50 caddenin sorunlarıyla ilgilenecek birisi yokmu?
Tarih: 01 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Burda kimse yazılanları okumuyor mu? Ne kalitesi ne hizmeti, bunlar şu anda burda konuşulan konular mı ki böyle bir çıkış yapma ihtiyacı duydunuz. Üstelik bu istasyon verdiği hizmetin kalitesinde ki eksiklikten değil ülkenin sisteminde meydana gelen kalitesizlik neticesinde kapandı. Tekrar söylemekten ben usanmadım ancak konuyu araştırmadan burda kimse haksız yargı da bulunmasın. Buyrun istasyonumuz da akaryakıt satışı yok ama hala çalışıyor ve sizleri misafir etmekten mutluluk duyarız. Hertür sorusu ve sıkıntısı olan mutlaka gelsin, doğru cevapları ancak muhattabından öğrenirsiniz.
Ümitköy ve Çayyolu halkına saygılarımı sunarım.
Tarih: 01 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Arcadium un önünde yol kenarına gereksiz yere tam kafanızı çarpacağınız hizada üzerinde çarpı olan tabelalar koymuşlar. Yakında birileri kafasını gözünü çarpıp kırcak. Buna bir son verilsin lütfen. Ya tabelaları kaldırın ya da kafaları değiştirin.Çayyolu jandarması da şikayet üzerine herhalde arcadium önünde önlem alıyor.
Çayyolu Opet ile benimde bir kaç söylemek istediğim var. Arabamın benzin ışığı yanınca gidip depomu doldururum ve yol bilgisayarını sıfırlayıp yeni benzin ile ne kadar yol gittiğime bakarım. Bu her zaman yaptığım bir uygulamadır. Çayyolu opet açılınca (o zamanlar opet in iyi olduğunu düşünürdüm) gidip bir kaç kez oradan da benzin aldım. Nedenini tam olarak bilmemekle birlikte, belki opetten benzin almış olmanın heyecanı ile gaz pedalına fazla basmış olmaktan ya da araç motorundaki bir arızadan çayyolu opetten aldığım benzinler ile %10-%15 daha az yol aldığımı gördüm.O zamandan beri çayyolu opetten benzin almıyorum.
Saygılarımla
Arda KUTLU
Tarih: 30 Haziran 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
50 caddenin hali!............
* Binbir emekle asfalt yapılan 50 cadde vurdumduymaz bina yapımcıları/taşeronlar tarafından elek gibi oldu.Her kes istediği an istediği yeri kazıyor....
* Trafik düzeni bir keşmekeşlik içerisinde kurallara kimse uymuyor.Lüks araba sahipleri ( 500 ykr ) fazla yakıt yakmasın diye trafiği soldan takip ederek evlerine gidiyorlar.Buda her an bir kazaya sebebiyet verecektir.
* Cadde üzeri Temizlik işleri tarafından hiç süpürülmüyor.Yolda gevşek malzeme olduğu için yolun bozulmasına ve de kazaya sebebiyet verebilir.
BU SAHİPSİZLİĞE, VURDUMDUYMAZLIĞA, İSRAFA NE ZAMAN DUR DENİLECEK.
Tarih: 28 Haziran 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
DİKKAT EDELİM : Bu köşeye E-mail vererek görüş yazanlara bazı SİYASİ AKILLILAR maillere tekrar yazı yazarak .......partimizin toplantısına katılın, sizi davet ediyoruz şeklinde beyanlarda bulunmaktadırlar. Bu saygısız şahışlar ; Lütfen kişi haklarına saygısızlık yapmayınız. Biz sizleri tanıyor ve niyetlerinizi tahmin edebiliyoruz. İşinize bakını beyler.
Tarih: 28 Haziran 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
OPET BENZİN İSTASYONU HAKKINDA BURADA YAZI YAZAN VE ŞİKAYETTE BULUNANLAR HAKKLI ÇIKTI
Tarih: 27 Haziran 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Opet istasyonu ile ilgili sadece bir şikayet çıktı ve o şikayetin de haksızlığı tarafımızdan ve Opet tarafından tekzip edilerek ortaya kondu. Konulara yabancı kalırsanız böyle komik açıklamalar yaparsınız.
Ayrıca istasyonumuzun kapanması ile ilgili konu yargı sürecindedir. Konu ile ilgili açıklama isteyenler istasyonumuza misafir olabilir veya telefon edebilir. Gereksiz ve haksız ifadeler kullanmak yerine her medeni ve akıl sahibi insan gibi konuları iyice araştırmak gerekir. Çamur atmaya çalışan her kişi o çamurun üzerine sıçrama riskini de göze alır. Bize destek veren ve vermeyen bütün müşterilerimize teşekkür ederiz.
Opet İstasyon Müdürü
2352626
Tarih: 27 Haziran 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Yetkililer,
Sürekli olarak gençlerin semtimizde araba yarışları yaptıkları veya süratli araba kullandıkları konusunda şikayetler dinliyoruz.Bu konuda platformun önderliğinde gençlerin yarış yapabilecekleri ,denetim altında bir pist yapılarak bu konunun halledilebileceği kanısındayım.
Saygılarımla
Tarih: 26 Haziran 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Merhabalar,
Bu siteyi her bakımdan çok faydalı bulan bir okuyucu olarak bütün emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Faydalı olacağını düşündüğüm bir öneri ile de küçük bir katkıda bulunmak istedim.
Çayyolu Rehber i herhangi bir konuda hizmete ihtiyaç duyduğumda telefon numarasına erişmek için kullanıyorum. Çok ta faydalı oluyor. Ama bir eksiği var bence. Esnaflarla ilgili yorumlar kısmı. Her esnaf -iyisiyle, kötüsüyle- eşit şanslarda müşteri kazanabiliyorlar bu rehber aracılığı ile. Eskiden bir esnafa ihtiyaç duyduğumuzda bir komşumuza sorardık ve o tecrübesinden yola çıkıp memnun kaldığı birilerini bize tavsiye ederdi. Yorumlar kısmının eklenmesi ile eskiden kullanılan yöntemin bu artısı sisteme dahil edilmiş olur diye düşünüyorum. İyi ve kötü arasında bir fark oluşması ile birlikte hizmet kalitesinin artacağını düşünüyorum. Tekrar teşekkürler...
Tarih: 26 Haziran 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Nilgün hanım,
Ben büfe ya da fırın sahibi falan değilim. Beni fırına ya da büfeye ortakmısınız diye suçladığınız için böyle birşey yazdım.
İsterseniz bu tartışmayı burada bitirelim. Ben toplumda kişilerin haklarını arayabilmeleri için kişilerin "örgütlenmesi" gerektiğini, bunun yanı sıra kişilerin "bireysel" olarak da birşeyler yapabileceğini ifade etmek istedim. Ülkemizde kaç "Tüketici derneği" var? Siz bunlardan birine üye misiniz? Ben üye değilim.
Tarih: 24 Haziran 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0