Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ekmeğin 700 ykr tan satılmasını serbest piyasa ekonomisine bağlayan kişi....
    Maalesef ismini vermediğin için kişi diyorum sana.ekmek fiyatları herkesin bildiği gibi komisyonda alınan karar gereği standart olarak belirlenir.bunu fazla satmanın adı serbest piyasa ekonomisi değil hırsızlık olur.konu hakkında bilgi sahibi değilsen yazma...
    Çayyolu platformu yetkilileri sizleri göreve davet ediyorum.
    saygılarımla
    Tarih: 15 Haziran 2006 00:00 Ekleyen:
  • Nilgün hanımın yazdığına katılıyorum.Çayyolu civarındaki fırıncılar ve pastaneler ekmekleri  çok fahiş fiyata satıyorlar.
    köy ekmeği, çavdar ekmeği, kepekli ekmek adında üretilerek poşete konulan ekmekler 1 ytl ve yukarısına satılıyor.
    Ekmeğin poşete girmesimi fiyatı yükseltiyor.
    Zaten alınan karar gereği ekmek poşette satılması gerekiyor.
    Tüketici hakları Derneğinin bu işe bir el atarak haksız kazanç edinimini engellemesi en büyük temennimizdir.
    Saygılarımla....
    Tarih: 15 Haziran 2006 00:00 Ekleyen: Yılmazdağdeviren
  • Selamlar,
    Asmabahçe de oturmaktayım. Arcadium un arkasında YAZA MERHABA şenliği adı altında yapılmakta olan GÜRÜLTÜ ŞENLİĞİNDEN son derece rahatsız olmaktayım. Çayyolumuza yakışmayan bu tip organizasyonların yapılmaması için gerekenin yapılmasını önemle rica ediyorum. Arcadium gibi özel bir çarşının reklam için bu şekilde 3.sınıf bir organizasyona ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum. Daha önce kurulmuş olan çadırlardaki rezaleti hatırlarsak, bağlı bulunduğumuz belediye her fırsatta bu araziyi bizlere yakışmayacak organizasyonlara kiralayacaktır. İlgili yerlere gerekenin yapılmasını en azından sesimizin duyurulmasını tekrar rica ediyorum.
    İyi çalışmalar dilerim. Sevgi ve saygılar.
    Tarih: 15 Haziran 2006 00:00 Ekleyen: TufanÖZERGÜN
  • ESKİŞEHİR YOLU KAZALARI..

Bildiğimiz gibi Eskişehir yolu üzerinde hemen-hemen her hafta bir kaç defa ciddi, ölüm veya yaralanmalarla sonuçlanan kazalar gerçekleşmektedir. Ölüm ve yaralanmalı kazaların tümünde, arabalardan bir veya birkaçı, karşı şeride geçmiş ve kafa kafaya çarpışmalar oluşmuştur. Dikkat ettiyseniz, orta refrüj kaldırımları, sanki özellikle arabaların karşıya geçmesi amaçlanmış gibi, normal kaldırımların tersine, 90 derece köşeli değil, yola bakan üst köşeleri kesik yapılmıştır. Küçük bir detay gibi gözükse de,  kontrolden çıkan araba, kaldırıma çarparak kolaylıkla karşıdan akan araçlarla çarpışmaktadır.
    ÇÖZÜM:
    1- Kazalarda araçların şerit değiştirmesini engelleyici olarak Aşti yolu vb yollarda ve otobanlarda  bulunan bariyerden monte edilmesi,
    2-Bu yapılamıyorsa, en azından kaldırım taşlarının yükseltilerek, şeklinin normale getirilmesidir.
    kAZASIZ GÜNLER DİLERİM.
    Tarih: 15 Haziran 2006 00:00 Ekleyen: YılmazBozkaya
  • Çayyolunda niçin sık sık elektrik kesiliyor.Ortada yağmur, rüzgar , fırtına yok..her hangi bir bilgi , uyarı yok..Ansızın elektrik kesiliyor ve 2-3 saat gelmiyor.Arada bir arıza olabilir ama Çayyolunda olabilirlik sınırlarının çok ötesinde ..10 gün üst üste elektrik kesilmeden hayatın devam ettiğini hatırlamıyorum.
    Tarih: 15 Haziran 2006 00:00 Ekleyen:
  • GİMA  CIVARINDA DÜN AKŞAM (13.06.2006) ELEKTRİK KESİLDİ, YAKLAŞIK 2.5 SAAT SONRA GELDİ.  TELEFONLA  KİMSEDEN bİLGİ ALAMADIK.  20NCİ YÜZYLDA ELEKRTİK KESİNTİSİ DEVLETİN YÜZ KARASIDIR.  BASİRETSİZ YETKİLİLERE SELENİYORUM, KALKIN KOLTUKLARINIZDAN DA O KOLTUKLARA BU  SORUNLARI TAŞIYABİLECEK İNSANLAR OTURSUN.
    Tarih: 14 Haziran 2006 00:00 Ekleyen:
  • iyi günler dileği ile,hayvanları koruma derneği adı altında para toplar makbuz vermezler,siteler şenlik adı altında para toplar makbuz vermezler(mesa koru sitesi bahar şenliğinde olduğu gibi) çayyolu insanlara tam bir rant kapısı oldu.Maliye ve belediye esnafın sırtına azrail gibi biner,ama bu beleşçi rantçıları gören ziyaret eden olmaz iki masa bir araya getirilir,adı şenlik olur......gelsin paralar.Bu paraları hangi hak ve yetki ile toplarlar belli değil,nerelerde harcanır belli değil.Dükkan açıp emek harcamaya ne gerek yap böyle bir organizasyon götür paraları.Bir kere yap bir yıl rahatla,birkaç kere yap bir ömür rahat yan gel yat.Bu tür organizasyonları denetleyen yokmudur,hesap soran olmazmı.açıkçası merak ettim.ÇAP olarak konuya değinir ve bu rantçıların çayyolunun adını kötüye kullanmalarını engellerseniz seviniriz.ÇAYYOLU SAKİNİNİ OLARAK UTANIYORUZ.
    Tarih: 13 Haziran 2006 00:00 Ekleyen:
  • çAYYOLU aHMET TANER kIŞLALI mAH. yÜRÜYÜŞ PARKURU KARŞISINDAKİ  TEPEYE BİR BAZ İSTASYONU KURULDU.  hERGÜN ONLARCA İNSAN ŞEHRİN O YOĞUN GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAKLAŞIP  STRES ATMAK İÇİN  YÜRÜYÜŞ YAPIYOR .  çOCUKLARIMIZ İÇİN BULUNMAZ BİR YER HERŞEY ÇOK GÜZEL DERKEN  BAZ İSTASYON U KURDULAR. tEPELERDEDE YÜRÜYÜŞ YAPILIYOR.  baZ İSTASYONLAR BİLİNDİĞİ GİBİ SAĞLIĞA ÇOK ZARARLI
    Tarih: 13 Haziran 2006 00:00 Ekleyen:
  • Konu: Ankara Official Dog Show yarışması konusunda eleştiri ve protesto baslıklı yazıyı okudugumda hem yazının sahibine katılıyorum hem de sunu merak ediyorum Ankara Resmi Kopek Sovu Yarısması denilemiyormu???Turkcemizde karsılıgı olan kelimeleri de artık kullanmaz olduk kendi dilimizi konusmayı beceremezken bu yabancı dile olan ozentiyi anlamak mumkun degil bence bu konularda da tepkimizi dile getirmeliyiz.
    Tarih: 12 Haziran 2006 00:00 Ekleyen:
  • Arcadium yaza merhaba şenliği 06 nın uygulamaya geçme zamanının ynlış olduğunu düşünüyorum.Bunca ÖSS ye hazırlanan çocoklarımız varken hatta 1 hafta kalmışken bu şenliğin başlatılması tam bir fiyaskodur.bu şenliklerin 1 hafta sonra başlatılması geleceğimiz olan gençlere vermiş olduğumuz değeri gösterecekti. Ne yazıkki bunu ğösteremedik üzgünüm. Bir baba olarak uygulamayı başlatan yöneticilere sesleniyorum GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ ÜLKE GENÇLİĞİNE İNANCINIZI GÖSTERME ZAMANI GELMİŞTİR SİZLERİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM ŞENLİĞİ ERTELEYE BİLİRSİNİZ!!!!!!!!!! SAYGILARIMLA Herhalde cevap verme nezaketinde bulunursunuz sayın Şenlik Yön. Kur. Üyeleri
    Tarih: 12 Haziran 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!