUCU JANDARMA BİLE EL FENERLERİYLE YERLERDEKİ FİREN İZLERİNİ ARIYORDU.HALBUKİ 100 M.SONRAKİ DİREKLERDE LAMBALAR YANIYOR.BİRTEK BU BÖLGEDE YOK.
    Tarih: 22 May 2006 00:00 Ekleyen: SamiGÜLTEK
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!